18 In Events

Food Truck Festival TREK

TREK foodfestival

Er kwam dit weekend geen blog online, ik had niks klaar gezet en bloggen kwam er niet van, want ik was te druk met gewoon genieten van het weekend met Tommy. We zijn zaterdag en zondag naar het Food Truck Festival TREK geweest in het Hunnerpark.

Nijmegen TREK FoodfestivalNu hebben we inmiddels al een aantal foodfestivals bezocht dit jaar, Viva las Vega’s, Smaakmarkt, Rrrollend (ik zag trouwens net dat die in augustus weer komen) en dit was de laatste op de agenda (met de Vierdaagse feesten even niet meegeteld). TREK was de eerste waar we 2 dagen ons gezicht hebben laten zien en waar je insecten kon eten.

Krekel op een stekelWe hebben het niet geprobeerd want de meelworm loempia sprak ons niet echt aan en de mini krekel op een stekel vonden we gewoon te duur. Ja, ik weet het, 2 euro lijkt niet veel maar voor de mini krekel die je kreeg vond ik het erg aan de prijs. De reacties van de mensen die we ze wel zagen eten, een simpel schouder ophalen, spoorde ons ook niet echt aan. De Truck was absoluut erg leuk om te zien!

TREK Nijmegen 27-6-2015TREK NijmegenHet Hunnerpark zag er zo geweldig uit met de verlichting tussen de bomen, alle verschillende gave foodtrucks en tafeltjes en stoeltjes. De sfeer was geweldig.

TREK Nijmegen Grotebbqburger pulled pork TREKOp zaterdag was het niet zo heel druk maar gewoon gezellig, we hoefde nergens in de rij te staan en konden na het kopen van het glas en wat te drinken al vrij snel genieten van een heerlijk broodje. Ik heb de naam van deze truck niet kunnen ontdekken maar de broodjes waren erg lekker.

Trek FoodfestivalMet nog 2 glazen drinken hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten en geluisterd naar heerlijke muziek die van deze tractor afkwam. Genieten was het met de billen in het gras.

Zoete hap op TREKin beslag genomen TREKWe hebben meerdere rondjes gelopen door het park en genoten van de sfeer. Ik had graag alles wel willen proeven maar de prijzen zijn best hoog en mijn maag heeft ook een stop. Tommy genoot van biertjes en ik van cola en iets later heb ik nog een bakje Churros gescoord. Heerlijk zoet maar erg vullend!

Barbershop TREK NijmegenEr was ook een Barbershop truck en aangezien Tommy zijn haar bij de laatste kappersbeurt nogal verziekt was kon het wel een beurtje gebruiken. Hele leuke ervaring om buiten in het zonnetje geknipt te worden. (Tommy smolt gewoon weg onder de warme kappers kap en zijn bol in de zon) Maar leuk was het wel en zijn kapsel is weer netjes!

mister maisguyZondag zijn we nog even terug geweest, de glazen hadden we toch : ) Heel veel honger hadden we alleen niet en we wilde die avond graag het restaurant de pizzabakkers uitproberen dus we hebben het gehouden bij drankjes en een heerlijk Maiskolf van Mister MaisGuy..

corn on a stick TREKWij zijn voor de Mexican Corn gegaan en dit was lekkerrrrrr! Heel onhandig eten en mijn halve gezicht was rood maar mennnn die wil ik graag nog eens opsnoepen!

koffieentheeDeze koffie & thee kever moest ik gewoon even op de foto zetten.. Vond hem zo leuk!!

Kever op TrekHet was zondag een stuk drukker maar nog steeds gezellig. Dit Foodfestival staat bij ons met stip op nummer 1 en ik zou willen dat ze nog eens terug kwamen naar Nijmegen deze zomer. Ze staan dit jaar nog een paar keer dus als je de kans hebt, zeker TREK bezoeken!

