Mijn eerste Ray, ready for sunny days!

Ray is hier geen vreemde in huis, Tommy is verslaafd aan Ray-Ban zonnebrillen, toch had ik nooit de behoefte om zoveel geld uit te geven aan een zonnebril. Tot afgelopen zaterdag. We stonden weer eens in de Ray-Ban shop voor Tommy toen een zonnebril met ronde glazen mijn aandacht greep. Ik had gewoon weg kunnen lopen natuurlijk, maar nee. De drang om de bril even te passen was te groot en nu zit ik hier te tikken over mijn eigen Ray.

Ik heb hem Ray genoemd. Veel Ray-Ban zonnebrillen hebben een naam, niet door mij of Tommy gekregen hoor, zo erg is het niet met ons. Ray-Ban heeft modellen een naam gegeven, zo droeg ik in Den Bosch Tommy zijn Ray-Ban genaamd Justin en o.a. Aviator en Wayfarer hangen in de gang. Mijn Ray heeft geen naam, zul je altijd zien, het is het model RB4243. Ray dus ; ) 

Ray-Ban 4243.

Ray

Als je bij Tommy een model Ray-Ban noemt heeft hij bijna altijd het bijpassende plaatje in zijn hoofd, ik heb dat niet. Ik zag dit montuur in de winkel en het sprak me aan. Ik dacht altijd dat ronde glazen niet bij mijn hoofd paste, maar Tommy en de dame in de winkel waren enthousiast zodra ik het ding op mijn punt neus plaatste. Ik moet bekennen dat ik zelf ook wel tevreden werd van mijn spiegelbeeld in de winkel. Die ronde glazen zijn grappig en cool tegelijk. Tommy was super enthousiast. Alleen het idee dat ik ook eindelijk eens een Ray-Ban zou aanschaffen deed hem nog net niet op en neer springen.

Wat Ray-Ban zelf zegt over dit model: Het nieuwe jonge model is geïnspireerd op een iconisch ronde panto-vorm, heeft fronten van nylonvezel, metalen brilveren en details en schitterende rubberachtige effecten die een authentieke Ray-Ban stijl nieuw leven inblazen. De Ray-Ban RB 4243, met hoogwaardige, lichte gradiënt brillenglazen die een optimale bescherming bieden, is functioneel, comfortabel en altijd jeugdig en stijlvol.

Ray-Ban 4243

Ik twijfelde nog een paar tellen vanwege de prijs, keek nog eens naar Tommy, nog eens naar mezelf in de spiegel en liep naar de kassa. This Ray is mine! : D Ik moet er nog een beetje aan wennen hoor, de kleur glazen en het smalle montuur, maar ik ben er wel blij mee. Ik vind ‘m leuk! Ik ga er zeker zuinig op zijn, de Ray-Ban etui zal voortaan standaard in mijn tas zitten op zonnige dagen zodat ik ‘m netjes kan opbergen als ik hem af zet. Ik ben helemaal klaar voor zomerse zonnige dagen!

Nu nog een plekje op eisen op ons zonnebrillenrek ; )

20 gedachten over “Mijn eerste Ray, ready for sunny days!”

 1. Stoer, en staat je goed, zelf wil ik niet zo duur gaan met zonnenbrillen, raak ze altijd kwijt, op en af en onderweg, ondertussen zou ik liefst op sterkte moeten overgaan pfffff nee ik doe het nog wel met de goedkoper varianten zodat het minder erg is als ik er weer eens eentje kwijt raak of erop ga zitten, hahaha

  X

  1. Als ik op deze bril ga zitten ga ik huilen denk haha. Is me trouwens nog nooit overkomen, wel vaker een bril laten vallen dus het hoesje overal mee naar toe nemen word een dingetje 🙂

 2. Ik vind dit zo’n leuke bril! Ray-Bans staan mij echter nooit zo goed omdat ik een heel rond gezicht heb. Bij jou is het prachtig!

 3. Hij staat je inderdaad goed!
  Ik heb al jaaaaaaren een wayfarer en vind hem nog steeds zo fijn! Kwaliteit van Ray Ban is ook gewoon top 🙂

  1. Zegt Tommy ook al jaren haha. Ik ga het nu zelf ontdekken maar heb er alle vertrouwen in dat de bril mooi blijft 🙂 mits ik m niet laat vallen 😉

 4. Hij staat je leuk!! Ik vind dat model ook echt heel tof zeg. Ik heb zelf de Ray Ban Round, de hele ronde versie dus. Ben daar ook echt verliefd op!

 5. Oeeeh hier ga je geen spijt van krijgen. In het begin deed mijn rayban aankoop ook wel pijn, maar nu drie jaar verder is deze nog steeds in onwijs goede staat! Je hebt een ontzettend mooi model uitgekozen, ik ken deze helemaal niet!

 6. Oeh hij is mooi! Ik denk er ook al een tijdje aan om echt een goede zonnebril aan te schaffen in plaats van altijd die goedkope dingen van de H&M. Moet zeggen dat deze wel écht heel leuk is!

 7. Bij mij is zo’n soort model bijna het enige wat mij leuk staat. Haha 😀 Ik moet ook maar een keer een kwalitatief betere bril kopen dan m’n C&A modelletjes :p

 8. Staat je super Sammie! Leuk dat je nu ook een Ray hebt. Ik moet zeggen dat ik best veel zonnebrillen heb maar geen enkele designer (zelfs Chanel niet) verslaat mijn Ray Ban.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven