dekbedovertrekken

Effen dekbedovertrekken voor een rustige slaapkamer.

Ik vind het belangrijk dat onze slaapkamer rustig is, dat er een ontspannen sfeertje hangt. Het moet er ook warm, fijn en gezellig zijn, maar vooral rustig en opgeruimd. In de slaapkamer wil ik toch vooral lekker in slaap vallen en dat gaat het beste als het niet te druk is. Slapen doe ik het liefst onder effen dekbedovertrekken.

Rustige slaapkamer.

Voor ons moet een slaapkamer vooral niet te druk zijn, maar wel warm en geborgen aanvoelen. Wij hebben bewust gekozen voor donkere muren en neutraal gekleurde decoratie. De basis bestaat bij ons uit zwart, natuurlijke materialen en een beetje groen in de vorm van planten. De natuurlijke materialen zie je terug in het jute kleed aan de muur en de zeegras manden. Deze combinatie geeft mij een rustig gevoel en toch ook warmte en sfeer.

Jute slaapt alleen niet zo lekker en daarom ga ik meestal voor katoenen dekbedovertrekken : ) Het beddengoed is namelijk ook een sfeermaker in de slaapkamer. Het bed is best een groot ding in de slaapkamer en valt op. Een mooi dekbedovertrek op bed maakt de ruimte af en met een effen dekbedovertrek kan het niet mis gaan.

Smulders Textiel

Effen dekbedovertrekken.

Onze slaapkamer heeft een rustige basis en daarom kunnen we met het beddengoed alle kanten op. Ik kies altijd voor effen beddengoed omdat ik dat mooi vind, maar ook omdat het zo een rustig geheel blijft. Ik bestel mijn effen beddengoed altijd online en de website van Smulders Textiel maakt dat shoppen super makkelijk! Op de website staat een keuzehulp tool waarmee je in 3 stappen gemakkelijk je beddengoed stijl kan vinden. Ook werkt het filteren heel simpel en heb ik binnen een paar tellen een overzicht met alleen maar effen dekbedovertrekken in onze maat.

Met een effen dekbedovertrek kan ik mijzelf uitleven met plaids en kussentjes om iets meer gezelligheid te creëren. Ik heb wel graag wat afwisseling en daarom hebben we verschillende kleuren dekbedovertrekken. Mijn laatste aanwinsten zijn bruin en groen, maar ik heb ook nog blauw op mijn verlanglijstje staan. Nu hebben ze bij Smulders Textiel meer dan 60 blauwe effen dekbedovertrekken. Gelukkig kan ik online nog extra filters aanzetten om het ruime aanbod iets kleiner te maken. Filteren op materiaal en merk is ook mogelijk. Ideaal en heel overzichtelijk.

Ik ben graag in onze slaapkamer en in het weekend neem ik vaak de tijd om het bed te verschonen en extra mooi op te maken. Doordeweeks neem ik daar vaak de tijd niet voor, vooral omdat ik dan graag zo lang mogelijk in bed blijf liggen. Op zaterdag verschoon ik het bed vaak en dan gaat er weer een fris gewassen dekbedovertrek op. Er gaan dan ook meer lagen op bed, een plaid of sprei en wat extra kussens. Dat nodigt dan weer extra uit om in bed te duiken! Met al die laagjes ziet het bed er super sfeervol uit en komt het mooie beddengoed nog beter uit!

Scroll naar boven