Every single night

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Vandaag een nummer wat ik van de week op de radio hoorde en wel lekker vond. Zeker voor in de auto : )

9 reacties op “Every single night”

  1. Dit is echt zo’n typisch liedje dat mijn vriendje leuk zou vinden waarvan ik denk ‘meh…’ om hem vervolgens keihard op te zetten en meet te zingen waar kan omdat ik het stiekem toch wel leuk vind. Vrouwen zijn af en toe rare wezens! (ja, ik heb het nu over mezelf hihi).

  2. whahaha wat Annelies al zegt Sammie, al heb ik nog geen vriendje 😉 Maar inderdaad, zou het zelf niet zo snel opzetten maar als ik hem nu weer ga horen dan… lol

    Hij is dus wel lekker 😉

    X

  3. Heerlijk he muziek luisteren. Ik kan ook echt niet zonder! Ik ben de laatste tijd helemaal gek op Kensington (beetje laat, I know) en Ierse folkmuziek! maar ook het liedje See you again van Wiz Khalifa staat hier op repeat.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top