kerstboom

Foute kerstboom decoratie, vrolijk en kleurrijk!

Ik liet pas geleden al zien in deze blog dat ik wat nieuwe foute kerst decoratie had gekocht voor onze foute kerstboom. Ik speurde op internet nog even verder naar meer van dit soort decoratie voor in de boom al denk ik dat wij nu wel genoeg hebben ; ) Ik vind het vooral leuk om al die vrolijke figuurtjes te zien en ik heb al een beetje zin om de kerstboom op te zetten. Ik moet nog even geduld hebben trouwens, eerst maar verhuizen.

Onze foute kerstboom vind ik niet echt fout natuurlijk, vooral heel vrolijk door alle kleurtjes en gekke figuurtjes. Ik kijk er al helemaal naar uit om de boom weer vol te hangen met foute kerstboom hangers. Het zal weer een kleuren explosie worden! Ik heb vorig jaar een hoop foute kerstboom figuren en ballen gekocht, maar ook dit jaar is er weer genoeg te vinden. Genoeg om een blogje mee te vullen!

Foute kerstboom

Hema heeft ook dit jaar weer toffe kerstboom versiering in de winkel. De discobal, kerstster en schelp vind je bij HEMA. De flamingo zag ik bij de Beijenkorf, hoe gaaf! Je vind daar trouwens nog meer toffe foute kerstboom decoratie zoals deze sneakers, het wijnglas en de roze scooter. De fruithangers vind je bij FonQ net als de set kersttruien, cocktailglazen, augurk en de toffe tijger. De gouden sneeuwschoen is van Intratuin. De Wow ballon vind je bij de Beijenkorf.

foute kerstversiering

De leuke hangers op de eerste rij zijn allemaal te vinden bij de Blokker. Alles op de tweede rij op de afbeelding hierboven kan je vinden bij de Xenos. Die hebben ieder jaar weer leuke toffe nieuwe hangers voor in de boom. De derde rij is allemaal te vinden bij Bol.com.

Vondels kersthangers

Ook dit jaar hebben ze bij Fonq weer de meest kleurrijke hangers voor in de kerstboom. Neem daar zeker even een kijkje als je nog op zoek bent naar aparte kerstboom hangers.

Ja, echt, nog meer foute kerstboom decoratie!

gekke kerstballen

Er is zoveel te krijgen! Ik vond nog veel meer online. Zo vond ik bij de Xenos meerdere leuke hangers. Wat dacht je van een leeuw of een hertje? Xenos heeft een heleboel toffe kerstversiering voor je kleurrijke boom! Zo zag ik ook een Bulldog, een papegaai en een scooter! De minion, gouden lippen, blikje cola en de ananas vind je bij de Beijenkorf. De autotjes zijn te vinden bij Bol.com. Bij AllesinWonderland kun je ook hele vrolijke kerstversiering vinden. Zo vond ik daar op de website de dolfijn, ruimtefiguren, jukebox, dino en het setje Franse kersthangers. De roze flamingo kun je ook bij Bol vinden,

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

15 gedachten over “Foute kerstboom decoratie, vrolijk en kleurrijk!”

  1. Proud to be fout! Haha, ook leuk, zo’n bonte boom met een knipoog. Ik heb zelf ook geen enkele kerstbal in de boom hangen, maar alleen ornamentjes. Mijn “herinneringenboom” zeg ik altijd. Hangen ook wel een paar foute dingen in, maar ik hou het ietsje subtieler, haha. Je hebt wel veel keus tegenwoordig zeg! Die schaatsjes van Otto vind ik leuk!

  2. Ik heb de roze donut uit je eerste afbeelding! Het liefst zou ik mijn hele boom volhangen met etensversiering, er zijn tegenwoordig zoveel leuke. Maar mijn kerstversiering is pas drie jaar oud en ik vind het zonde om steeds nieuwe te kopen, daarom blijf ik bij koper met roze, maar de donut past daar dus perfect bij.

  3. Zoveel inspiratie. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat ik elk jaar liefst van al àlles nieuw zou kopen, maar helaas gaat dat nu ook weer niet. Haha. Wij houden het elk jaar op een erg klassieke boom met zilveren kerstballen enzo, maar hoe dan ook vind ik dat enkele unieke ‘foute’ decoratie hier en daar niet mag ontbreken. Dat maakt het gewoon af 🙂

  4. Oh heerlijk. Wij hebben nu een paar jaar vreselijke kitsch bomen gehad. Ik denk dat ik dit jaar een stijlvolle wil. Maar aangezien ik volgend weekend ga shoppen in Beverwijk kan het ook maar heel goed weer een kitsch boom worden!

  5. hahaha ik vind dit zo leuk! Ik weet alleen dat mijn vriend nooit akkoord zou gaan. Heb wel zin om dit jaar voor het eerst met zijn tweeën de kerstboom op te zetten 🙂

  6. Ik vind het zo leuk dat je een uitgesproken smaak hebt. Een smaak die ik echt helemaal Sammie vind. En dat zorgt er dus voor dat als ik rond loop op de kerstafdeling van de Hema of Intratruin (of waar dan ook), ik heel vaak aan je moet denken 🙂

  7. Die camera en donut (dûh) vind ik het leukste! Maar ben zelf meer van de ’traditionele’ kerstboom. Goud met rood in de boom en hier en daar een paar kerstachtige hangers :p
    Al vind ik stiekem zo’n foute boom ook wel leuk!

  8. Ach heerlijk. Een aantal had ik inderdaad al gespot bij de Hema en ik vind die astronaut geweldig! Mijn ouders hebben een supervolle boom, die van elke vakantie iets mee voor de kerstboom, dus hij hangt vol met herinneringen en gekke dingen. Ze koesteren ook nog altijd de lelijke prullaria die wij kinderen ooit uitzochten op de kerstbazaar van de kerk. Ik heb nu voor het eerst ruimte voor een echte boom en moet nog even nadenken wat onze traditie wordt hoor.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven