Foto ketting, aandenken aan Bink.

Voor mijn blog mocht ik iets heel moois bestellen, een herinneringssieraad. Ik kreeg een mail van Names4Ever met een leuk voorstel en wist gelijk dat ik een aandenken aan Bink wilde hebben. Iets moois waar hij voor altijd op staat. Iets wat niet vergaat. Iets wat ik dicht bij me kan dragen als ik dat wil. Ik bestelde een foto ketting en had niet verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn.

Ik had een herkenbare foto verwacht, maar dat het zo mooi zou worden had ik niet verwacht. Ik heb namelijk een vrij donkere foto van Bink gebruikt. Ik vind deze foto persoonlijk 1 van de mooiste die ik heb van Bink en daarom wilde ik deze perse gebruiken. De foto is alleen aan de rechter kant heel erg donker, zijn gezicht valt rechts een beetje weg en daarom had ik rekening gehouden met geen perfect resultaat.

Ik was dan ook ontzettend verrast toen ik het sieraden doosje open maakte en deze prachtige herkenbare foto van Bink op een zilveren hanger zag. Voor mij is de foto echt perfect gelukt. Dit is overduidelijk en herkenbaar Bink, mijn liefste Bulldog. Ik mis hem nog steeds en deze ketting vind ik een prachtig aandenken aan hem. Het is niet een ketting die ik dagelijks zal dragen, ik draag sowieso niet dagelijks een ketting. Het is wel iets wat me nu al dierbaar is en waar ik ontzettend zuinig op zal zijn.

Voor de gelegenheid gingen Tommy en ik weer op pad. Ik met een outfit aan en Tommy met de camera in de hand, hij moet altijd mijn outfit foto’s maken, verplicht. ; ) Hij heeft de ketting gelukkig ook mooi close-up op beeld vast kunnen leggen. Als ik hem niet had stond ik waarschijnlijk uren te vogelen met statief en afstandbediening. Gelukkig is hij iedere keer zo lief om kiekjes te schieten! Mijn Stetson bolhoed kocht ik vorig jaar in Düsseldorf, de blazer is van de H&M, het t-shirt is van Tom Tailor en de jeans is een Freeman die ik bestelde bij Zalando.

De service van Names4Ever is helemaal goed. De website werkt goed en mijn ketting kwam in een mooi sieradendoosje binnen. De voortgang van m’n bestelling werd per mail bevestigd en mijn cadeautje kwam in een envelop binnen. Een foto ketting lijkt me ook erg tof om cadeau te doen aan iemand die je dierbaar is. Bij Names4Ever kun je terecht voor naam sieraden, bedels, graveer plaatjes, eigenlijk van alles. Het aanbod is groot, ik kan alleen over mijn eigen ervaring praten natuurlijk, maar voor een foto ketting zou ik je Names4Ever absoluut aanraden. Vanwege de service natuurlijk maar bovenal vanwege de kwaliteit. Het is precies de foto die ik nu op een zilveren hanger heb, ik ben enthousiast!

26 reacties op “Foto ketting, aandenken aan Bink.”

 1. Jeanine – Mama van 3 schurken(0,4&6) Verpleegkundige, guilty of pleasures. Houdt niet van strijken maar wel van schrijven op haar blog.

  Wauw! Mooie ketting geworden zeg. Mooi om Bink zo bij je te kunnen dragen. En je outfit is ook erg gaaf 🙂

 2. kool-family – Wij zijn de "Kool family". Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale "Kool" baby Thibault bij wie het "Syndroom van Koolen-de Vries" is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry.

  Supermooie ketting, de foto is inderdaad super gelukt!

 3. Een theelepel geluk. – Hoi allemaal en een hartelijk welkom op mijn blog. Mijn naam is Cynthia. Met mijn blog hoop ik anderen te inspireren om alles uit het leven te halen en te genieten van 'eenvoud.' Door lichtpuntjes te zien óf zoeken, elke nieuwe dag!

  Mooi stukje herinnering geworden!!

 4. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Mooi Sam, inderdaad ik zou er ook heel zuinig op zijn!
  En je ziet er weer top uit!

 5. Sommarmorgon.com

  Wat een bijzonder aandenken, ik vind het heel mooi gedaan 🙂 Prachtig om Bink zo bij je te kunnen dragen!

 6. AroundSan

  Ik vind het echt een prachtig aandenken Sam! En dan ook nog zo’n gave outfit én toffe foto’s. Dat hoedje staat je ZO goed! 😀

 7. Rachel Kromdijk – 24 jaar, blogger, youtuber, Fashion, Lifestyle, Recepten, DIY

  Wat een prachtig aandenken zeg op deze manier!

 8. Wauw mooi aandenken aan bink!!! Ik weet hoe het voelt om je hond te missen 🙁 paar weken geleden hebben mijn ouders en ik onze hond laten inslapen. Mis hem echt heel erg! 🙁 Maar dit is een mooie aandenken aan je hond!
  En toffe outfit!

 9. Roos

  Mooie ketting! 🙂 Ze hebben het erg mooi gedaan qua kleurbalans, want op de ketting valt dat de ene helft van zijn gezicht niet zo weg als ik ook verwachtte na de originele foto gezien te hebben. Prachtig aandenken aan Bink ook!

Reacties zijn uitgeschakeld.