film Colombiana

colombianaTommy en ik hebben aardig wat filmpjes gekeken deze maand maar over deze wil ik wel wat vertellen.. Ik vond hem namelijk super vet! (oh hoe fout,, vet..) Maar hou jij van power vrouwen dan moet je deze film zeker kijken!

Ik zag dat hij op Moviemeter wat minder goede reviews kreeg maar daar snap ik niet zoveel van. Ja het is een actie film, ja het is een dame die ineens bijzonder veel kan en een actieheldin is en ja het is wat ongeloofwaardig.. Maar ja, het is dan ook een film! Geen documentaire.. Ik vond hem in ieder geval erg leuk, leuk verhaal, genoeg actie en ik vond de acteurs ook wel leuk.

Trailer.

Samenvatting: Op haar 10de zag Cataleya Restrepo hoe haar ouders in Colombia werden afgeslacht door drugsbaron Don Luis. Ze groeit op als keiharde huurmoordenaar voor haar oom Emilio in Chicago. In haar vrije tijd is ze op zoek naar het enige dat haar drijft: het vinden van de moordenaars van haar ouders.

9 reacties op “film Colombiana”

  1. aangezien ik gek ben op films kijken, ga ik deze ff opschrijven..
    Ik keek vandaag met een schuin oog met Tycho mee bad boys 1 en 2, toch ook wel weer leuk

  2. Deze heb ik twee keer op de achtergrond gehad maar niet helemaal gezien.
    Angelina J. als female action hero kan ik wel altijd waarderen 😉 She kicks ass!

  3. Hmmmm ik weet het nog niet. Ben zelf gek op feel good movies, maar ik kan een goede actiefilm of thriller op zijn tijd wel waarderen.

  4. Ik heb hem anderhalve maand geleden ook gezien! Vond het ook wel een goede film, leuk als zulke actiefilms om vrouwen draaien!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top