films en netflix

Films en Netflix

Wij hebben weer een aantal leuke series en films gekeken afgelopen maand en die wil ik graag met jullie delen. Tommy word ook al steeds meer een serie fan en Netflix is voor ons ideaal. We zaten helemaal in de serie Revolution en hebben gegierd bij Russell Peters. Ook keken we een film met Arnold Schwarzenegger, niet mijn favoriete acteur maar de film was wel aardig.

San Andreas

san andreasNadat Californië getroffen wordt door een zware aardbeving zetten helikopterpiloot Ray (Dwayne Johnson) en diens ex-vrouw Emma alles op alles om vanuit Los Angeles San Francisco te bereiken om aldaar hun dochter Blake te zoeken en te redden. Deze film vond ik heel tof want ik ben nou eenmaal gek op films waarin de aarde vergaat of overspoeld word door natuurrampen. Ik zeg, aanrader!

Terminator Genisys

Terminator GenisysHet is 2029, en de ‘Future War’ woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. (bron, moviemeter)  Ja, best een spannende film, goed verhaal maar ik ben gewoon niet zo weg van Arnold Schwarzenegger.

Notorious – Russell Peters

russell peters notoriousDeze vonden we op Netflix en we hebben er zo om gelachen! Satirestijl die niemand spaart tijdens deze stand-up-tournee show. Dj’s, zwangere vrouwen, toeristen, zelfs zijn eigen publiek neemt hij in de zeik en ik vond het geweldig. Ook Tommy lach regelmatig in een duik en nog steeds hebben we het over een grap die Russell maakte over de dj’s van tegenwoordig. Zeker een aanrader als je zin hebt om te lachen!

Pixels

pixels 2015Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes aanzien voor een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Ze gebruiken de spelletjes als monsters voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren 80 een arcade spel kampioen, om de buitenaardse wezens te verslaan en de aarde te redden. Ik wilde het na de film niet helemaal toegeven aan Tommy maar hij had gelijk, de film viel best wel tegen en was lang niet zo grappig als we gehoopt hadden. Leuk om eens te zien vanwege het originele verhaal maar ik zou er niet voor naar de bios gaan.

Revolution

revolution netflixEn dan mijn favoriet..Revolution is een Amerikaanse post-apocalyptische sciencefictionserie, die draait om een toekomstige maatschappij waarin 15 jaar geleden alle elektriciteit is verdwenen. Dit is dus helemaal mijn straatje want de wereld is dus overgroeid, aan het verpauperen en ik hou van dit soort verhaal lijnen. Het eerste seizoen telt 20 afleveringen, tweede seizoen 22 afleveringen en die staan op Netflix. De serie draait vooral om Charlie, haar oom Miles en haar moeder Rachel. Sebastian Bass Monroe en chubby Aaron. Vooral in seizoen 1 proberen zij uit te vinden waarom de stroom is uitgegaan en hoe deze weer aan kan. Tommy en ik vonden de reden heel erg goed bedacht en zo niet verwacht, iedere aflevering is weer rete spannend en iedere keer is het weer een enorme uitdaging om niet nog een aflevering te kijken en nog 1  en nog 1.. Absoluut een aanrader!

22 gedachten over “Films en Netflix”

  1. Jullie hebben weer een hoop gekeken :-). Niet echt wat ik graag kijken :-). Wij hebben ook Netflix, maar gaan deze opzeggen. Vind het zo jammer dat er niet veel bij komt.

  2. Oeh Revolution lijkt me heel tof, weet ook zeker dat mijn vriend hem meteen wilt zien als hij dit hoort haha. Pixels vond ik idd ook niet bios-waardig, wel geinig verder.

  3. Als ik eerlijk mag zijn; ik vond Revolution echt overrated. Het kon mij ook echt niet boeien en had het na enkele afleveringen al wel gezien (geloof dat de serie ook is gestopt? of is hij weer vervolgd?) Zo zie je maar dat het per persoon flink kan verschillen 🙂

  4. Ik heb eerste seizoen van Revolution ook gezien en die vond ik errug leuk en goed! Het tweede seizoen echter vond ik op de één of andere manier veel minder leuk en daarom ben ik ook al snel gestopt met kijken. Misschien toch maar weer eens oppakken!

  5. Was met vriendlief mee naar Terminator vijfhonderdzestig, maar ik vond het verhaal zo máger! Echt jammer, want ik kan Terminator op zich best wel waarderen (dit had ik overigens liever geheel anoniem gezegd, want het is best iets om je voor te schamen).

  6. Deze titels ken ik niet behalve Terminator dan. Dus kan er ook vrije weinig over zeggen, alhoewel… Wanneer gaat Arnold met pensioen?

  7. Weer een leuk artikel! San Andreas was inderdaad een aanrader! Ik hou ook wel van dit soort films!
    Pixels zou ik nog graag willen zien 🙂

  8. ik ga Russell Peters eens opzoeken. Ik heb de afgelopen weken Copper gekeken. Goede serie vind ik. Ik baal soms wel van hoeveel tijd netflix ongemerkt opslokt.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven