flamingo kerstbal

Foute kerst decoratie voor in de kerstboom.

Ik weet het, het is pas net november en de kerstman is nog lang niet in aantocht. Toch liggen de winkels al vol kerst artikelen en zetten tuincentra´s de mooiste kerstshows in elkaar. Ik kon het ook niet laten om alweer iets voor de kerst te kopen. Ik heb nog niet perse heel veel zin in kerst, we gaan nog verhuizen en winters weer is niet mijn ding. Ik heb wel alweer zin in het optuigen van mijn witte kerstboom, zeker met mijn nieuwe foute kerst decoratie.

Vorig jaar kocht ik een witte kerstboom en ik heb enorm genoten van het zoeken en kopen van foute kerst versiering. De hele maand december heb ik genoten van mijn foute witte boom en ik vond het voor het echt jammer toen deze terug de doos in ging in januari. Ik verheug me nu dus al op mijn foute witte boom in het nieuwe huis. Hij heeft daar ook meer de ruimte om te stralen en er kon dus best wat nieuwe foute kerst decoratie gekocht worden. ; )

kerstboom kikker

Ik liep de Xenos binnen en toen ik deze foute kerstboom decoratie zag hangen kon ik het niet laten. Ik pakte een mandje en de glazen bal met flamingo ging daar direct in. Wie mijn boom vorig jaar gezien heeft weet dat er aan flamingo´s geen gebrek was, toch vond ik deze te leuk om te laten hangen. Ook het roze zeepaardje vond ik te leuk om te laten hangen. Ik geef de schuld aan de kleur ; ) Met kerst kan ik lekker los gaan met roze in huis, iets wat ik de rest van het jaar niet echt in huis heb. Als laatste nam ik een vrouwelijke kikker mee bij Xenos. Vorig jaar kreeg ik van mijn moeder ook een kikker voor in de boom, dit vrouwtje gaat daar helemaal bij passen.

foute kerst decoratie

Afgelopen zaterdag liep ik met mijn moeder in de stad en neusden we samen bij Flying Tiger. Deze winkel hebben ze in Gorinchem niet en vind het altijd leuk om met mams dan in Nijmegen dit soort winkels binnen te lopen. Ik zag de roze luchtballon hangen en was direct verliefd. Mams pakte de luchtballon gelijk voor me in en Tommy vond deze decoratie zelfs leuk. Het doet ons allebei een beetje denken aan dat kleine plaatsje Bellissimi tijdens onze vakantie in Italië. Deze luchtballon gaat dus zeker een mooi plekje krijgen in mijn foute witte kerstboom.

Hebben jullie al zin in de kerst?

Ook op zoek naar foute / kleurrijke kerstboom versiering? Kijk dan eens hier. 

22 gedachten over “Foute kerst decoratie voor in de kerstboom.”

 1. Wat heb je leuke dingen gescoord! Ik begin echt pas aan kerst te denken nadat de Sint weer het land uit is, ik vind het sinterklaasfeest simpelweg leuker. Maar toch begin ik met de jaren wel wat meer kerstkriebels te krijgen en komt er ieder jaar toch wel iets van nieuwe decoratie het huis in.

 2. Haha zelf zou ik dit nooit in mijn boom hangen omdat ik echt houd van een rustige en ‘clean’ boom. Maar om de ornamenten zo te zien vind ik wel heel erg leuk. Dit zou ik dan wel bij een kaarsplaat neer zetten, vooral die met de flamingo is geweldig!

 3. Hahaha ja dit is echt mijn smaak! Ik heb ook een hysterische boom met poedels-in-tutu , kikkers en giraffen :’) Ik ga snel ff kijken bij Xenos en Tiger <3

 4. Haha dit is gewoon écht Sammie! Vind ik leuk! Mijn kerstboom zou rustiger versierd zijn, maar vind zo’n ‘hysterische’ boom wel heel tof om te zien. Lekker fout Haha! Ik heb echt al zin in kerst, whaaa. Dit jaar voor het eerst in m’n eigen huis! 😀

  1. Ja dat word zoeken naar een mooi plekje de boom 🙂 Wij moeten in t nieuwe huis nog even kijken waar hij kan staan, maar kan niet wachten tot al die kleurtjes weer tevoorschijn komen 🙂

 5. Ik zou liefst nu m’n kerstboom al zetten. Haha. Wij hebben twee weken geleden de Ikea leeggekocht aan kerstballen. Gewoon basic rood en goud. Wel heel kerstig!

 6. Supercool! Passen perfect bij jou volgens mij. Ik zou graag een hysterische food-boom willen met kerstballen in de vorm van eten. Maar ik heb een volledige decoratie uit 2014 in het thema roze met koper, dus dat houd ik nog maar even aan. Ik wil niet ieder jaar er geld aan uitgeven. Ik heb vorig jaar wel een roze donut gekocht!

 7. Wat gaaaf! Ik wil zo graag mijn kerstboom nu al zetten maar ik mag het nog niet van mijn vriend haha. Over een maandje moet ‘ ie er toch aan geloven want dan ga ik ‘m toch echt al zetten! <3

 8. Dit is zo jou!!! Leuk joh. Ik ga straks naar de Intratuin. Hier is die dan mega versierd met een geweldige groot kerstdorp en een draaimolen waar kinderen gratis in kunnen. Walhalla dus om heen te gaan met de kids.

 9. Ik vind hier niks fouts aan maar juist hartstikke leuk en weer eens wat anders dan alle standaard kerstdecoratie. Qua kleuren passen ze niet in mijn boom maar ik ga zeker nog even winkels als de action en xenos afsneupen voor wat dingetjes!

 10. Stiekem ben ik me ook al enorm aan het verheugen op de kerstdagen! Heerlijk als die eerste kerstversieringen in de winkels beginnen liggen. En ik vind je kerstversieringen best origineel! Bewust heel fout is niet meer fout, of zoiets. 😉

 11. Oh wat leuk! Ik heb zin in de feestdagen en probeer bewust te genieten van de twee gezellige laatste maanden van het jaar. Ik ben heel benieuwd hoe jouw foute boom eruit ziet dit jaar.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven