filmtips

Filmtips, part 8.

Wij keken de laatste tijd weer meerdere films, genoeg om weer een blog met filmtips mee te vullen. Niet alle films waren even super, maar sommige waren gewoon vermakelijk. Leuk voor een ontspannen avondje op de bank hangen. We keken films via Netflix, KPN en via Pathé thuis, die laatste hebben we sinds begin deze maand ontdekt en het aanbod films vind ik erg goed. Dat komt helemaal goed deze herfst en winter ; ) 

Extinction

Extinction

Dit is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2018 die je op Netflix kunt vinden. Kort samengevat: Een man heeft nachtmerries over een aanval door buitenaards leven, dit gaat uiteindelijk ook echt plaats vinden waardoor het lijkt dat zijn nachtmerries de toekomst voorspellen. Hij en zijn gezin proberen te vluchten als het echt mis gaat op aarde. Ik wil over deze film niet heel veel zeggen, er zit een toffe twist in die ik niet wil verklappen. Het is een aanrader als je dit genre leuk vindt!

How It Ends

Dit is een rampenfilm en ik vind rampenfilms altijd leuk. Vergaat de wereld? Dan zit ik klaar met chocolade en een drankje op de bank, iedere keer weer benieuwd hoe we dit keer te onder gaan. Deze film viel me niet tegen, het verhaal hield ons goed vast en de spanning in de film was ook goed. Het personage Will wil terug naar huis keren naar zijn zwangere vriendin Samantha. good name ; ) Hij moet hiervoor mijlen reizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij niet een beste band onderhoudt. Ondertussen is er wat mis met de aarde en gaat de reis niet gemakkelijk. Te zien op Netflix, zie hier de trailer.

Death Wish (2018)

Deze film vonden Tommy en ik allebei goed, Bruce Willis kan ook gewoon zo goed acteren. Hij speelt de hoofdrol in deze actiefilm als het karakter chirurg Paul Kersey. In zijn werk is hij dagelijks bezig met opereren en het redden van levens, veel schotwonden ziet hij voorbij komen op zijn tafel. Zelf heeft hij geen wapens in huis, maar daar komt verandering in als zijn gezin door een hel gaat na een inbraak. Wij keken deze film via Pathé thuis.

Rampage: Big Meets Bigger

Vermakelijke film, niet bijzonder goed en eigenlijk was alles net even te. Te over de top, maar absoluut vermakelijk en ik vond het geen tijd verspilling. Davis (gespeeld door reus Dwayne Johnson) is een wetenschapper die een hechte band heeft met een zeldzame albino gorilla genaamd George. George komt in contacht met een experimenteel serum en begint daardoor bijzonder snel te groeien. Toevallig zijn er op aarde nog 2 dieren besmet met dit experiment, een krokodil en een wolf. Alle drie worden ze enorm en agressief en uiteindelijk komen ze met elkaar in gevecht. Wij hebben deze film gezien via Pathé thuis.

Avengers: Infinity War

Van alle films die ik vandaag deel is dit wat mij betreft de topper, wel met een dubbel gevoel. Ik vind het einde namelijk ruk! Dit komt omdat ik een ‘Happy end’ meisje ben. Meer hoef ik dan niet te zeggen denk ik. Marvel films vind ik eigenlijk altijd leuk en daarom wil ik ze ook gewoon allemaal zien, kan nu alweer niet wachten tot er een vervolg op deze film komt. Het is leuk om zoveel helden samen te zien komen in één film. Ook zat er in deze film wel een boodschap, zo zagen wij het in ieder geval. Iets met overbevolking en te weinig middelen op een planeet om alle bewoners van eten te voorzien. Wij keken deze film op KPN.

Black Panther

Omdat we Avengers hadden gekeken zagen wij voor het eerst het personage Black Panther. We besloten zijn film ook maar eens te kijken. Het is de eerste film van dit personage. Deze Marvel film viel me een beetje tegen eigenlijk. Hij was vermakelijk, maar wij vonden hem niet goed zoals andere Marvel films. Minder actie, langdradig en vooral niet wat we gewend zijn van Marvel. Het had een beetje een Disney gehalte wat ons betreft en dat vind ik niet positief voor een Marvel film. Je kunt de trailer hier bekijken. Wij keken de film via KPN.

9 gedachten over “Filmtips, part 8.”

  1. Oeh, heerlijk lijstje. Ik heb nog geen van deze films bekeken dus ik heb een hoop inspiratie opgedaan. Qua rampenfilms zit ik ook altijd klaar om te zien hoe ze de wereld dit keer weer laten vergaan. Haha. Ik vind dat altijd interessant om te zien. Zeker benieuwd naar ‘How It Ends’ dus!

  2. Die eerste ben ik ook eens beginnen kijken met mijn vriend maar ben halverwege in slaap gevallen. Jammer want ik weet nu wel wat de twist is doordat hij het me achteraf vertelde maar ik had het denk ik wel graag gezien ook!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven