mijn zomer favorieten

Favorieten van deze zomer.

In april deelde ik voor het laatst een artikel met favorieten. Favoriet moment, eten, film en etc. Ik vond het wel weer eens tijd voor update! Mijn favoriete seizoen zit er zo’n beetje op, de zomer lijkt voorbij nu het weer onder de 30 graden blijft en er meer regen valt. Ik hoop dat we nog wat dagen met zon en met temperaturen van boven de 20 graden krijgen. Niet afgelopen weekend maar het weekend daarvoor was het echt genieten met het zonnetje en de favoriete korte broek : ) Nou ja, door naar meer zomerse favorieten!

Favoriete drankje: De rode variant van Jillz, Jillz Rasp­ber­ry. Op een warme dag een ijskoud flesje is me goed bevallen en ook in de avond is hij lekker ; )

Favoriete moment: Met de familie samen zijn op een zonnige dag en lekker samen eten en drinken.

Favoriete plant: De Monstera Obliqua, hij groeit zo goed en ik vind zijn blad zo cool! Ik heb hem inmiddels gestekt, komt binnenkort nog een blog over : ) 

Monstera hangplant

Favoriete serie: La casa de papel. Maanden uitgesteld, maar nu toch maar aan begonnen. Mede dankzij de vele positieven verhalen op blogs en van collega’s en we hebben er geen spijt van. Ik ben net iets enthousiaster dan Tommy dus we kijken de serie niet in één keer uit. Ook wel eens goed, kan ik er langer plezier aan beleven : )

Favoriete film: Avengers: Infinity War. Dit is een beetje dubbel want ik vond het einde ruk, maar dat komt omdat ik van de happy ends ben.

Favoriete nummer: Deze zomer heb ik thuis en in de auto veel naar Twenty One Pilots geluisterd, ook omdat Tommy het regelmatig draait. Mijn favoriete nummer is Polarize.

Favoriete uitstapje: We hebben niet heel veel uitstapjes gemaakt, het was in onze vakantie net iets te warm om echt iets te doen. Het dagje naar Maastricht was wel een favoriet. Die stad heeft me echt verrast, nooit geweten dat Maastricht zo mooi is en zoveel prachtige oude panden heeft.

Favoriete eten: Salades en vlees van de BBQ. Dat hebben we toch wel vaak gegeten deze zomer, vooral de salades waren niet aan te slepen!

Favoriete kledingstuk: Mijn korte broek! Zo blij dat ik het ding gekocht had voordat de zomer echt begon. Had dit jaar gewoon bruine benen!

Lush tas

Favoriete beauty item: In de zomer droeg ik bijna geen make-up en nog steeds eigenlijk niet. Mascara was voldoende en een beetje parfum. Het is al weken geleden dat ik mijn foundation heb aangeraakt. Wat ik wel een heel fijn product vind en regelmatig gebruik is de Lush scrub/reiniger Angels on bare skin. Ik kocht ook weer een nieuw potje toen we in Maastricht waren.

Favoriete nieuwe aanwinst: Lastig kiezen, maar dan ga ik toch voor de Happy Socks ; )

Wat waren jullie favorieten in de zomer?

8 gedachten over “Favorieten van deze zomer.”

  1. Ontwikkelt die monstera zich altijd tot hangplant? Ik weet niet of ik dat ooit gezien heb, maar ik ben ook geen plantenkenner. Leuk dat hij zo goed groeit dat je al hebt kunnen stekken.

  2. Een monstera, jaaa love it! Die dingen zijn mooi! Ik had er ook eentje, maar dat was toen ik vorig jaar nog thuis woonde en toen gaf ik hem nooit water. Tja, weg plant. Wil wel ooit weer een nieuwe! Ik ben nu ook bezig met La Casa de Papel met Pat. Wij vinden ‘m ook allebei super tof! Zijn nu bij aflevering 8 volgens mij. 🙂

  3. Jillz Raspberry ga ik zéker eens proberen! En je foto’s van dat uitje naar Maastricht zagen er super uit. Ik heb zelf alleen buiten planten. Ik had altijd een kat die binnen alles wat levend was aan groen opat, maar ik heb er zeif eigenlijk ook niet echt behoefte aan. Waarschijnlijk zou ik ze dood laten gaan omdat ik vergeet water te geven. 🙂

  4. Wat een super leuke favorieten! Ik vond The Avengers echt een tof film <3 Ben erg benieuwd naar het vervolg. En heerlijk al die plantjes in huis.

    Fijne Zondag lieve Sam!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven