webprint canvas

Stoere kerels op canvas.

Drie stoere kerels heb ik in huis gehaald.. Niet voor mijzelf maar voor Tommy! Hadden jullie niet gedacht he? ; ) Toen Tommy en ik nog niet eens samenwoonde had hij het al over een vintage foto van 3 American footballers die hij graag in huis zou willen hebben. Ik was toen een beetje tegen omdat ik de foto niet geweldig vond.. Eerlijk gezegd stoorde de billen van een anoniem persoon links onderin de foto me gewoon. We zijn nu een jaar verder en ik mocht van Webprint een canvas bestellen en ik dacht als eerst aan Tommy. Misschien een mooie foto van Punk? Nee, deze 3 kerels moesten hier nog steeds aan de muur komen, Tommy was de foto nog niet vergeten.

Ok, de foto kon ik inmiddels ook meer waarderen en als Tommy hier blij van zou worden dan was dat helemaal goed. Er was alleen 1 probleem.. De foto konden we maar op 1 website vinden en was heel erg klein, 345kb om precies te zijn. De website van Webprint werkt geweldig en laat zien wat de kwaliteit van je foto op canvas zal worden en ook hoe de maat er uit ziet boven je bank.

webprint bestellingBij een formaat 60 x 40 zouden we een kleine foto krijgen die ook nog niet eens de beste kwaliteit zou worden maar we wilden geen klein formaat. Dat zou de foto geen recht aan doen en dus namen we gewoon de gok van een slechte kwaliteit op het formaat 60×90 met een 2 cm dikke rand. We zouden wel zien hoe het resultaat zou worden en de foto hoefde toch niet haarscherp te worden. Nu was ik al fan van Webprint want al jaren bestel ik bij hun mijn foto afdrukken en ik had al eens eerder een foto bij hun besteld op aluminium voor een vriendin, maar toen deze bestelling binnen kwam werd ik direct een nog grotere fan!

Niet alleen werd de bestelling razendsnel bezorgd maar de foto ziet er geweldig uit op het canvasdoek. Ik vind het waanzinnig goed gelukt zeker als je nagaat dat we een foto van internet hebben gehaald die maar 345kb groot was! Tommy is ook onder de indruk en ontzettend blij met zijn canvas doek, we hebben hem nog de hele week op tafel laten staan om te bewonderen en inmiddels storen die anonieme billen me helemaal niet meer.

De foto is trouwens genomen door fotograaf Peter Read Miller in 1973 en de mannen op de foto zijn van links naar rechts: Gene Upshaw, Jim Otto en George Buehler en zij speelde voor de Raiders. Hun gezichtsuitdrukkingen die niet mis zijn zijn ook op het canvasdoek fantastisch te zien en inmiddels ben ik ook fan van deze vintage foto. Ik vind dat Webprint het super gedaan heeft en dit canvas doek krijgt een mooie plek in ons huisje.

Mede mogelijk gemaakt door Webprint. Check mijn disclaimer voor meer info.

15 gedachten over “Stoere kerels op canvas.”

  1. Gaaf! Die zouden mijn vriendje en ik ook zo op kunnen hangen, al denk ik dat wij dan toch eerder voor stoere Rugby mannen gaan in plaats van deze football dudes.

  2. Dit vind ik nu eens een zeer bijzondere foto, al kende ik hem niet, en dat had wel moeten kunnen, volg je mij nog? hahahaha Wat gaaf dat je dit voor Tommy hebt gedaan en zo kan ik ook zijn trouwens, eerst denken, echt niet! Maar het dan gaan waarderen op het laatst. 😀 Mooi Sammie!

    X

  3. Zo’n resultaat zou je inderdaad niet verwachten als je kijkt hoe klein dat bestand is. Goed gelukt! Ik vind het trouwens best tof om zoiets in de woonkamer te hangen.

  4. Mooie foto is dat. Ik vind het wel wat hebben! Eens wat anders dan super geposeerde foto’s. En wat een mazzel dat het op zo’n groot formaat nog goed is gelukt.

  5. Ik zeg: echte liefde!

    Persoonlijk zou ik trouwens kiezen voor de All Blacks. Wat zijn die mannen stoer! En vergelijken met rugby spelers, vind ik American Footballers maar mietjes ??

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven