Even klagen..

Ik heb nog even getwijfeld of ik dit in de lijstjes-categorie zou plaatsen maar ik bedacht mij zelf dat ik best een lage irritatie grens heb (zelfkennis)(uhu) en dus wel vaker gal zal gaan spugen dus vandaar deze categorie! Ik had meerdere niet zulke mooie woorden in m’n hoofd om deze categorie te beschrijven maar heb uiteindelijk besloten het netjes, kort en krachtig te houden. Ik vind zelf ook dat deze benaming perfect beschrijft wat ik in deze categorie kwijt wil (al zag ik het zelf)(briljant).ย 

Het is niet te geloven.. mijn laatste klaag post is van 24 november vorig jaar! Ben ik dus toch nog best een positief mens.. : ) Wie had dat gedacht?!

  • Ik heb een collega die in bijna iedere zin “in principe” zegt en ik vind dat dodelijk irritant.. Is het heel erg dat ik haar na 3 weken al zat ben?
  • Het stopwoordje “serieus?!” zegt ze ook heel vaak.. En dan met zo’n hoge stem vol verbazing alsof je haar net hebt verteld dat ze paars haar heeft met gouden stippen wat omhoog staat alsof ze is geraakt door de bliksem terwijl ze net zo klein is geworden als een tuinkabouter maar dat zelf niet heeft gemerkt..
  • Sollicitaties die je doet en waar je niks van terug hoort.
  • In de file komen en pas om kwart voor 7 thuis zijn (ipv 6 uur).
  • Op de bank aan het genieten zijn van je zak paaseitjes en er dan achter komen dat je al bij de laatste bent beland..
  • Wakker worden met een kapsel alsof je haar zelf heeft verzonnen dat het helemaal anders moet, je het met geen mogelijkheid de goede kant op krijgt en je de rest van de dag voor lul loopt met plukken haar die alle kanten op zwaaien..

15 gedachten over “Even klagen..”

  1. Vooral je laaste 2 irritaties! Herkenbaar ๐Ÿ˜‰

    Zonder dollen, ik heb geloof ik ook weleens stopwoordjes, gelukkig heb ik mensen om mii heen die het mij ook vertellen dan, dan stopt het ook weer, ik denk dat we dat allemaal wel hebben zo nu en dan. En als je in nov. vorig jaar voor het laatst geklaagd hebt, dan valt inderdaad mee ๐Ÿ˜€

  2. Even klagen is niet erg! En ik begrijp je irritatie m.b.t. die collega.
    Ik ken iemand die eindigt iedere zin met “Dussuh, hรจ?!”. Echt heel raar!
    En dan ga je erop letten en ik weet dat meer mensen dat doen, waarop je ook nog elkaars blik moet vermijden om je lachen in te houden.

  3. zo werkte ik ooit met iemand die achter alles zei, snap je
    werd ik echt gek van, snap je..
    Wat dom dat ze geen reactie’s geven op je sollicitatie’s, al moet ik bekennen dat ik dat ook niet altijd doe, snap je (wahahahaha)

  4. Heel irritant van die sollicitaties als je niks hoort ๐Ÿ™ … En die zak met paaseitjes heel herkenbaar! ๐Ÿ˜›
    Leuk om weer zo’n lijst te delen!!

  5. Whahaha, ik vind stopwoordjes bij anderen vaak juist geinig!
    Bijvoorbeeld bij een stopwoordje zoals ‘serieus?!’ antwoord ik steevast; ‘serieus!’ om dan het vervolg van m’n zin te maken en ik kan daar dan echt lol aan hebben…..beetje vage humor heb ik w.s :p
    Wat balen van de sollicitatie, vind ik best onbeschoft wanneer ze niks laten horen.
    Jaaaaa zo’n laatste paaseitje = balen!

  6. Die laatste OMG hahahahahaha die is ernstig herkenbaar, maar vind dat je nog heel erg tolorant bent hoor ๐Ÿ˜‰ Zoveel klaag je blijkbaar niet en als je het dan wel doet doe je het nog netjes ook ๐Ÿ˜‰

  7. Ik sta ook geregeld in de file voor mijn werk, en daar heb ik me inmiddels bij neergelegd. Ik zie het maar als een rustmoment. En die collega moet je even wijzen op haar stopwoordje. Ze is zich er waarschijnlijk niet bewust van.

  8. Ik heb een collega die aan het eind van iedere zin haar stem een octaaf hoger brengt en dan eindigt met ja toch? In het begin nog grappig, nu irritant. Gelukkig is ze verder een prima leuke meid…

  9. Maar dit is toch eigenlijk best een lief klaaglijstje? Je mag best wel eens mopperen, kan geen kwaad <3 Wat die collega betreft, wijs haar er maar eens op. Ze zal er iig in het begin even op letten. Eigenwijs haar, bah!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven