War of the planet of the apes

Filmtips (5)

Nieuwe filmtips voor dit nieuwe jaar. Het is nog steeds grijs, grauw, somber weer dus binnen blijven met een leuke film kan prima. Wij hebben de laatste tijd weer aardig wat films bekeken en daar zaten hele leuke bij. Vandaag deel ik deze films met jullie. Ben benieuwd of jullie ze al gezien hebben!

War of the planet of the apes.

War of the planet of the apes

Ik wilde deze film heel graag zien, ik vond Rise of the Planet of the Apes een geweldige film dus was erg benieuwd naar dit deel. De apen zijn zo mooi gemaakt in de films, heel gaaf om naar te kijken. Het verhaal: Caesar is ondanks al zijn inspanningen alsnog in een onvermijdelijke strijd geraakt met de mensen. Caesar moet tot het uiterste gaan, terwijl hij geplaagd wordt door herinneringen aan zijn voormalige vriend en verrader Koba. Ook in deze film zijn mensen gewoon niet de leukste soort op aarde. Dikke aanrader! De trailer kun je hier zien.

Spider-Man: Homecoming.

Spiderman homecoming

Een Marvel film, ja die moesten we wel kijken natuurlijk! Verhaal: Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May. Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Hij droomt er niet alleen van, hij doet er ook alles aan om de aandacht van Tony te krijgen. Ik vond het vooral leuk dat deze Spiderman film eens een heel ander verhaal had dan voorgaande films over Spiderman. Klik hier voor de trailer.

Bright.

Een Netflix film en na het zien van de trailer waren Tommy en ik beide erg benieuwd. Heel veel recensies op internet zijn bijzonder negatief, maar ik vond de film erg leuk. Het verhaal was origineel en ik vond het leuk om weer eens Will Smith in een film te zien. Korte samenvatting van Netflix: In LA lopen de spanningen op tussen verschillende wezens. Een menselijke politieman en zijn partner, een ork, vinden een machtig object en raken verwikkeld in een oorlog. Het is een politiefilm in een niet bestaande wereld met verschillende wezens. Ik heb begrepen dat er een vervolg komt dus ik ben benieuwd!

The Dark Tower.

the dark tower

Samenvatting: Jake is een elfjarige avonturier die aanwijzingen ontdekt over een parallelle dimensie, Al-Wereld genaamd. Wanneer hij in de Al-Wereld terecht komt, ontmoet hij Roland Deschain (The Gunslinger) die op zoek is naar de Donkere Toren, dat het nexus-punt is tussen tijd en ruimte. Ook zijn vijand Walter, gespeeld door McConaughey, hoopt hij daar te vinden. Het is een avonturen western fantasie film en ik vond hem erg leuk. Tommy was iets minder enthousiast maar fantasy is niet echt zijn genre. Matthew McConaughey was trouwens voor mij al genoeg reden om de film te kijken ; ) 

Valerian and the city of a thousand planets.

Deze film keken we vorige week via KPN. Ik had er nog nooit van gehoord en dat verbaasde me eigenlijk wel nadat ik de film heb gezien. Ik vond het echt een toffe film in het genre Fantasyfilm/Sciencefiction. De film speelt zich af in de 28ste eeuw en draait om 2 ruimteagenten. Ze reizen in opdracht van de minister van defensie naar de wonderbaarlijke stad Alpha, de “Stad van de Duizend Planeten”, waar inwoners uit alle hoeken van het universum vredig met elkaar samenleven en zich inzetten voor het welzijn van de zeventien miljoen inwoners. Er zijn heel veel verschillende wezens tussen de mensen in deze film, visueel heel gaaf gemaakt en ik vond het verhaal ook leuk. Zeker een aanrader als je dit genre leuk vind en een beetje humor ook kunt waarderen tussen alle actie door.

8 gedachten over “Filmtips (5)”

  1. Ik heb echt al deze films nog niet gezien. Dringend eens werk van maken. Vooral benieuwd naar Valerian and the City of a Thousand Planets. Cara Delevingne zie ik sowieso al wel graag spelen dus dat is al een plus 🙂 Het verhaal klinkt in ieder geval al wel bijzonder!

  2. De eerste en de laatste wil ik héél graag zien! Ik vind de apen in die films ook altijd prachtig! Valerian wou ik graag in de cinema gaan zien maar mijn vriend wou niet mee en toen ik dan toch wou gaan was hij er al uit helaas. Haha :p

  3. Ik was positief verrast door Valerian. Ik heb meteen de strip gekocht als kerstcadeau voor mijn man. Wat een leuke film. Ik vond Bright zelf ook tegenvallen. En Spiderman was leuk, maar wel onnodig lang. Ik bedoel als het geen LOTR waarin veel te vertellen valt, vind ik dat films het binnen 1,5 uur moeten houden. Als het langer duurt merk ik snel dat bepaalde scènes niets toevoegen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven