Sans online review

Flamingo T-shirt, helemaal leuk voor de zomer!

Net als de cactus is ook de flamingo tegenwoordig overal te vinden. Waarom de flamingo een hype is geworden? Geen idee. Het is een prachtige vogel om te zien, dat kan ik niet ontkennen en zijn kleur is prachtig en vrouwelijk. Misschien is dat de reden. I do not know, maar ik vind het leuk en ik vind t-shirts leuk. Deze 2 samen vind ik soms helemaal leuk en daarom bestelde ik dit Flamingo T-shirt.

Ik had wat nieuwe T-shirts nodig en ik ontving een mail van Sans online dat er sale was. Sale en Sammie, gaat nooit goed ; ) Ik ging neuzen op de website en bestelde een aantal T-shirts. Ik bestelde er onder andere het grijze I like Today shirt wat ik al eerder droeg in een outfit artikel. Sans Online had echter ook een flamingo T-shirt en deze vond ik zo leuk voor de zomer dat ik het shirt in roze en blauw bestelde.

Flamingo T-shirt.

Flamingo t-shirt

Het is een T-shirt en er staat een flamingo op. Veel valt er niet over te vertellen, het zit lekker zoals de meeste T-shirts en ik vind ze gewoon erg leuk. De kleur roze vind ik leuk en de donker blauwe variant past overal bij, op en onder. Deze zal ik later nog wel eens showen. Onder het T-shirt draag ik mijn Herrlicher jeans, die was vorige week ook te zien in dit artikel. Ik heb mijn zwarte colbertje aan van de H&M en draag nieuwe hakken.

Anna Field hakken.

Anna Field hakken

flamingo shirt

Ik bestelde deze bij Zalando een tijd geleden en ze zitten heerlijk. Ik had ze al in het grijs en die liepen vanaf het eerste moment zo lekker dat ik ze graag ook in het zwart wilde hebben. Ze zijn van Anna Field en het zijn korte enkel laarsjes met een hak van 9 cm dacht ik. De zool is niet glad de pasvorm is precies goed. Normaal heb ik altijd wel zere voeten als ik hakken voor het eerst heb gedragen, maar bij deze schoenen heb ik daar helemaal geen last van gehad. Tommy was aan het spelen met de camera lens waardoor ik extreem lang lijk op bovenstaande foto. Toch vond ik ‘m wel grappig : )

15 gedachten over “Flamingo T-shirt, helemaal leuk voor de zomer!”

  1. Oh die schoenen, ja ik zie de touch aan de zijkant, dat is helemaal mijn smaak… hahahaha geweldig!

    En gisteren was ik bij de Xenos, en het enige wat ik kon denken.. weet Sam dit.. flamingo’s maar ook de cactussen, zelfs in goudkleur!

    X

  2. Echt helemaal jij! Zo leuk! Vind heg shirt tof en ook lekker vrolijk qua kleur. Goede keuze om die te kopen, want hij staat je gaaf. Leuke foto’s zijn het weer geworden ook! Je ziet echt dat je meer vertrouwd raakt met foto’s maken vind ik. Kan dit kloppen? Tof om te zien in ieder geval!!

  3. Heel tof! Ik heb vorige week mijn 1e flamingo voor de tuin gekocht. Op de een of andere manier zijn die beestjes gewoon leuk. 😊

  4. Ik vind het zo leuk dat je steeds meer outfit posts doet. Dit shirtje is echt heel leuk, echt iets voor jou! Leuk!! Liefs Josine

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven