sammie blouse

Favorietjes van oktober.

In september deelde ik mijn zomer favorieten, tijd voor een update : ) Ik kan alvast verklappen dat het weer van eind oktober niet mijn favoriet is. Wat was het koude de afgelopen dagen! Ik moet ook echt weer ontzettend wennen aan die kou, aan de donkere avonden en aan de file’s. Bij de eerste donkere avond met regen stond ik alweer een half uur vast. Super irritant. Maarrrr, ik zou het over mijn favorieten hebben, genoeg geklaag dus ; ) 

Favoriete drankje: Warme chocolade melk, cappuccino en verse muntthee met honing. Alles wat maar warm is ; )

Favoriete plant: Er zijn een aantal planten die het zo goed doen en zo goed groeien. Ze zijn allemaal favoriet op de laatste tijd. Ik kan niet meer kiezen tegenwoordig.

Favoriete kledingstuk: Hier op de foto droeg ik nog een luchtige blouse die ik kocht bij de H&M. Begin oktober kon dat nog prima. Nu het weer kouder is geworden is mijn lange gebreide vest weer favoriet. Lekker warm! Hij komt tot net over mijn knieën, heeft een capuchon en is leger groen. Absoluut een herfst favoriet. Verder heb ik de laatste tijd ook helemaal geen nieuwe kleding gekocht. Goed he?! ; )

favorieten zosammie oktober

Favoriete liedje: MY BABY – Seeing Red. Deze Nederlandse band zagen we bij de wereld draait door en sindsdien luister ik regelmatig naar dit nummer. Heerlijke muziek.

Favoriete serie: Ik ben begonnen aan de serie The Missing op Netflix en die vind ik tot nu toe spannend. Ook keek ik de nieuwe afleveringen van Riverdale, blijft ook een leuke serie.

Favoriete uitstapje: Mijn bedrijfsuitje! Met het werk zijn we een zaterdag naar Rotterdam geweest en hoewel ik er van te voren weinig zin in had, was het super leuk. Ik had er niet zoveel zin in omdat het mijn hele zaterdag in beslag nam, de wekker om 07:15 ging en ik me niet super fit voelde. De dag vloog echter voorbij en zat vol gezelligheid, lekker eten en Rotterdam! Ik was al enthousiast over de stad nadat Tommy en ik er samen waren geweest. Met het bedrijfsuitje zag ik weer andere delen van de stad en hadden we het diner bij het bekende Hotel New York. Was geweldig!

Favoriete boek: Urban Jungle! Absoluut favoriet. Je leest er hier meer over.

Favoriete feestje: De verjaardag van mijn neefje. Het was super gezellig om weer met de hele familie samen te zijn, het was een gezellig drukke verjaardag en er kwam een pizza foodtruck voor de deur. Ik heb gedanst met mijn neefje die inmiddels 14 is geworden en een super leuke jonge man aan het worden is. Ook al zie je elkaar niet vaak, familie tijd is altijd fijn!

Favoriete eten: Klinkt misschien heel saai, maar ik heb genoten van de eerste boerenkool stamppot met rookworst. Heerlijk!

6 gedachten over “Favorietjes van oktober.”

 1. Wat zie jij er zo fantastisch uit! Ooit eraan gedacht om model te worden? 😉

  het bedrijfsuitje, hahaha ja herkenbaar van vroeger, net als sportdag op school of zo, en dan in the end, altijd toch wel weer leuk. Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw neef(je) 😀 Leuk van die foodtruck voor de deur!

  En de boerenkool, ja hier ook al gegeten en hutspot en zuurkool en jouw preischotel ook trouwens weer, viel ontzettend in de smaak bij M. En ook nog andijvie rauwe stamp… kortom ze zijn hier allemaal alweer aan bod geweest.

  Hoe vond je het trouwens, eten in Hotel New York, toch wel een soort van romantiek toch?

  X

  1. Wat lief, dankjewel 🙂 maar nee, model is niks voor mij 😉
   Oh ja die preischotel is ook lekker, hebben wij zelf nog niet op trouwens! Ik ga hem weer onthouden.
   Hotel New York, het had zeker iets, een vleugje geschiedenis. Romantiek zou ik het zelf niet noemen maar dat komt misschien omdat wij in de bibliotheek zaal met een groep collega’s aten 😉

 2. Die kou en regen hoeven voor mij ook niet hoor, maar die mooie droge dagen waarop de herfstkleuren mooi te zien, vind ik dan wel genieten. Net als inderdaad de stamppotten, toch wel favoriet in deze tijd van het jaar.

 3. Leuk lijstje ! En ja, die eerste boerenkool stamppot met spekjes en worst was hier ook favoriet. Heerlijk om dat weer op het menu te hebben staan (kan natuurlijk ook in de zomer, maar persoonlijk vind ik het echt bij de herfst/winter passen)

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven