nieuwe plant

Favorietjes van dit moment.

Het lijkt eindelijk lente te gaan worden, compleet met zonnetje en geen temperaturen onder 0 meer! De lente is niet mijn favoriete seizoen, dat is de zomer, maar de momentjes van de lente waarin ik in de zon kan zitten zijn zeker wel favoriet. Ik ga weer even door mijn random favorieten heen, de laatste keer dat ik deze deelde was vorig jaar december. Tijd voor een update met favorieten van februari en maart!

Favoriete plant: De ananas plant is overleden, ik denk dat ik te enthousiast ben geweest met water of hij heeft te weinig zon gezien. De pot kon natuurlijk niet leeg blijven en een dagje Intratuin is altijd leuk : ) De nieuwe Aloë vera plant is op dit moment de favoriet.

Favoriete serie: Ik had nooit gedacht dit te zeggen maar, de Luizenmoeder! Ik begon pas met kijken toen de laatste aflevering op tv was. Ik keek er 10 minuutjes naar en besloot dat het er toch wel leuk uit zag. Ik heb op internet alle afleveringen in een week tijd terug gekeken en heb er van genoten. De humor in deze Nederlandse serie vond ik geweldig en heb er met plezier naar gekeken. Vond het ook echt jammer toen het op was!

Favoriete film: Annihilation. Deze film keken we op Netflix en vond ik echt bijzonder. De beelden, het verhaal, de gedachte bij de film. Ja, was zeker mijn favoriete film van de afgelopen maanden. Je leest er meer over in de film aanraders die ik laatst deelde.

lush dusseldorf

Favoriete uitstapje: Ik zou hier heel random een bezoekje aan een tuincentrum kunnen noemen, want dat vind ik echt erg leuk, maar ik ga voor het dagje Düsseldorf. Het was erg gezellig en ik heb heerlijk kunnen neuzen bij de Lush. Ik nam dan ook aardig wat bad ballen mee naar huis, vind het iedere x weer leuk om te ontdekken wat zo’n bad bal van Lush allemaal doet met het water. Na het middagje Dusseldorf aten we met mijn mams en haar vriend nog gezellig bij ons thuis met een borreltje. Was een leuke dag.

Favoriete feestje: Dat was het avondje carnaval in Gorinchem en het avondje Mega piratenfestijn. Die laatste had ik nooit gedacht te bezoeken maar toen ik zag welke artiesten er allemaal kwamen was ik geboeid. Ik zat nog in carnavals sferen en de line up van het piratenfestijn zag er kei gezellig uit met onder andere Gerard Joling en Snollebollekes. Mijn tante en haar vriend zagen het ook wel zitten en zo stonden we 24 maart in een enorme tent in Nijmegen mee te lallen met Hollandse muziek. Was erg leuk!

Favoriete liedje: Vind ik een lastige dit keer. Tommy en ik hebben namelijk ontzettend veel plezier gehad met een carnavals nummer. Voor, tijdens en ook nog na carnaval vonden we Huub Hangop met Ham & Eggs erg leuk. Nog steeds zeggen we het regelmatig tegen elkaar, omdat het klinkt als helemaal niks ; ) Je moet het liedje gehoord hebben om het te begrijpen ; ) Inmiddels luisteren we er niet meer naar, carnaval is voorbij tenslotte. Op Spotify luisterde ik veel naar het album The Big Band Theory van Barry Hay, (ja die man van de Golden Earring) het nummer Johnny Makes Believe is een favoriet. Ik kan het nummer helaas niet delen, kan het nergens vinden op Youtube, niet deze versie van Barry Hay met Big Band. Mocht je spotify hebben, zeker even dit album checken!

zosammieenzo profiel foto

Favoriete blog momentje: Toch de nieuwe profielfoto. Ik lach er niet echt op, maar mijn gezicht staat in het dagelijks leven ook niet standaard in een glimlach. Ik vond het vanwege de kleuren toch een leuke foto en besloot de foto daarom te gebruiken. Het was tijd voor een nieuwe profiel foto, op de vorige foto was mijn haar nog rood/bruin. Inmiddels is het weer grijs en vond ik een update nodig.

Favoriete nieuwe aanwinst: Niet echt een nieuwe aanwinst want inmiddels zijn ze al in de kliko verdwenen, maar de bloemen van Bloomon waren weer een plaatje. De eerste bos op ons nieuwe adres kon ik zelf niet aannemen, gelukkig deden de buren dat voor mij : ) De bos van eind maart kon ik wel zelf aannemen en zat vol met vrolijke lente kleuren.

Favoriete kledingstuk: De boyfriend jeans. De zoektocht naar de perfecte boyfriend jeans was lang, maar het was het waard. Die jeans zit zo lekker!

Favoriete eten: Sushi! Tommy en ik zijn weer eens samen wezen eten bij Shabu Shabu en het was erg lekker. Sushi is gewoon altijd een goed idee! De zelfgemaakte appeltaart die mijn schoonvader kwam brengen was ook de bom. Toefje slagroom er naast en genieten maar.

6 gedachten over “Favorietjes van dit moment.”

  1. Oh no wat jammer van die ananasplant! Maar aloë vera is ook leuk! Ik had een baby gekregen van iemand maar de hond heeft ‘m kapot gemaakt :’) dus moet binnenkort ook maar eens een nieuw exemplaar halen.

  2. Ik ga aanstaande zaterdag ook bij de Shabu Shabu uiteten, heb er nu al zin in! daar is de sushi echt zalig plus enorm veel keus. Wat leuk om te lezen allemaal, liefs

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven