15 In Interieur inspiratie

Foute kerstboom decoratie, vrolijk en kleurrijk!

kerstboom

Ik liet pas geleden al zien in deze blog dat ik wat nieuwe foute kerst decoratie had gekocht voor onze foute kerstboom. Ik speurde op internet nog even verder naar meer van dit soort decoratie voor in de boom al denk ik dat wij nu wel genoeg hebben ; ) Ik vind het vooral leuk om al die vrolijke figuurtjes te zien en ik heb al een beetje zin om de kerstboom op te zetten. Ik moet nog even geduld hebben trouwens, eerst maar verhuizen.

Onze foute kerstboom vind ik niet echt fout natuurlijk, vooral heel vrolijk door alle kleurtjes en gekke figuurtjes. Ik kijk er al helemaal naar uit om de boom weer vol te hangen met foute kerstboom hangers. Het zal weer een kleuren explosie worden! Ik heb vorig jaar een hoop foute kerstboom figuren en ballen gekocht, maar ook dit jaar is er weer genoeg te vinden. Genoeg om een blogje mee te vullen!

Foute kerstboom

Bij Otto vond ik deze roze schaatsen en gezellige uiltjes. Hema heeft ook dit jaar weer de robots in de winkel. De donut hanger van de Beijenkorf vind ik helemaal geweldig, roze en glitters! De panda van de Hema vind ik ook helemaal leuk net als de camera. Onze boom is vrij vol maar misschien dat ik voor deze nog een uitzondering maak. Al zijn deze cactussen ook wel een uitzondering waard ; ) De roze kaketoe vind ik ook geweldig, ik vind eigenlijk alles wel te leuk! Het autotje met pakjes zag ik ook bij de Beijenkorf. Hoe mooi is deze glitterende groene kerstboom? Bij Fonq verkopen ze een setje fruithangers en vooral de ananas vind ik een leukerd. Een fel roze flamingo mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht.

Ja, echt, nog meer foute kerstboom decoratie!

kerstbal cactus

Er is zoveel te krijgen! Ik vond nog veel meer online. Deze 3 parkietjes zijn te koop als setje bij AllesinWonderland.nl net als deze set ruimtevaart kersthangers. De roze vis met voetjes vind je bij de Beijenkorf en de kameel is te koop bij Fonq net als de tijger. Autoliefhebber in huis? Wat dacht je van deze Chevrolet voor in de boom? Bij Sissy-Boy verkopen ze een kreeft voor in de kerstboom. De zebra vond ik ook erg schattig en de groene kaketoe vind ik net als de roze variant super leuk. Online kwam ik Betty Boop tegen als kersthanger. Bij Intratuin zag ik een roze glitter schaats en om af te sluiten nog een cactus : )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

Dit vind je misschien ook leuk

15 Comments

 • Reply
  Marije
  november 17, 2017 at 7:56 am

  Geweldig! Die panda is echt mijn favoriet

 • Reply
  Yvonne
  november 17, 2017 at 8:23 am

  Proud to be fout! Haha, ook leuk, zo’n bonte boom met een knipoog. Ik heb zelf ook geen enkele kerstbal in de boom hangen, maar alleen ornamentjes. Mijn “herinneringenboom” zeg ik altijd. Hangen ook wel een paar foute dingen in, maar ik hou het ietsje subtieler, haha. Je hebt wel veel keus tegenwoordig zeg! Die schaatsjes van Otto vind ik leuk!

 • Reply
  Shirley
  november 17, 2017 at 9:42 am

  Ik heb de roze donut uit je eerste afbeelding! Het liefst zou ik mijn hele boom volhangen met etensversiering, er zijn tegenwoordig zoveel leuke. Maar mijn kerstversiering is pas drie jaar oud en ik vind het zonde om steeds nieuwe te kopen, daarom blijf ik bij koper met roze, maar de donut past daar dus perfect bij.

 • Reply
  Olga // Daar Was Eens
  november 17, 2017 at 11:21 am

  Ga dit jaar voor onbreekbaar. Heb nu 3 jonge katten en 2 kinderen en dat is om problemen vragen als ik het niet doe 😉

 • Reply
  Sarah
  november 17, 2017 at 1:18 pm

  Zoveel inspiratie. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat ik elk jaar liefst van al àlles nieuw zou kopen, maar helaas gaat dat nu ook weer niet. Haha. Wij houden het elk jaar op een erg klassieke boom met zilveren kerstballen enzo, maar hoe dan ook vind ik dat enkele unieke ‘foute’ decoratie hier en daar niet mag ontbreken. Dat maakt het gewoon af 🙂

 • Reply
  nancy
  november 17, 2017 at 1:46 pm

  Oh heerlijk. Wij hebben nu een paar jaar vreselijke kitsch bomen gehad. Ik denk dat ik dit jaar een stijlvolle wil. Maar aangezien ik volgend weekend ga shoppen in Beverwijk kan het ook maar heel goed weer een kitsch boom worden!

 • Reply
  Evelyne
  november 17, 2017 at 2:30 pm

  We hadden thuis altijd van die vogels met een staart van witte draden in de kerstboom hangen. Lekker fout :p

 • Reply
  Nesrin
  november 17, 2017 at 7:39 pm

  Heerlijk fout!! Ik ben heel benieuwd hoe jullie boom eruit komt te zien.

 • Reply
  Kim
  november 20, 2017 at 1:20 pm

  hahaha ik vind dit zo leuk! Ik weet alleen dat mijn vriend nooit akkoord zou gaan. Heb wel zin om dit jaar voor het eerst met zijn tweeën de kerstboom op te zetten 🙂

 • Reply
  marleen
  november 22, 2017 at 4:53 pm

  JAAAA. Haha. Ik hou hier zo van! Ik wil die Betty Boop!!

 • Reply
  Els
  november 22, 2017 at 6:30 pm

  Wow, leuk!!!!! Ik heb me voorgenomen om leuke kerstballen te sparen elk jaar.

 • Reply
  Sheila
  november 26, 2017 at 11:45 am

  Ik vind het zo leuk dat je een uitgesproken smaak hebt. Een smaak die ik echt helemaal Sammie vind. En dat zorgt er dus voor dat als ik rond loop op de kerstafdeling van de Hema of Intratruin (of waar dan ook), ik heel vaak aan je moet denken 🙂

 • Reply
  Dinja
  november 27, 2017 at 8:10 pm

  Die camera en donut (dûh) vind ik het leukste! Maar ben zelf meer van de ‘traditionele’ kerstboom. Goud met rood in de boom en hier en daar een paar kerstachtige hangers :p
  Al vind ik stiekem zo’n foute boom ook wel leuk!

 • Reply
  Hermien - KouweKleren
  december 4, 2017 at 10:42 pm

  Ach heerlijk. Een aantal had ik inderdaad al gespot bij de Hema en ik vind die astronaut geweldig! Mijn ouders hebben een supervolle boom, die van elke vakantie iets mee voor de kerstboom, dus hij hangt vol met herinneringen en gekke dingen. Ze koesteren ook nog altijd de lelijke prullaria die wij kinderen ooit uitzochten op de kerstbazaar van de kerk. Ik heb nu voor het eerst ruimte voor een echte boom en moet nog even nadenken wat onze traditie wordt hoor.

 • Reply
  Riro
  december 5, 2017 at 9:23 pm

  Wij hebben de boom van voor naar achter vol met figuren jammer dat ik geen foto kan posten.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.