Filmtips, part 4.

Weer tijd voor wat film tips. Het word buiten kouder, donkerder en de avonden zijn perfect voor een filmpje. De grijze natte weekenden ook trouwens ; ) Vandaag een film van Walt Disney in de spotlight en er komt ook nog zootje piraten voorbij. Dit en meer ; )

Film in de spotlight, dikke aanrader!

Beauty and the Beast.

Wat een heerlijke film was dit! Zodra ik de trailer had gezien kon ik niet wachten om de film te bekijken. Wij huurden de film via de KPN videotheek. Tommy keek zelfs mee, hij had Beauty and the Beast nog nooit gezien, andere generatie, hij is man etc. Hij zat dus niet te springen, ik wel. Beauty and the Beast was vroeger al mijn favoriete Disney film en ik had goede herinneringen aan de muziek in die film. Deze nieuwe film stelde niet teleur. Het bracht een heerlijk warm nostalgie gevoel naar boven en ik heb genoten van de liedjes in de film. Ik kan er verder nog veel over zeggen en de film bejubelen, maar mijn punt is wel duidelijk denk ik. Gewoon kijken!

Pirates of the Caribbean, dead man tells no tales.

pirates

Het is alweer de vijfde Pirates of the Caribbean film en volgens mij ook de laatste. Jack Sparrow, gespeeld door de geweldige Johnny Depp, heeft weer eens te maken met een nare vijand die hem wil afmaken. Jack is zoals altijd weer een beetje een held op sokken met geweldige humor. Niet zo super goed als de andere films, maar zeker leuk. Vooral het begin vond ik geweldig. De trailer vind je hier.

The Accountant.

Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Wolff lijkt een saaie boekhouder, maar is slim en goed in creatief boekhouden. De accountant wordt verdacht van het gladstrijken van de boeken van grote bedrijven en van samenwerken met de maffia. Deze actie/drama film zocht Tommy uit bij KPN. Ik vond het wel een goed verhaal met onverwachtse wendingen.

Kong Skull Island.

Skull Island is een Amerikaanse avonturenfilm uit 2017 over de reuzen gorilla Kong. We kennen allemaal het verhaal van King Kong wel. Deze film heeft een soort gelijk verhaal, maar is weer net even anders. Ik was zelf vooral blij met het einde.. De film speelt zich af in de jaren 70 en een groep mensen gaat naar een nooit eerder ontdekt eiland. Wat ze op Skull Island vinden is niet wat de ontdekkers en wetenschappers verwacht hadden te vinden. Goeie film, spannend, leuke muziek en mooie beelden. Zeker een aanrader. Wij huurden de film via KPN.

7 gedachten over “Filmtips, part 4.”

  1. Heee de nieuwe Pirates heb ik nog niet gezien. Helemaal vergeten dat die ook is uitgekomen! Nice, die ga ik binnenkort even kijken met m’n vriend. 🙂 Ben nu ook wel erg benieuwd geworden naar Beauty and the Beast!

  2. Ik vond die nieuwe Pirates heel erg leuk! Had er alleen maar negatieve dingen over gehoord, maar het viel me echt heel goed mee. En ik denk dat er wel nog een vervolg komt, door het extra stukje na de aftiteling. En Beauty & The Beast vond ik ook geweldig! De rest ken ik nog niet.

  3. Hihi, ik heb Pirates gekeken in het vliegtuig en daar was het een prrrrima film voor. Het is inderdaad wel meer van hetzelfde kunstje, maar ik vond het daardoor zeker niet slecht! Het blijft allemaal mooi gemaakt. Beauty & the Beast moet ik ook echt nog gaan zien. The Accountant zegt me niks maar klinkt ook wel als iets wat wij hier samen kunnen kijken, ff onthouden 🙂

  4. The accountant klinkt echt als een film voor mij! Erg benieuwd. Beauty and the beast moet ik net voor in de stemming zijn maar staat ook nog op mijn lijstje.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven