Frozen

FrozenfilmWij zagen de film Frozen en hebben allebei genoten van de humor, het verhaal en de muziek. Wat is die film leuk! Een echte feel goed movie van Disney.Ik geef de film een 10! Het verhaal is leuk en best spannend (voor een animatiefilm) en de karakters die Disney neer heeft gezet in de film zijn zo ontzettend leuk.

Sven het rendier is super cute en olaf de sneeuwpop is super grappig! De muziek is weer heerlijk zoals altijd bij Disney. De humor is soms een beetje droog en daar houden wij van. Ik ga verder niks verklappen want misschien heb je de film nog niet gezien maar hier onder staat een korte samenvatting (van bol) en ik wil alleen maar zeggen dat je hem gezien moet hebben!

Zie hier de trailer.

olafSamenvatting: De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

15 reacties op “Frozen”

  1. Ooh ik vond Frozen eigenlijk een beetje tegenvallen. Er zitten wel veel leuke dingen in zoals dat je niet moet trouwen met de eerste man die je ziet enzo 😛 Maar ik vond vooral de trollen dan weer zo jammer, hadden ze er net zo goed uit kunnen laten naar mijn idee. Die vervelende sneeuwpop ook 😛

  2. Met mijn laptop zat ik heel rustig op de bank. Even je blog checken, terwijl mijn zusje naast me ploft. Ze ziet het plaatje van Frozen, en je raadt het al.. CASSILDA IK WIL FROZEN ZIEN OP NETFLIXXXX hahaha, frozen is tof!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top