Foodies & Foodfestivals in Nijmegen

Vorig jaar heb ik ontzettend veel plezier gehad op verschillende Food Fesitvals tussen de foodies ; ) Vooral Food Truck Festival Trek vond ik waanzinnig! Het eten was heerlijk, de keuze was enorm en het was ontzettend gezellig. Nu moet het weer wel weer een beetje meewerken deze zomer, maar ik kijk alweer helemaal uit naar de verschillende eet dagen die naar Nijmegen komen dit jaar. Om alles goed te onthouden heb ik maar een foodfestivals in Nijmegen agenda samen gesteld, speciaal voor alle foodies in Nijmegen.. Voornamelijk voor mezelf ; )

Cirque du Manger, nieuw voor mij maar het ziet er erg leuk uit op de website. 4 /m 6 maart zijn ze in Nijmegen te vinden in het Valkhofpark maar ze staan dit jaar ook in Leiden en Apeldoorn.

SMKMRKT Ook Smaakmarkt bezoekt Nijmegen weer dit jaar, 7 en 8 mei staan ze tijdens de Giro d’Italia op Plein 44 en 16 t/m 22 juli zijn ze er tijdens de Vierdaagse en staan ze op de Waalkade.

14,15 en 16 mei staat in Nijmegen het festival MusicMeeting weer in park Brakkenstein. Hier is muziek van over de hele wereld te horen en er is genoeg te eten!

Ook Rrrollend het foodtruckfestival is weer te bezoeken op 20, 21 en 22 mei in Nijmegen, Plein 1944. Vorig jaar zijn we hier even snel overheen gelopen en heb ik er gedronken uit een kokosnoot, was heerlijk!

TREK foodfestivalOok dit jaar komt mijn favoriet weer naar Nijmegen! Food Truck Festival TREK staat ook dit jaar weer in het Nijmeegse Hunnerpark. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni staat dit mooie plekje in het teken van lekker eten, sfeer en muziek. Ik ga absoluut weer een kijkje nemen! Dit jaar zijn ze in het totaal in 9 plaatsen in Nederland te bezoeken, kijk op de site of ze ook bij jou komen, want dat mag je niet missen.

Tijdens de Vierdaagse: Ramblas. 16 t/m 22 juli kun je relaxen tijdens de 100e editie van de Nijmeegse vierdaagse bij Ramblas. Chillen in loungy sofa’s, geniet van een ontspannen sfeer en proef diverse lekkernijen van de verschillende foodtrucks.

 

17 gedachten over “Foodies & Foodfestivals in Nijmegen”

 1. Klinkt zo leuk! Hier in België hoor je niet veel over Food Truck Festivals, maar vorig jaar was er toch een kleintje in m’n stad. Toch denk ‘k dat ’t hier nog groter moet worden eer ’t echt bekend zal worden, maar wie weet 😉

 2. Ik houuuu van food festivals. Ik ga elk jaar naar Rollende Keukens in Amsterdam en ook naar Trek in Den Haag. Ik kan niet wachten op de zomer!

 3. Wat leuk zeg, ben nog nooit bij zoiets geweest. Heb net even gekeken maar Nijmegen en Eindhoven liggen het meest in de buurt, maar dan ben ik op reis, bummer!
  Liefs.x

 4. Jaaa foodtruck festivals! I Love it! Ik was vorig jaar naar trek en ik vond het zo leuk! Even in mijn agenda gaan schrijven zodat ik het niet vergeet! 😉

 5. Wat een leuk bericht!
  Ik moet ook echt vaker naar een food festival! Ik ga graag naar de Swan Market waar ook veel eten te koop is :). En ik ging in de winter naar de Vegan Kerstmarkt met heel veel fijn vegan eten, ah dat was leuk zeg haha.
  Naar Trek ben ik erg benieuwd trouwens, dat komt ook wel in andere steden toch?
  Liefs

 6. ik hou hier wel van…
  Vorig jaar was er hier ook 1, maar de dag dat ik kon zulk slecht weer dat ik alleen foto’s heb gezien…
  Eind maart staat er 1 op de planning in Amsterdam als ik bij vriendinnetje ben, nu al zin in

 7. Het lijkt me leuk om een keer zo’n Food Festival mee te maken, maar ik zou er niet lang voor gaan reizen.
  Ik zou alleen niet weten wat ik moet verwachten… Eten denk ik :p maar voor de rest heb ik geen idee wat zo’n festival inhoud.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven