Gallery wall met posters

Gallery wall met posters.

Wij hadden eerst een aantal posters boven de bank hangen. Nadat we de muren opnieuw geverfd hadden wilde ik die posters daar niet meer terug. Ik wilde alleen wel weer een kleine gallery wall met posters en die is nu op een nieuwe plek terug in huis.

Nadat we de muren opnieuw geverfd hadden wilde ik die posters niet meer boven de bank in de woonkamer. Ik kan de kale muren in die hoek bij de bank heel erg waarderen. Niet iedere muur hoeft tenslotte decoratie te hebben. Ruimte voor ‘wit regels’ in je interieur, kale muren, maken je ruimte overzichtelijk en zorgen ervoor dat andere blikvangers er meer uit knallen. Ik wilde wel heel graag een gallery wall met posters in huis en daarom heb ik daar een ander wandje voor gekozen.

Gallery wall met posters.

De smalle donkere muur bij de eethoek leek mij de perfecte plek voor een gallery wall met posters en ik ben heel blij met het resultaat. De posters knallen van de muur af en vallen hier veel meer op. Zo zie je wat een donkere achtergrond doet met je woondecoratie. