zosammieenzo maart 2017

EPIC, as, post, werk en eten. Maart in een notendop.

Dat is maart in een notendop tot nu toe. Ik weet dat maart nog lang niet voorbij is, maar we zijn al over de helft en ik wist gewoon even niet onder welke categorie ik dit anders moest zetten ; ) Ik ben inmiddels aanbeland in mijn vierde week bij mijn nieuwe werkgever, het is 3 weken en 2 dagen geleden dat ik Bink in moest laten slapen. De tijd lijkt voorbij te vliegen.

Maar echt, waar blijft de tijd? Het voelt een beetje alsof deze de laatste weken gewoon uit mijn handen is geglipt, alsof ik er niet alle dagen bij was. Ik zie in mijn agenda dat het 3 weken en 2 dagen geleden is dat ik Bink voor het laatst heb geknuffeld maar het voelt als gisteren. Ik zie in mijn agenda dat ik 3 weken geleden ben begonnen aan mijn nieuwe baan, maar het voelt helemaal niet als 3 weken. Heel raar.

maart 2017

We eindigde de maand februari met afscheid nemen van Bink en dat weekend was gewoon klote. Ik kan er niks anders van maken. Het weekend daarna zijn we een dagje naar Düsseldorf geweest waar we allebei een nieuwe luchtje kochten. Oh en ik heb daar mijn Lush ontmaagding gehad, jaja, ik heb er 3 items gekocht. Ik bestelde Sushi om toch mijn nieuwe baan te vieren en het was weer belachelijk lekker. Het weekend daarna waren we op surprise party van een vriend die 30 werd en aten we bij de Mac. Afgelopen weekend hebben we vooral geluierd, heel veel geluierd. Uiteraard zijn we allebei wezen stemmen vorige week, ik was druk met cadeautjes inpakken voor mijn EPIC maatje en ik klaagde op Twitter over de bezorgde boodschappen van de AH. De zak groente was open en de prei was bizar klein. Gelukkig heeft AH dit netjes opgelost : ) Ik had niet anders verwacht.

maart zosammieenzo

In de brievenbus vond ik een mooi kaartje gemaakt door Jackie. Super lief! Fijne thuis komer! Voor EPIC mocht ik een gesponsorde vlop ontvangen, een extra cadeautje dus. Hier zaten 4 soorten losse thee in, ik moet ze nog gaan proberen! We aten een aantal keer ontzettend ongezond en bestelde friet, pizza en andere snacks. Er moest dus ook weer normaal gegeten worden daarna dus maakte ik een maaltijdsalade met o.a. gerookte kip en feta. Ik haalde ook nog een doos af bij Postmasters van Starbucks. Hier over later meer.

2017 maartHet bloggen ging de laatste weken niet zo lekker, ik moet in een nieuwe ritme komen door mijn nieuwe baan en mijn hoofd stond er ook gewoon niet naar. Daar komt nog eens bij dat het iedere keer grijs en bewolkt is in de weekenden dat ik tijd heb om foto’s te maken. Niet heel handig! Ik verfde mijn haar rood deze maand want ik was dat grijze/blonde kleurtje spuug zat. Er kwam weer een nieuwe bosje bloemen binnen van Bloomon en echt, wat zijn die bossen iedere keer prachtig! Ook ontving ik een kaartje van mede blogster Sas, super lief!

2017 maart blogHet huishouden gaat natuurlijk ook gewoon door. Het is gek, kut en prettig tegelijk dat we nu veel minder vaak de stofzuiger hoeven te pakken. Er zijn tenslotte geen hondenharen meer. Ik kan in huis gewoon lekker op mijn sokken rondlopen zonder dat ze gelijk vol zitten met witte haren, heerlijk! Maar ik zou veel liever weer hondenharen aan mijn kleding vinden.. Ik kocht 2 nieuwe kleine cactus vaasjes, gewoon omdat ik het niet kon laten. En toen was daar de dag dat ik de as van Bink kon gaan halen. Dit deed ik afgelopen vrijdag direct vanuit het werk. Het ging best aardig de laatste tijd maar toen ik naar buiten liep met een doos in mijn hand kwam de klap weer. Ik wilde de dierenarts verlaten met een riem in mijn hand, niet met een doos met as. Vrijdag avond kwam ik dus jankend thuis en ging nog even door in de armen van Tommy.

maart epic

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk tijd voor #echtepostiscool en iedereen mocht zijn pakket uitpakken. In ieder geval is wel duidelijk dat ik een Flamingo heb gekregen ; ) Zelfs Tommy was er van onder de indruk en bekeek hem eens goed. Echt prachtig gemaakt door Inge! Ik wil hier later nog een apart artikel over schrijven want ik ben walgelijk verwend en was eerlijk gezegd sprakeloos. Dus ik houd het verder even hierbij. Nu maar hopen dat ik deze week of aankomend weekend eindelijk eens foto’s kan maken met fatsoenlijk daglicht.

Hoe is jullie maand maart tot nu toe?

27 gedachten over “EPIC, as, post, werk en eten. Maart in een notendop.”

