Flashback.. <3

Vandaag alweer 2 jaar geleden dat ik voor het eerst op date ging bij mijn vriendlief.. 2 jaar geleden ging ik in de middag naar hem toe met de auto (onwijs zenuwachtig) hij zou voor me gaan koken maar had eerst nog iets anders ingepland.. een surprise..

 

sammieOp van de zenuwen kwam ik voor het eerst aan in Nijmegen, te vroeg en duidelijk in de parfum. (ik had een flesje bij me, voor de zenuwen ofzo..)

(op de foto een mini stukje van Tommy)

Hij liet me zijn huis zien, was een echte heer, en nam me toen mee naar de surprise.. We gingen midget golfen!! Nou,.. die had ik dus echt niet zien aankomen! (hoe verzin je het?!) maar ik was blij dat hij dat verzonnen had, het brak het ijs en ik voelde me gelijk meer op mijn gemak. Op de terug weg kreeg ik in de auto nog een tourtje Nijmegen.. en s’avonds heeft hij heerlijk Grieks voor me gekookt.. (jaja, de liefde gaat bij mij ook via de maag) We hebben aan 1 stuk door gekletst! Ik wilde daar perse niet blijven slapen (eerste date enzo) maar ik vertrok pas om half 6 in de ochtend! We hadden het zo gezellig gehad en raakten maar niet uitgepraat! Dan bij de auto eindelijk de eerste echte zoen.. Ik was smoor verliefd! Ik zat op een roze wolk in de auto naar huis.. Helaas mijn auto niet anders had ik over alle weg afzettingen naar huis kunnen zweven.. Ik heb lief na 45 minuten gebeld, ik kon de weg niet vinden en de snelweg was wegens wegwerkzaamheden afgesloten, ik was lichtelijk in paniek (en moe) vriendlief heeft mij via de telefoon naar huis begeleid.. een rit van 3 kwartier duurde dit keer 2 uur en toen de zon opkwam zag ik mijn voordeur weer en verbroken wij de verbinding. Ik was in love en ben dat nog steeds! <3

35 gedachten over “Flashback.. <3”

 1. Originele eerste date! Bij ons was het ook al zowat ochtend toen we afscheid namen, teken dat het inderdaad best wel gezellig was!

 2. Awwwh, wat een heerlijk liefdesverhaal! Super leuk om te lezen. Hierdoor krijg ik toch nog vertrouwen in de liefde. 😉

 3. Ahhhhhhhhhhh ( ik wil nog heel wat hhh eraan plakken hoor) so sweet! He is a keeper wat een leuke eerste date dat jullie zoveel gepraat hebben zegt al zoveel.

 4. Awww!!! Wat lief zeg!!! Leuk om zo te lezen hoe het begon met jou en Tommy! 😀 Midget golfen is inderdaad wat anders en super leuk om te doen!!!
  haha mijn eerste date was erg spannend in Utrecht in een café ( haha lekker standaard! 😛 )

 5. Wat een lief verhaal hoe jullie eerste date verliep! Wat een romanticus zeg! Dat zou mijn vriend niet hebben verzonnen hihi, al is het ook een schat hoor! 😀 Hoop dat jullie nog vele jaren samen blijven!

 6. oh hoe lief en zo romantisch. Gefeliciteerd met jullie 2 jaartjes samen.
  Ik was ook zenuwachtig toen ik voor de eerste keer afsprak met mijn vriendje. Dus ik begrijp je helemaal.
  Groetjes Sanne

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven