Films!

Tommy en ik houden allebei wel van een goede film al is het soms lang zoeken naar een film die we beiden nog niet gezien hebben. Deze maand is het ons weer gelukt om een paar films te kijken die voor ons nog nieuw waren (halleluja!) Vandaag deel ik met jullie wat we er van vonden.

milliondollararmOf nou ja.. Ik deel vooral mijn mening met jullie ; )

We keken de film Million Dollar arm via Netflix. De film gaat over een falende sportagent die een klus zal moeten binnen slepen anders kunnen hij en zijn partner de zaak sluiten. Als Bernstein op een avond naar een cricketwedstrijd in India aan het kijken is op tv krijgt hij plots een ingeving. Hij heeft het idee om naar India te gaan om daar een goede honkbal pitcher te vinden en doet dit door middel van een realityshow. Het is een drama film gebaseerd op een waargebeurd verhaal zoals alleen Disney dat kan maken. Het is dus een feelgood movie geworden met een boodschap. Wij vonden de film best leuk, geen topper maar gewoon vermakelijk. De trailer vind je hier.

We zagen de film The Last Stand met Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville en Forest Whitaker omdat deze op tv was en we er toevallig langs kwamen met zappen. Samenvatting: Voormalig LAPD-agent Owens (Schwarzenegger) heeft zich overgegeven aan het simpele leven in het kleine dorpje Sommerton Junction na een gefaalde operatie die zijn partner gehandicapt achterliet. Hij wordt uit zijn dagelijkse routine gehaald als er vlakbij een spectaculaire ontsnapping plaatsvindt, waarbij een drugsbaron samen met zijn bendeleden en een aantal gijzelaars in een gepantserde wagen ontsnappen. De clichés in deze film zijn zo overdadig aanwezig en de humor is.. Ja.. Flauw. Deze film.. Zeker geen aanrader maar mocht je fan zijn van Schwarzenegger, zie hier dan de trailer.

De film Camp X-ray (niet op Netflix) keken we omdat ik er over gelezen had en de film graag wilde zien. Een jonge soldaat genaamd Cole (Kristen Stewart) (ja ook in deze film kijkt ze de hele tijd alsof ze moet huilen) ontsnapt aan haar verstikkende stadje door toe te treden tot het leger, waarbij ze wordt uitgezonden naar Guantánamo Bay. Tijdens haar missie ontstaat er een vreemde vriendschap tussen haar en een man die gevangen zit op Gitmo. De acteer prestaties van Kristen zijn super, ze doet het erg goed! Tommy en ik moesten wel allebei even nadenken wat we nou echt van de film vonden. Het is bizar, ongeloofwaardig maar toch ook weer wel geloofwaardig. Het is een uitzichtloos bestaan daar. Maar we moesten toch beide wel zeggen dat we de film goed vonden, we werden zeker mee gesleept in het verhaal. Zie hier de trailer.

11 gedachten over “Films!”

  1. Die laatste zei mijn dochter ook al geloof ik.. Lies dus… nou ja ik zit nog middenin of laatste seizoen op Netflix van White Collar, maar weet ook al dat er nog 2 achteraan zitten welke ik op Popcorn af kan kijken…

    Mijn lijstje wordt telkens langer, hahaha Fijne zondag lieverd!

    X

  2. Camp X-ray wilde ik niet kijken vanweg K.S., maar misschien toch maar een kans geven.
    Ik heb afgelopen weekend Unbroken gezien. Waargebeurd verhaal over een Amerikaan die in een Japans kamp beland als krijgsgevangene. Wel een goede film!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven