Feestje met cupcakes!

Zoals ik gisteren vertelde is het deze maand feest! Daar horen natuurlijk presentjes bij, slingers en cupcakes en vrolijke blogartikelen! Ik kan jullie helaas niet allemaal uitnodigen voor een feestje met cupcakes en taart en drankjes maar ik kan jullie wel trakteren op de leukste cupcake items! Want een feestje is niet compleet zonder cupcakes ; ) Ben je al benieuwd welke leuke cupcake items ik ben tegengekomen voor een leuke party?

Nou er zijn best een hoop leuke cupcake items te vinden kan ik wel zeggen!

Cupcake party decoratie

Op een feestje moet natuurlijk gedronken worden en dat kan uit deze leuke Cupcake bekers! Om je lekkere hapjes te serveren heb je natuurlijk leuke Cupcake borden nodig, ze zijn van papier dus afwassen is niet nodig ; ) en met deze slingers zit je ook helemaal goed al vind ik deze roze slinger ook super. Wil je het helemaal te gek maken dan zijn deze muurstickers misschien iets voor jou. Deze Teacupcakes vind ik ook briljant en uiteraard kan Blond Amsterdam cupcake decoratie niet ontbreken. Maak de tafel af met een cupcake tafelzeil.

cupcake feestjeCupcakes Bakken

Om het bakken van cupcakes nog makkelijker te maken is er de Cupcake beslagportioneerder. Super handig toch! Met een kookboek vol cupcake recepten van Rudolph zit je helemaal goed natuurlijk, ik kwam Rudolph’s cupcakes kookboek tegen maar het boek 500 cupcakes is ook erg leuk. Cupcakes bakken in tanden vormpjes.. Sweet Tooth cupcake vormpjes : ) ik vind dat deze stroopwafel cupcakes daar prima in kunnen! Ik kwam ook nog een recept tegen voor gezonde cheesecake cupcakes of wat denk je van mokka cupcakes? Een Cupcake kookwekker zorgt er voor dat jouw cupcakes niet te lang bakken.

Ik heb van het weekend alvast wat cupcakes gesnoept met Tommy en we hebben er van genoten! Cupcakes blijven gewoon leuk!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

 

cupcake party

21 gedachten over “Feestje met cupcakes!”

  1. Jaaa cupcakes zijn zo leuk! Ik had vorige week ineens ook zo’n zin om te bakken, dus toen ben ik ook even aan de slag gegaan om cupcakes te maken. Zo makkelijk, maar zo lekker!

  2. Dat wordt zeker een geslaagd feestje zo!! Cupcakes gaan er altijd wel in! Op ons verlanglijstje staat een zandbak voor moppie en dan horen daar zeker de zandcupcakes bij, echt gaaf!

  3. Wat heb je dit heerlijk bij elkaar gevonden en geschreven allemaal, hahahaha Zelf heb ik weinig met cupcakes, ik vind het zo’n gedoe, het ziet er mooi uit in de winkel, maar ik ga dan toch liever voor een hele cake, of beter nog, een tulband, lekker ouderwets 😉

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top