9 In Music

Every single night

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Vandaag een nummer wat ik van de week op de radio hoorde en wel lekker vond. Zeker voor in de auto : )

9 Comments

 • Reply
  Joor
  oktober 24, 2015 at 10:33 am

  Lekker nummer!! 🙂

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  oktober 24, 2015 at 10:35 am

  Ik kende dit nummer nog niet. Lekker liedje, zeker voor in de auto inderdaad!

 • Reply
  Annelies
  oktober 24, 2015 at 11:23 am

  Dit is echt zo’n typisch liedje dat mijn vriendje leuk zou vinden waarvan ik denk ‘meh…’ om hem vervolgens keihard op te zetten en meet te zingen waar kan omdat ik het stiekem toch wel leuk vind. Vrouwen zijn af en toe rare wezens! (ja, ik heb het nu over mezelf hihi).

 • Reply
  Anna
  oktober 24, 2015 at 12:58 pm

  Lekker nummertje inderdaad! Goed voor het weekend :).

 • Reply
  Morgaine
  oktober 24, 2015 at 2:27 pm

  whahaha wat Annelies al zegt Sammie, al heb ik nog geen vriendje 😉 Maar inderdaad, zou het zelf niet zo snel opzetten maar als ik hem nu weer ga horen dan… lol

  Hij is dus wel lekker 😉

  X

 • Reply
  Simone
  oktober 24, 2015 at 11:19 pm

  Heerlijk he muziek luisteren. Ik kan ook echt niet zonder! Ik ben de laatste tijd helemaal gek op Kensington (beetje laat, I know) en Ierse folkmuziek! maar ook het liedje See you again van Wiz Khalifa staat hier op repeat.

 • Reply
  Miriam
  oktober 25, 2015 at 1:03 pm

  Oehhh, deze kende ik nog niet. Leuk! 😀

 • Reply
  Irma
  oktober 25, 2015 at 2:48 pm

  Oef, fijn muziekje om keihard door de speakers te knallen!

 • Reply
  Shanti
  oktober 26, 2015 at 10:05 pm

  Inderdaad, wat een heerlijk nummer!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.