 1. Oh die gehaakte flamingo, had ze het patroon ook ontdekt, hahahaha geweldig! Ik had er ook al eentje gespot ergens, maar nu heb je er al eentje 😀

  Van Bink, heel begrijpelijk! Zo gaat dat inderdaad, het is heel gek na verlies van je huisdier, ik weet nog dat ik na Felix helemaal stuk ging, en ongeveer mij net zo voelde op den duur ergens…. het thuis komen ook, dat heeft echt tijd nodig gehad. Toen Picasso kwam… kwam hij… maar soms? Roep ik hem, met de verkeerde naam…. zegt dat genoeg?

  x

 2. Gek hè dat alles gewoon doorgaat als je zo’n verdriet hebt. Mijn maand was zwaar k.. en net nu ik dacht, ik voel me weer iets beter belt er steeds en idioot op met een een of andere lepe fetish die steeds zegt dat ie weet waar ik woon. Wat een idioot!

 3. Ja maart is ook al bijna voorbij joh! Ik stap alweer bijna op het vliegtuig terug… Wat een superleuke flamingo zeg! Leuk om weer overal al die pakketjes te zien. Veel sterkte met het verlies verwerken van je lieve hondje.

 4. Pff, wat heftig zo die eerste weken na het overlijden van Bink. Nogmaals heel veel sterkte, ook voor de komende maanden. Je haar vind ik onwijs tof! En je EPIC pakket, wauw 😍!

 5. Wat is je haar gaaf en wat heb je leuke spullen voor je echte post is cool gekregen.

  Die urn .. pff .. weet nog dat hij bij mijn ouders bezorgd was. Zo’n naar en definitief moment.

 6. Wat een maand, zoveel gebeurd en hij is nog niet eens voorbij! In zo’n periode mag je best wat slecht(er) eten en minder bloggen. Gelukkig waren er ook genoeg lichtpuntjes! En die flamingo is echt geweldig! Wauw!

 7. Heel erg respect voor je dat je ondanks alles ook nog zo’n fijn pakketje voor mij hebt kunnen samen stellen tijdens epic, nogmaals bedankt, ben er heel blij mee. De geurkaarsjes ruiken heerlijk en hebben al staan branden. De tonys chocolonely is natuurlijk al op haha! En wat ben je zelf goed verwend zeg!

  1. Dankjewel Ricardo! Ben zo blij dat ik de juiste cadeautjes heb weten te scoren! Heb echt staan twijfelen over de tas maar gelukkig viel die in de smaak 🙂

 8. Ah meis, ja het zijn nu even heftige tijden. Het gemis is niet niks, neem er de tijd voor.
  Wat tof dat je je haar hebt geverfd, eerst rood en nu…? Ik zie een andere kleur? Ben benieuwd naar je epic post. Liefs, Josine

 9. Oh ik ben erg benieuwd naar je uitgebreide artikel voor #echtepostiscool.. Hij is erg tof je flamingo 🙂 En lief ook dat je mijn kaartje benoemd. Kleine moeite, je hebt een hoop meegemaakt de afgelopen tijd. Hopelijk komt er nu een wat rustigere tijd aan<3

 10. Kan ook niet anders dat dit een heftige maand voor je zou worden! En aahh, ziet er heel veelbelovend uit jouw EPIC pakketje! Ben benieuwd! 🙂

 11. Wauw die flamingo is echt tof!!! Behoorlijk heftig wat je laatste tijd heb meegemaakt… Hopelijk word het komende maand beter! En ik ben benieuwd wat je nog meer hebt gekregen van je EPIC pakketje !
  Mijn maand kan beter… hopelijk word in april een betere maand…

 12. Ach gussie, gelukkig heb je een hoop afleiding maar dat maakt het gemis van je maatje misschien ook wel extra dubbel op andere momenten. Geniet van alle andere mooie dingen die je meemaakt, dan voel je je steeds een beetje beter.

 13. De tijd gaat inderdaad zoooo snel, niet normaal. Lijkt wel vorige week dat ik nog kerstdiner zat op te kanen. Nou ja, des te sneller is het weer kerst hahaha. Dat rode staat je tof joh!

 14. Wat zijn je haren leuk zo! Ik zag de Flamingo al op Twitter, wat een ontzettend cool ding.
  Ik kan me voorstellen dat het heel lastig was om Bink zo mee naar huis te nemen, ik vind het ontzettend verdrietig voor je.

 15. Inderdaad een heftig maandje… het verlies van Bink hakt er behoorlijk in, dat gevoel kan je nog best vaak overvallen hoor. Ik weet ervan helaas. Mijn maart was eigenlijk best wel top, vooral vanwege onze vakantie naar Portugal zodat ik al lekker een weekje zon heb gehad, waar ik echt heel erg aan toe was.

 16. Leuk overzichtje, maar wel heel verdrietig van Bink. Wat ik me trouwens afvraag: Op één van de foto’s halverwege heb je helderrood haar, en op een foto een stukje verder, is het meer rossig. Was je de felle kleur toen alweer zat? 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven