G-Star boyfriend jeans

G-Star boyfriend jeans, weer is wat anders.

Een boyfriend jeans stond al heel lang op mijn wensenlijstje. Helaas kon ik nooit slagen voor zo’n jeans. Ze hadden of teveel gaten naar mijn zin, waren te kort voor mijn lange benen of te wijd. Ik wilde graag een losse boyfriend jeans maar het was niet de bedoeling dat hij na 2 meter lopen op mijn knieën zou hangen. Uiteindelijk vond ik deze maand een G-star boyfriend jeans die goed zat!

Zoektocht naar een boyfriend jeans.

Ik denk dat ik wel 30 verschillende boyfriend jeans gepast heb de afgelopen maanden. Nooit zat er een jeans bij die goed genoeg was naar mijn zin. Soms kwam ik er 1 tegen die kans van slagen had qua maat, maar dan zaten er weer tig gaten in. Ik wil graag dat ik mijn kleding ook naar mijn werk kan dragen en dan vind ik een broek met teveel gaten niet geschikt. Stoer, maar past niet in mijn garderobe. Ik had een keer een boyfriend jeans thuis die best goed zat, maar een draaipijp had waar je u tegen zei. Die ging uiteraard retour. Ook loop ik vaak tegen het probleem aan bij jeans dat ze te kort zijn en ik ben geen fan van hoogwater broeken.

G-Star boyfriend jeans.

De volhouder wint zullen we maar denken. Bij deze G-Star boyfriend jeans was het eindelijk raak! De pijpen lang genoeg en de broek blijft redelijk goed rond mijn heupen hangen. Voor de zekerheid draag ik wel een riem bij de jeans, maar die draag ik eigenlijk altijd wel met spijkerbroeken. Het model is nog steeds los genoeg om echt een boyfriend jeans te zijn, hij is baggy en het kruis hangt wat lager. Hij zit overal wat losser en ik vind de kleur erg tof. Hij zit ook hemels trouwens! Wat een genot zo’n boyfriend jeans, mijn benen kunnen ademen in deze broek : )

boyfriend jeans

Het model wat ik bestelde is een Arc 3D Low waist boyfriend jeans, light aged is de kleur. Over Arc zeggen ze het volgende op de website van G-Star: De Arc is gemaakt volgens een speciale constructietechniek, waarbij de pasvorm is aangepast aan de lichaamsvorm van de drager. De architectonische constructie heeft een “kurkentrekkereffect”” want de pijp draait dankzij inzetstukken en twisted seams op de binnen- en buitenpijp om het been. De flatterende constructie heeft een relaxte uitstraling dankzij het verlaagde kruis. Het is even wennen, maar het zit heerlijk! Ik heb de jeans wel een maat kleiner besteld dan ik normaal zou dragen, dit omdat ik niet wil dat hij na een trap oplopen rond mijn enkels ligt ; )

boyfriend jeans Gstar

Helemaal happy!

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze broek. Hij zit zo ontzettend lekker! Kan niet wachten om hem op verschillende manieren te combineren met items uit mijn kast! Ik heb hem al aangehad met hakken en een blazer en dat vond ik ook erg stoer. Op deze foto’s draag ik hem met mijn groene All Stars en een grijze sweater van Vero Moda. De sjaal hebben jullie al eerder voorbij zien komen in dit artikel.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

4 gedachten over “G-Star boyfriend jeans, weer is wat anders.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven