elektrische plaid

Elektrische deken voor op de bank, warm blijven zonder verwarming!

Met de huidige energie prijzen zijn we allemaal wel op zoek naar minder prijzige warmte. Het is hier bijna een sport om zo min mogelijk gas te verbruiken. Nu hadden we dit jaar al geinvesteerd in airco warmtepompen, maar hoe zuinig is het eigenlijk om de hele kamer warm te stoken? Zeker als je in de avond alleen op de bank zit. Daar hebben we het elektrische deken voor op de bank!

Warm blijven zonder verwarming

Het is hier echt bijna een sport om zo min mogelijk te verbruiken. Het is niet zo dat we koud douchen, want dat gaat me echt te ver, maar we douchen wel heel snel. Uiteraard vanwege de hoge energie prijzen, maar ook uit principe. Het voelt gewoon lekker om te zien dat we minder verbruikt hebben. De airco’s die we hebben aangeschaft kunnen ook goed verwarmen. Dat was de reden dat we ze dit jaar aangeschaft hebben. In de zomer een koele slaapkamer is natuurlijk luxe, maar de verwarming niet hoeven stoken op gas scheelt een hoop geld. Wij zijn vaak samen thuis en in de avond zitten we dan meestal op de bank. Met de verwarming dan de hele ruimte warm stoken voelde ineens een beetje gek. Zo maf eigenlijk, je gaat ineens heel anders tegen dingen aan kijken. Dingen die voorheen zo normaal waren dat je er niet verder over nadacht.

elektrische deken voor op de bank

Elektrische deken voor op de bank

De elektrische deken voor op de bank die we kochten is echt een uitkomst! Op deze manier verwarmen we alleen de plek waar we zitten en gaat er geen energie verloren. We kunnen er samen op zitten, dat is al heerlijk! Wanneer het kouder is kunnen we er samen onder zitten en dan heb je het binnen no-time warm! Ook nog eens lekker knus en gezellig samen onder een dekentje ; ) Dit deken hebben we besteld bij Bol.com en we zijn er ontzettend tevreden over. Hij werkt erg goed, is snel warm en voelt ontzettend zacht. Het deken heeft 3 standen en gaat na 3 uur automatisch uit. Op stand drie heb je trouwens al snel het idee dat je in een sauna zit, de elektrische deken gebruiken wij meestal op stand 2 als we bovenop zitten. Stand 1 is vaak al voldoende als je eronder zit. Het is echt heerlijk warm! We hebben overigens wel altijd de stroom van het deken af als we niet thuis zijn. De stekker is dan helemaal uit.

elektrische deken

Warm blijven zonder gas.

We kunnen dit zo nog best een tijdje volhouden. Uiteraard gaan we de verwarming wel aanzetten als het vochtig gaat worden in huis en als we visite hebben zorgen we ook dat het aangenaam is in huis. Verder zijn we toch meestal samen thuis en dan is dit elektrische deken of misschien beter gezegd, elektrische plaid, ideaal voor op de bank. Ik heb mijn mams er ook 1 cadeau gedaan voor haar verjaardag. We kunnen allemaal wel wat warmte gebruiken toch? ; )

4 gedachten over “Elektrische deken voor op de bank, warm blijven zonder verwarming!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven