fijne pasen

Eerste paasdag, vrolijk Pasen!

Vandaag geen lang verhaal, gewoon wat vrolijke kiekjes van mijn laatste Bloomon bos. Ik vind de kleuren wel bij de Pasen passen en besloot daarom de foto’s te delen vandaag.

Deze medium bos kwam 22 maart binnen en de kleuren deden me direct denken aan de Pasen en de lente. Heerlijk om die kleuren in huis te hebben.

bloomon 22 maart

bloomon medium

bloemen van bloomon

bloomon lente

Ik blijf het leuk vinden om foto’s te maken van bloemen en van mijn Bloomon bossen. Meestal gebruik ik de foto’s als achtergrond op mijn telefoon, lekker vrolijk : ) Ook vind ik het leuk om op deze manier toch iets te bewaren, de bloemen vergaan, maar de foto’s niet!

Meer over Bloomon lees je hier. 

Wat je plannen ook zijn, geniet van de Paas dagen!!

8 gedachten over “Eerste paasdag, vrolijk Pasen!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven