24 In Home/ Interieur inspiratie/ Shoppen/ Tips

Flamingo spullen in huis, instant summervibes!

flamingo verlichting

Flamingo’s zijn tegenwoordig net als de cactus helemaal hip. Cactussen vond ik al cool voor dat het een trend werd, de liefde voor de cactus heb ik een beetje geërfd van mijn mams, die had vroeger gewoon een hele grote cactus plant die op de vloer kon staan! De liefde voor de flamingo heb ik nog niet zo lang moet ik bekennen. Roze vind ik al jaren tof, ik had meer dan een jaar roze haar tenslotte. Een flamingo is roze.. Eigenlijk is het dus niet heel gek dat ik nu roze flamingo spullen in huis heb ; )

Dat komt voor een deel door Maris. Ze had nog niet zo lang geleden een toffe winactie waarbij je 25 euro shop tegoed kon winnen voor de Kitsch Kitchen webshop. EN IK WON! Ja het is vrij zeldzaam, maar ik won en mocht voor 25 euro wat uitzoeken in de webshop.

flamingo douchegordijnFlamingo spullen

Ik had al vrij snel dit flamingo douche gordijn op het oog, we hadden al een grijze en een zwarte, maar de badkamer kon wel wat kleur gebruiken. De webshop staat vol met leuke spulletjes die je niet zo snel ergens anders vind, maar het douche gordijn sprong er voor mij uit. Het is ook nog eens mooie kwaliteit (niet van die plastic troep), kan gewoon in de wasmachine en hij ziet er gewoon super tof uit!

flamingo lampjesNou had ik het hierbij kunnen laten natuurlijk, maar ik besloot nog wat geld bij te leggen en ook deze flamingo lampjes te bestellen. Ik wilde voor op het balkon nog een lichtsnoer, lekker vrolijk voor de zomer, en dacht dat deze perfect zouden zijn. Ze zijn super leuk en hadden perfect geweest voor ons balkon als het niet een binnensnoer was geweest… Ik heb niet op zitten letten bij het bestellen : )

Ze krijgen dus een ander mooi plekje binnenshuis en ik ga gewoon opzoek naar andere lampjes voor buiten. Ik kan de webshop in ieder geval aanbevelen, het pakketje kwam snel en netjes verpakt binnen en ze hebben gewoon erg leuke originele spulletjes. Het is dat ik zo lui ben en zelden op de fiets zit anders was deze flamingo fietstas wel in mijn mandje beland.

flamingo spullenAls er ergens flamingo’s op staan krijg je gewoon instant summer-vibes, ik in ieder geval wel. Toen mijn doosje met flamingo spullen binnen kwam en ik ze uitpakte had ik direct zin in de zomer. Misschien dat ik de lampjes af en toe toch buiten op hang, als het mooi weer is en we genieten van een drankje op het balkon, moet dat wel kunnen lijkt mij : )

Kitsch Kitchen & Maris, super bedankt! Ik ben er blij mee!

Flamingo in huisZoek je meer inspiratie voor flamingo spullen in huis? Kijk dan eens hier! Ik deelde de leukste flamingo spulletjes voor in huis. Voor een flamingo feestje moet je hier zijn. Liever geen flamingo’s in huis maar wel roze? Dan is dit artikel voor roze huis spullen iets voor je!

 • Elaintje
  mei 19, 2016 at 7:53 am

  Oh wat leuk! Ik word er ook meteen vrolijk van! Ik vind echte flamingo’s ook zo mooi als ze in zo’n grote groep bij elkaar staan.

 • Tessa
  mei 19, 2016 at 9:24 am

  Flamingo’s vind ik echt zo leuk en fout. Zelf heb ik ook zo’n slinger in de tuin opgehangen. Me vader vind het verschrikkelijk hahaha 😛

 • Lonneke
  mei 19, 2016 at 9:59 am

  Oh ik hou van flamingo’s! Ik heb nog van die leuke glazen van IKEA van een paar jaar geleden en daar ben ik nog steeds zo blij mee!

 • Nesrin
  mei 19, 2016 at 10:32 am

  Oh wat leuk allemaal, heel vrolijk die flamingo’s. Ik vind de douchegordijn heel tof.

 • Jolien
  mei 19, 2016 at 10:59 am

  Zo leuk! Ik ben echt dol op flamingo’s, ze zijn zo vrolijk! ^^

 • Vlijtig Liesje
  mei 19, 2016 at 11:23 am

  Ik heb normaal niet zoveel met flamingo’s maar hier word ik inderdaad vrolijk van!

 • Marion
  mei 19, 2016 at 11:36 am

  Ik heb ook niets met flamingo’s. Ik ben altijd bang dat ze omvallen of hun benen breken, maar dat douchegordijn is echt te gek. Daar zou ik ook happy van worden!

 • Jenn
  mei 19, 2016 at 11:52 am

  Flamingo’s zijn leuk! Maar ik denk dat ik Lief niet zo blij ga maken met roze flamingospullen 😛

  • zosammie
   mei 19, 2016 at 12:50 pm

   Tommy kan het nog net aan 😉

 • Maris Maria Renne
  mei 19, 2016 at 12:47 pm

  Wat een leuke post 🙂
  Ik las vorig jaar wat berichten over dat flamingo’s (en ananassen) ‘uit’ zijn, maar I don’t care. Ik ben en blijf al jaren trouw aan mijn lievelingsbeest.
  Wat super dat dit douchegordijn trouwens in de wasmachine kan! Dat staat me altijd tegen van die plastic meuk die wij hebben, om de zoveel tijd vervang ik ze dus.
  Die lampjes kun je ook leuk in een kerstboom hangen trouwens 😉

  • zosammie
   mei 19, 2016 at 12:49 pm

   Ik ben nog steeds op zoek naar een witte kerstboom die op de vensterbank past, maar als ik er 1 gescoord heb komen ze uiteindelijk daarin 🙂
   Plastic douchegordijnen vind ik zo irri, ik wil ze gewoon kunnen wassen dus erg blij met deze vrolijkerd!

 • jackie
  mei 19, 2016 at 1:55 pm

  ik vind flamingo´s leuk, en heb ook al over die lampjes zitten denken…
  leuk voor aan het balkon ofzo…

 • Joyce rdt
  mei 19, 2016 at 2:25 pm

  Dat douche gordijn vind ik echt rete gaaf! Liefs.x

 • Joor
  mei 19, 2016 at 3:11 pm

  wauw die douche gordijn is echt super leuk!!! 🙂

 • Roos
  mei 19, 2016 at 3:32 pm

  Flamingo-overkill? Haha. 😛 Het is zeker wel zomers en vrolijk ja, dus ik snap dat je er blij mee bent. 🙂

 • Billy
  mei 19, 2016 at 5:38 pm

  kleurrijk zijn ze wel… 😉

 • Anne-Sterre
  mei 19, 2016 at 9:44 pm

  Van cactus naar flamingo, ik geloof dat ik ook dit over ga slaan, al vind ik van die rietjes met flamingo’s wel erg leuk!

 • Anne
  mei 20, 2016 at 7:57 pm

  Aah wat leuk die flamingo lampjes!!

 • Tessa | 52druppels.nl
  mei 21, 2016 at 7:41 am

  daar word je inderdaad blij van! superleuk!

 • luusjeindelucht
  mei 30, 2016 at 10:34 pm

  OMG die flamingo lampjes zijn echt wauw <3

 • frike
  juni 21, 2016 at 4:38 pm

  zaaalig.
  Heb jij enig idee waar ik stof voor gordijnen vind voor mijn dochters kamer, uiteraard met flamingo’s? In uiterste nood gewoon groen met roze accenten maar het liefst willen wij FLAMINGO’S
  Instant good mood elke ochtend!!!

 • Jessy
  september 3, 2016 at 11:53 am

  Ah dat schort is echt ongelooflijk schattig!