Film Fury

Vrijdag avond ging ik met Tommy en mijn schoonvader naar de bios. Wij keken de film Fury. Mennn wat een film! De volgende dag dacht ik er nog aan terug en hadden we het er nog over. Bijzonder goede film en niet alleen omdat Brad Pitt een hoofdrol heeft. Moet wel zeggen dat ik hem in deze film erg goed vond acteren. Maar de film..

Zover wij konden beoordelen zijn ze heel dicht bij de waarheid gebleven.. veel dingen in de film zullen echt zo geweest zijn in de oorlog en dat is vreselijk om te zien. Wapens die ze gebruikte, lijken die overal liggen etc. Er waren momenten dat ik een geschrokken ohhh uitsloeg en die beelden kan ik nog zo voor me halen. Het einde was niet wat ik verwacht had maar misschien had ik dat van te voren kunnen weten.. De oorlog heeft nooit een happy end.. er vallen zoveel onschuldige slachtoffers..  Meest realistische oorlogsfilm die ik heb gezien.. Bijzonder goed en ik vind het zeker een aanrader!

Zie hier de trailer.

Verhaal: In april 1945 tijdens de Tweede Wereldoorlog beginnen vijf soldaten van het Amerikaanse leger met een tank aan een levensgevaarlijke missie op vijandelijke bodem om in de kern van Nazi-Duitsland binnen te dringen, waarbij ze in elk opzicht in de minderheid zijn. Deze missie werd geleid door de 2nd Armored Division sergeant Wardaddy met een M4 Sherman tank, genaamd ‘Fury’. Bron wikipedia.

9 reacties op “Film Fury”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top