Filmpje The last song

Ik keek de film The last song toen ik deze week ziek op de bank onder een dekentje lag. Het is een romantische drama film, echt zo’n film die ik graag kijk als Tommy niet mee kijkt. Die ziet liever actie films en dat was in deze film ver, ver te zoeken ; )
Ik vond de film erg leuk, mooi en ontroerend. Heb wel een traantje laten lopen zelfs.. Kan ook komen omdat ik me beroerd voel en sneller emo ben!
Ik geef de film in ieder geval een 8. Mooi verhaal, leuke acteurs en ik werd verliefd op de locatie.. Daar zou ik ook wel willen wonen!

Samenvatting: Het leven van de 17-jarige Veronica ‘Ronnie’ Miller wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuisde van New York naar Tybee Island. Veronica is woedend, maar haar moeder vindt het na drie jaar welletjes geweest en vindt dat ze de zomer maar met haar vader moet doorbrengen. Ze hebben bijna niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek.

10 reacties op “Filmpje The last song”

  1. Leuk dat je deze film hebt gezien!!! Ik heb hem twee keer gezien en blijft mooi!!! ♥
    En inderdaad de lokatie is echt geweldig! ♥

  2. ja deze heb ik ook een tijdje geleden gezien.. Mooie film en zeker ontroerend, niet iets wat ik had verwacht. Nog heel erg veel beterschap

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top