TREK food truck festival

 • Nesrin
  juni 29, 2015 at 8:20 pm

  Super leuk dit. Oh my Churros! Ik vind dit heerlijk. Lekker dat je het afgelopen weekend lekker hebt kunnen genieten.

  Dit soort food festivals spreken mij steeds meer aan. Ik verheug mij nu al op de 1e zondag van juli want dan zit ik weer in het Sonsbeek Park.

 • Anne-Sterre
  juni 29, 2015 at 8:51 pm

  Geweldig, sfeervolle plaatjes heb je gemaakt 🙂

 • Lesley
  juni 29, 2015 at 9:09 pm

  Super leuk zeg! Ik wil ook zo graag een keer zo een festival bezoeken maar inderdaad wat je zelf zegt je maag heeft een stop en dat vind ik bij de swan market ook altijd zo jammer. ZO veel lekkers dan je niet kunt kiezen hihi!

 • Morgaine
  juni 30, 2015 at 7:18 am

  Het ziet er ontzettend gaaf uit, vooral die mais, hahaha
  En de kever, geweldig!

  X

 • MichielZiet
  juni 30, 2015 at 7:36 am

  Ziet er zeer hip en leuk uit! 😀

 • Ysanne
  juni 30, 2015 at 10:05 am

  Ah wat een toffe foto’s, leuk sfeertje is er! En heerlijk veel eten haha, altijd goed!

 • Sas
  juni 30, 2015 at 10:39 am

  Sfeervolle en leuke foto’s! Die laatste moest ik even om grinniken 🙂

 • jackie
  juni 30, 2015 at 11:48 am

  dit ziet er zo gezellig uit….
  ik zou dus alleen maar eten omdat ik niet kan kiezen, en ook gewoon 2 dagen gaan 😉

  • zosammie
   juli 1, 2015 at 9:45 am

   Ja, wij hadden ook wel moeite met kiezen hoor! Het ruikt allemaal zo lekker!

 • Jenn
  juni 30, 2015 at 12:24 pm

  Zo leuk! Ik had ook willen gaan maar het is er niet meer van gekomen. Maar ze komen ook nog in den bosch geloof ik.

  • zosammie
   juli 1, 2015 at 9:44 am

   Ja klopt ja! Het is het zeker waard om te gaan kijken en eten 🙂

 • Inge
  juni 30, 2015 at 1:27 pm

  Je hebt het onwijs leuk op de foto gezet. Het ziet er erg gezellig en sfeervol uit!

 • Billy
  juni 30, 2015 at 8:13 pm

  dit lijkt me een heel aangenaam festival om te bezoeken, en van alles te proeven
  Maar die insecten zou ik ook links laten liggen

 • Wanda
  juni 30, 2015 at 9:25 pm

  Oh, dat ziet er allemaal erg lekker uit zeg! Krijg er spontaan trek van! Volgens mij was afgelopen zondag zoiets in Groningen maar we hadden al andere plannen dus hopelijk komt er nog zo’n evenement hier in de buurt want dat lijkt me natuurlijk wel wat!

 • Carolien - On a Healthy Adventure
  juli 1, 2015 at 10:42 am

  Dat TREK festival ziet er zo gezellig uit! En zoveel lekkers, mmm. Het is helaas niet meer in de buurt, maar volgende editie moet ik er heen 🙂

 • Even een bedankje | Dinastie
  juli 3, 2015 at 7:32 am

  […] » Poseren is niet moeilijk » Ik werd door Cokefrischicks en Mascha verrast! » De voordelen van een angststoornis » Printable: Jij + ik = wij » Recept: Watermeloen-drankje » Tuinieren is heus wel leuk » Die keer dat er een boek van mij werd uitgegeven… » Food Truck Festival Trek […]

 • Flavie
  juli 5, 2015 at 4:25 pm

  Het ziet er echt heel gezellig uit!

 • joor
  juli 12, 2015 at 12:24 pm

  Klinkt echt super leuk zo’n food festival! Leuk verslag! 🙂