Foto's afdrukken

Foto’s afdrukken, iets persoonlijks in huis.

Ik laat regelmatig foto’s afdrukken online. Ze worden dan mooi thuis bezorgd en ik kan er daarna mee doen wat ik wil. Ik vind het erg leuk om foto’s in huis te hebben. Een zichtbare herinnering in een lijstje of op ander materiaal. Laatst heb ik voor het eerst een aluminium poster besteld bij Smartphoto en dat is me goed bevallen.

Foto’s in huis.

Ik heb heel wat fotolijstjes in huis en er komen er nog steeds bij. Niet wekelijks, maar als ik ergens een gaaf fotolijstje spot gaat hij mee naar huis. Ik heb er altijd wel een foto voor! Ik vind het leuk om foto’s te maken en ik heb er ontzettend veel op de laptop staan, maar ik vind het zo zonde als ze alleen daar te zien zijn. Ik vind het juist leuk om foto’s zichtbaar in huis te hebben. Zo hebben we achter de bank een foto plank met foto’s op verschillende formaten. Vakantie foto’s waar wij op staan, maar ook van een mooi uitzicht op zee of een charmant straatje waar we door liepen in Italië. Ik vind die zichtbare herinneringen iets persoonlijks geven aan ons huis, maar ik vind het ook gewoon heel leuk om naar te kijken. Ik kan natuurlijk ook de laptop aan zetten en door alle foto’s scrollen, maar dat is niet hetzelfde.

smartphoto

Foto’s afdrukken.

Foto’s afdrukken voor in huis heeft meerdere voordelen wat mij betreft. Ze komen eens van je harde schijf af, ze worden gezien door visite, je kan ze dagelijks zien wat dan weer een glimlach door de fijne herinnering brengt en ze geven iets extra’s aan je interieur. Ik bestel mijn foto’s altijd bij Smartphoto.nl en nee, dit is geen betaalde post. Ik bestel al jaren bij Smartphoto, voorheen Webprint en ben altijd tevreden met de afdrukken. Ik vind het ook leuk dat je er foto’s op verschillende manieren kan laten afdrukken. Zo heb ik er al eens van die leuke retro afdrukken besteld, een foto op aluminium, op canvas en uiteraard gewone afdrukken. Pas geleden heb ik voor het eerst een Alu Poster besteld en dat is me ook goed bevallen.

aluminium poster

fotos afdrukken

Foto afdrukken als aluminium poster.

Ik wilde een foto afdrukken voor op het smalle plankje in de keuken. Een gewone foto in een lijst was geen optie omdat het plankje heel smal is en ik wilde de espresso kopjes er ook nog voor zetten. Het moest een afdruk worden op dun en licht materiaal, maar wel stevig zodat het zou blijven staan. Ik kwam uit bij de aluminium poster. De alu poster is een gelamineerde poster bevestigd op 2 stevige aluminium platen met een kern van polyethyleen. De foto is geprint op hoge kwaliteit fotopapier en heeft een glanzende afwerking. Hij is ook heel mooi dun! Hij past perfect op het plankje, blijft staan door de aluminium platen en zakt niet in elkaar zoals een poster en de foto is top! Ik ben er helemaal tevreden mee! Ik had uit de originele foto wat kleur gehaald om hem iets minder opvallend te laten zijn en toch stoer. Toevallig past de foto qua kleur nu bijzonder goed bij onze espresso kopjes : D

Laat jij regelmatig foto’s afdrukken?

1 gedachte over “Foto’s afdrukken, iets persoonlijks in huis.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven