flamingo verlichting

Flamingo spullen in huis, instant summervibes!

Flamingo’s zijn tegenwoordig net als de cactus helemaal hip. Cactussen vond ik al cool voor dat het een trend werd, de liefde voor de cactus heb ik een beetje geërfd van mijn mams, die had vroeger gewoon een hele grote cactus plant die op de vloer kon staan! De liefde voor de flamingo heb ik nog niet zo lang moet ik bekennen. Roze vind ik al jaren tof, ik had meer dan een jaar roze haar tenslotte. Een flamingo is roze.. Eigenlijk is het dus niet heel gek dat ik nu roze flamingo spullen in huis heb ; )

Dat komt voor een deel door Maris. Ze had nog niet zo lang geleden een toffe winactie waarbij je 25 euro shop tegoed kon winnen voor de Kitsch Kitchen webshop. EN IK WON! Ja het is vrij zeldzaam, maar ik won en mocht voor 25 euro wat uitzoeken in de webshop.

flamingo douchegordijnFlamingo spullen

Ik had al vrij snel dit flamingo douche gordijn op het oog, we hadden al een grijze en een zwarte, maar de badkamer kon wel wat kleur gebruiken. De webshop staat vol met leuke spulletjes die je niet zo snel ergens anders vind, maar het douche gordijn sprong er voor mij uit. Het is ook nog eens mooie kwaliteit (niet van die plastic troep), kan gewoon in de wasmachine en hij ziet er gewoon super tof uit!

flamingo lampjesNou had ik het hierbij kunnen laten natuurlijk, maar ik besloot nog wat geld bij te leggen en ook deze flamingo lampjes te bestellen. Ik wilde voor op het balkon nog een lichtsnoer, lekker vrolijk voor de zomer, en dacht dat deze perfect zouden zijn. Ze zijn super leuk en hadden perfect geweest voor ons balkon als het niet een binnensnoer was geweest… Ik heb niet op zitten letten bij het bestellen : )

Ze krijgen dus een ander mooi plekje binnenshuis en ik ga gewoon opzoek naar andere lampjes voor buiten. Ik kan de webshop in ieder geval aanbevelen, het pakketje kwam snel en netjes verpakt binnen en ze hebben gewoon erg leuke originele spulletjes. Het is dat ik zo lui ben en zelden op de fiets zit anders was deze flamingo fietstas wel in mijn mandje beland.

flamingo spullenAls er ergens flamingo’s op staan krijg je gewoon instant summer-vibes, ik in ieder geval wel. Toen mijn doosje met flamingo spullen binnen kwam en ik ze uitpakte had ik direct zin in de zomer. Misschien dat ik de lampjes af en toe toch buiten op hang, als het mooi weer is en we genieten van een drankje op het balkon, moet dat wel kunnen lijkt mij : )

Kitsch Kitchen & Maris, super bedankt! Ik ben er blij mee!

Flamingo in huisZoek je meer inspiratie voor flamingo spullen in huis? Kijk dan eens hier! Ik deelde de leukste flamingo spulletjes voor in huis. Voor een flamingo feestje moet je hier zijn. Liever geen flamingo’s in huis maar wel roze? Dan is dit artikel voor roze huis spullen iets voor je!

24 gedachten over “Flamingo spullen in huis, instant summervibes!”

 1. Oh wat leuk! Ik word er ook meteen vrolijk van! Ik vind echte flamingo’s ook zo mooi als ze in zo’n grote groep bij elkaar staan.

 2. Flamingo’s vind ik echt zo leuk en fout. Zelf heb ik ook zo’n slinger in de tuin opgehangen. Me vader vind het verschrikkelijk hahaha 😛

 3. Oh ik hou van flamingo’s! Ik heb nog van die leuke glazen van IKEA van een paar jaar geleden en daar ben ik nog steeds zo blij mee!

 4. Ik heb ook niets met flamingo’s. Ik ben altijd bang dat ze omvallen of hun benen breken, maar dat douchegordijn is echt te gek. Daar zou ik ook happy van worden!

 5. Wat een leuke post 🙂
  Ik las vorig jaar wat berichten over dat flamingo’s (en ananassen) ‘uit’ zijn, maar I don’t care. Ik ben en blijf al jaren trouw aan mijn lievelingsbeest.
  Wat super dat dit douchegordijn trouwens in de wasmachine kan! Dat staat me altijd tegen van die plastic meuk die wij hebben, om de zoveel tijd vervang ik ze dus.
  Die lampjes kun je ook leuk in een kerstboom hangen trouwens 😉

  1. Ik ben nog steeds op zoek naar een witte kerstboom die op de vensterbank past, maar als ik er 1 gescoord heb komen ze uiteindelijk daarin 🙂
   Plastic douchegordijnen vind ik zo irri, ik wil ze gewoon kunnen wassen dus erg blij met deze vrolijkerd!

 6. Flamingo-overkill? Haha. 😛 Het is zeker wel zomers en vrolijk ja, dus ik snap dat je er blij mee bent. 🙂

 7. zaaalig.
  Heb jij enig idee waar ik stof voor gordijnen vind voor mijn dochters kamer, uiteraard met flamingo’s? In uiterste nood gewoon groen met roze accenten maar het liefst willen wij FLAMINGO’S
  Instant good mood elke ochtend!!!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven