Flamingo in huis

Flamingo in huis voor zomerse sferen!

Nog niet zo lang geleden vertelde ik over mijn nieuwe aanwinsten voor in huis, aanwinsten met leuke, zomerse vrolijke flamingo’s! Ik scoorde een douchegordijn en verlichting met flamingo’s, met de flamingo in huis voelt het gelijk meer zomers kan ik wel zeggen. Die slanke vogel heeft gewoon een tropische vibe en hij is roze, dat zegt wel genoeg denk ik ; ) Ik ging op zoek naar nog meer flamingo’s voor in huis en deel vandaag de toffe items die ik online vond.

Flamingo in huis voor een zomer gevoel.

flamingo in huisAan tafel met deze flamingo beker of deze en dit flamingo bord, ik vind ‘m zo cute! Op de bank gezellig hangen met een flamingo kan met dit flamingo kussen. De flamingo de slaapkamer in halen kan met deze mooie flamingo dekbed hoes. Een planten potje met flamingo’s kan natuurlijk ook niet ontbreken in huis en de tijd bekijken op een klok met flamingo’s maakt het helemaal af.

Flamingo in huisDeze toffe flamingo lamp en dit flamingo vloerkleed maken de woonkamer af! Voor mensen met kinderen lijkt me deze speelgoed opbergzak ideaal (helaas overal uitverkocht). Nog een tof flamingo kussen vond ik bij Etsy. En wat dacht je van dit schort? Toch te gaaf met flamingo’s en aardbeien? Helaas alleen voor kinderen. Deze gieter staat bij ons in huis.

Wat vind jij het leukst? Ik vind het keuken schort voor kinderen, de gieter en het bord helemaal geweldig.

flamingo decoratie in huis

25 gedachten over “Flamingo in huis voor zomerse sferen!”

 1. Dat schortje vind ik wel bijzonder leuk! En zoals je zegt, echt iets voor de zomer. De winter brengt toch weer een hele andere sfeer met zich mee.
  Leuke items heb je uitgezocht!

 2. Lekker vrolijk! Doe mij die mokken maar!
  Ik mis trouwens zo’n opblaasbare flamingo voor in het zwembad.
  Daar zie ik je wel in dobberen komende zomer. (als de zomer nog komt)

 3. Zo leuk dit allemaal! Ik heb zelf van die kleine flamingo lampjes voor boven m’n bed. Dat geeft m’n hele kamer gelijk een zomers gevoel!

 4. Ik vind dat schort ZO leuk. Leuke spullen allemaal. Ik heb like 0 flamingo spul in huis, hier moet ik snel verandering in brengen.

 5. Flamingos zijn zo’n gave dieren en zeker leuk als print in huis. Lekker vrolijk! Ik vind het blauwe kussen denk ik wel het leukste.

 6. Huh? Geen flamingo sokken?? 😀
  Ik moest vanmorgen nog aan je denken toen ik Dize een rompertje aantrok met flamingo’s 🙂

 7. Haha, echt super leuk en vrolijk! Ik vind het vooral tof als er maar één op staat, maar kan eigenlijk niet kiezen XD

 8. Flamingo’s zijn tof hé, zo kocht ik voor de mini-me’s elk een tshirt met flamingo’s… wel geen roze flamingo’s 😉

 9. Hi Samantha,
  Wat een leuke blog over flamingo’s. Dat ik deze nu pas tegen kom….. En dat terwijl je 2 super leuke producten van mijn webshop erin hebt staan. Dank je wel.
  Groet, Judith – High Tea Boetiek

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven