21 In Kleding en accessoires

Flared jeans van Tommy Hilfiger

H&M blazer

Ik ben fan van de flared jeans, zoals ik al eerder vertelde ben ik helemaal klaar met de skinny jeans. Gelukkig was daar Zalando met een ruim aanbod aan flared jeans. Ik bestelde bij Zalando een aantal jeans waaronder deze flared jeans van Tommy Hilfiger. Ik had nooit eerder een Tommy Hilfiger jeans gekocht, maar deze bevalt erg goed.

Flared jeans.

Deze broek is 1 van mijn favorieten in mijn kast en dat komt niet alleen door de wijde pijpen. Hij is ook extreem lang waardoor ik de broek alleen aan kan met hakken en heeft geweldige steekzakken. Iets wat ik niet vaak tegen kom bij een jeans. Als ik deze broek aan heb, heb ik ook continu de neiging om mijn handen in mijn zakken te steken haha. Het is zo’n fijne jeans! Hij zit heerlijk en de stof voelt zacht.

flared jeans

Ik heb nooit eerder een Tommy Hilfiger jeans gehad en ik weet ook nog niet of ik er nog eens 1 zal kopen. Ik heb helemaal niet zoveel met merken en deze broek is in mijn kast beland omdat ik op het model verliefd werd. Zo ging het met alle jeans die ik bestelde bij Zalando en de prijzen waren dan ook allemaal anders. Ik moet zeggen dat het me wel bevalt om op die manier te shoppen, gewoon helemaal niet kijken naar de merken etc, maar gewoon zoeken op model soort. Op deze manier is het aanbod waar ik uit kan kiezen ook veel groter en zie ik alleen broeken die ik leuk vind.

flared jeans outfit

Ik heb op deze foto’s weer mijn Gabor schoudertas bij me die ik ook bij Zalando bestelde en ergens in het gras zijn mijn hakken verstopt ; ) Het zwarte colbertje van de H&M (te zien in dit artikel) beviel zo goed dat ik deze ook in het poeder roze bestelde. Ik heb de laatste tijd drie nieuwe colbertjes/blazers gescoord en daar ben ik zoooooo blij mee! Dit was echt nog een moeilijke opgave tussen al die bomber jasjes van tegenwoordig. Bomberjacks zijn de trend en daar doe ik niet aan mee, ik wil gewoon tig vrolijke blazers : )

Tommy Hilfiger jeans

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jouw helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

 • marije
  mei 8, 2017 at 6:39 am

  Cool lookje hoor. Mooi colbertje. Staat je goed.

 • Shirley
  mei 8, 2017 at 7:04 am

  Leuke outfit! Ik vind flared jeans altijd tof staan. Ik vind het alleen zelf altijd zo kietelen als je bijvoorbeeld in de wind fietst en die broek wappert om je benen, haha!

 • Nancy
  mei 8, 2017 at 9:16 am

  Dat zijn inderdaad fijne zakken. Ik heb zulke in mijn nieuwste rok een inderdaad, ik loop altijd met m’n handen in de zakken. Goed model die broek!

 • Morgaine
  mei 8, 2017 at 9:30 am

  Jeans zonder zakken zijn eigenlijk geen jeans, vind ik, hahaha maar ja, dat is inderdaad moeilijker te vinden tegenwoordig, of met lusjes om een riem erdoorheen te doen… ook zoiets, was vroeger gewoon standaard!

  X

 • Rachel
  mei 8, 2017 at 1:09 pm

  Het staat je erg goed en wat een leuke foto’s zijn het geworden

 • Vlijtig Liesje
  mei 8, 2017 at 2:40 pm

  Wauw, hij staat je echt geweldig. Je hebt mooi slanke en lange benen in deze broek zeg. Als ik er zo uitzag in zo’n broek, zou ik misschien ook wel broeken gaan dragen : )

 • Dinja
  mei 8, 2017 at 3:43 pm

  Staat je echt leuk! Ik houd het zelf liever nog even bij de skinny jeans (van C&A) omdat ik die best lekker vind zitten.

 • Josine
  mei 8, 2017 at 7:46 pm

  Wat een mooie look weer en die achtergrond, prachtig! Ik ben ook heel erg van de blazers de laatste tijd.. Gewoon doen, staat je super xx Josine

 • Nesrin
  mei 9, 2017 at 8:30 am

  Nais Sammie! Staat je goed zo een flared jeans.

 • Saskia
  mei 9, 2017 at 9:28 am

  Oh dat staat je goed. Ziet er erg leuk uit en wat een prachtige foto’s zijn het geworden 🙂

 • marleen
  mei 9, 2017 at 11:36 am

  Ja! Tof! Ik vind je haarkleur ook zo cool!

  • zosammie
   mei 9, 2017 at 11:06 pm

   Hihi en dat terwijl het een extreem vervaagde kleur rood is 😀 zou het eigenlijk weer moeten verven.

 • Sandra
  mei 9, 2017 at 1:30 pm

  Vind echt dat je super lange benen krijgt in deze broek: mooi! Leuk gecombineerd ook met de blazer. 🙂

 • Saar
  mei 9, 2017 at 3:05 pm

  Superleuke broek! Staat je goed!

 • heidi
  mei 9, 2017 at 8:20 pm

  Wat super mooi is het meid.

 • Sheila
  mei 9, 2017 at 8:47 pm

  Oh, die broek doet me terug denken aan de middelbare school tijd. Toen was het zo in om zulke broeken te dragen. Cars heetten die spijkerbroeken en rood was mijn favoriet. Dit model staat je leuk!

 • Kool Family
  mei 9, 2017 at 10:34 pm

  Mooie outfit! En een hele toffe samenwerking heb je hier!
  Groetjes
  Kris

  • zosammie
   mei 9, 2017 at 10:55 pm

   Samenwerking? Ik heb alles zelf geshopt, komt geen samenwerking aan te pas. Was dat maar waar.

 • Jenn
  mei 10, 2017 at 10:57 am

  Mooie broek, staat je goed!

 • Jeanine
  mei 10, 2017 at 11:16 am

  Wat een gave outfit! Ik heb wel vaker dingetjes van Tommy gehad (mijn vader heeft er gewerkt dus dat was puur mazzel) en vond het altijd een super fijn merk. Schoenen en jas zijn 6 jaar meegegaan (dat het uit de mode raakt is dan weer het andere uiterste)

 • Roos
  mei 16, 2017 at 4:23 pm

  Leuke broek! En ja, die bomberjacks spreken mij ook niet aan! Zoek al weken naar een mooi gilletje, maar dat is ‘uit de mode voor vrouwen’, dus een flinke struggle.