26 In Kleding en accessoires

Foto ketting, aandenken aan Bink.

foto ketting

Voor mijn blog mocht ik iets heel moois bestellen, een herinneringssieraad. Ik kreeg een mail van Names4Ever met een leuk voorstel en wist gelijk dat ik een aandenken aan Bink wilde hebben. Iets moois waar hij voor altijd op staat. Iets wat niet vergaat. Iets wat ik dicht bij me kan dragen als ik dat wil. Ik bestelde een foto ketting en had niet verwacht dat het resultaat zo mooi zou zijn.

Ik had een herkenbare foto verwacht, maar dat het zo mooi zou worden had ik niet verwacht. Ik heb namelijk een vrij donkere foto van Bink gebruikt. Ik vind deze foto persoonlijk 1 van de mooiste die ik heb van Bink en daarom wilde ik deze perse gebruiken. De foto is alleen aan de rechter kant heel erg donker, zijn gezicht valt rechts een beetje weg en daarom had ik rekening gehouden met geen perfect resultaat.

herinneringssieraad

Ik was dan ook ontzettend verrast toen ik het sieraden doosje open maakte en deze prachtige herkenbare foto van Bink op een zilveren hanger zag. Voor mij is de foto echt perfect gelukt. Dit is overduidelijk en herkenbaar Bink, mijn liefste Bulldog. Ik mis hem nog steeds en deze ketting vind ik een prachtig aandenken aan hem. Het is niet een ketting die ik dagelijks zal dragen, ik draag sowieso niet dagelijks een ketting. Het is wel iets wat me nu al dierbaar is en waar ik ontzettend zuinig op zal zijn.

fotoketting

zosammieenzo mei 2017

Voor de gelegenheid gingen Tommy en ik weer op pad. Ik met een outfit aan en Tommy met de camera in de hand, hij moet altijd mijn outfit foto’s maken, verplicht. ; ) Hij heeft de ketting gelukkig ook mooi close-up op beeld vast kunnen leggen. Als ik hem niet had stond ik waarschijnlijk uren te vogelen met statief en afstandbediening. Gelukkig is hij iedere keer zo lief om kiekjes te schieten! Mijn Stetson bolhoed kocht ik vorig jaar in Düsseldorf, de blazer is van de H&M, het t-shirt is van Tom Tailor en de jeans is een Freeman die ik bestelde bij Zalando.

sammie mei 2017

De service van Names4Ever is helemaal goed. De website werkt goed en mijn ketting kwam in een mooi sieradendoosje binnen. De voortgang van m’n bestelling werd per mail bevestigd en mijn cadeautje kwam in een envelop binnen. Een foto ketting lijkt me ook erg tof om cadeau te doen aan iemand die je dierbaar is. Bij Names4Ever kun je terecht voor naam sieraden, bedels, graveer plaatjes, eigenlijk van alles. Het aanbod is groot, ik kan alleen over mijn eigen ervaring praten natuurlijk, maar voor een foto ketting zou ik je Names4Ever absoluut aanraden. Vanwege de service natuurlijk maar bovenal vanwege de kwaliteit. Het is precies de foto die ik nu op een zilveren hanger heb, ik ben enthousiast!

 • Marije
  mei 19, 2017 at 7:55 am

  Wauw wat tof Sam! Wat een mooi aandenken!

 • Sophie
  mei 19, 2017 at 7:59 am

  Dat is echt een schitterend aandenken aan Bink!

 • Irene
  mei 19, 2017 at 8:32 am

  Wat mooi! Fijn dat je zoiets mocht uitzoeken en dat het dan ook nog zo mooi is geworden!

 • Morgaine
  mei 19, 2017 at 9:24 am

  Super gaaf! Is weer eens wat anders dan op canvas of glas.

  X

 • Nancy
  mei 19, 2017 at 9:26 am

  Oh wat mooi zeg! En wat een mooie foto’s van je!

 • Jeanine
  mei 19, 2017 at 9:28 am

  Wauw! Mooie ketting geworden zeg. Mooi om Bink zo bij je te kunnen dragen. En je outfit is ook erg gaaf 🙂

 • Kool Family
  mei 19, 2017 at 9:35 am

  Supermooie ketting, de foto is inderdaad super gelukt!

 • Jonna@burgertrutjesNL
  mei 19, 2017 at 9:41 am

  Een heel mooi aandenken, prachtig!! En je outfit is ook weer lekker stoer en toch vrouwelijk.

 • Petra
  mei 19, 2017 at 10:15 am

  Wat n mooie ketting koekie, zo is binkieboy toch nog n beetje bij je. Xx

 • Cynthia
  mei 19, 2017 at 1:37 pm

  Mooi stukje herinnering geworden!!

 • Trees
  mei 19, 2017 at 2:14 pm

  Mooi Sam, inderdaad ik zou er ook heel zuinig op zijn!
  En je ziet er weer top uit!

 • Evelyne
  mei 19, 2017 at 2:43 pm

  Heel mooi aandenken en ondanks de donkere foto is de ketting echt heel mooi geworden!

 • Amy
  mei 19, 2017 at 6:16 pm

  Wat een bijzonder aandenken, ik vind het heel mooi gedaan 🙂 Prachtig om Bink zo bij je te kunnen dragen!

 • Jenn
  mei 19, 2017 at 7:40 pm

  Wat een mooi aandenken!

 • Sandra
  mei 19, 2017 at 9:24 pm

  Ik vind het echt een prachtig aandenken Sam! En dan ook nog zo’n gave outfit én toffe foto’s. Dat hoedje staat je ZO goed! 😀

 • Rachel
  mei 19, 2017 at 9:46 pm

  Wat een prachtig aandenken zeg op deze manier!

 • Anne - Simple Thoughts
  mei 20, 2017 at 12:30 am

  Prachtig! Wat een mooi aandenken aan Bink. Ook mooi om ergens op te hangen in huis als je hem niet draagt. 🙂

 • Joor
  mei 20, 2017 at 10:25 am

  Wauw mooi aandenken aan bink!!! Ik weet hoe het voelt om je hond te missen 🙁 paar weken geleden hebben mijn ouders en ik onze hond laten inslapen. Mis hem echt heel erg! 🙁 Maar dit is een mooie aandenken aan je hond!
  En toffe outfit!

 • Els
  mei 20, 2017 at 10:42 am

  Wat een stoere ketting :-). Bink staat er mooi op. Prachtig aandenken.

 • Joanne
  mei 20, 2017 at 11:47 am

  Heel mooi en origineel aandenken!

 • Saskia
  mei 20, 2017 at 6:12 pm

  Wat een prachtig aandenken zeg<3

 • Eva
  mei 21, 2017 at 12:11 pm

  Een prachtig aandenken! En mooie foto’s. Top!

 • Nesrin
  mei 21, 2017 at 11:49 pm

  Een heel mooi aandenken. Wat een prachtige foto van jou op de trap.

 • Roos
  mei 23, 2017 at 2:30 pm

  Mooie ketting! 🙂 Ze hebben het erg mooi gedaan qua kleurbalans, want op de ketting valt dat de ene helft van zijn gezicht niet zo weg als ik ook verwachtte na de originele foto gezien te hebben. Prachtig aandenken aan Bink ook!

 • Dinja
  mei 23, 2017 at 3:00 pm

  Wat een mooi aandenken!

 • Flavie
  mei 23, 2017 at 6:42 pm

  Heel mooi!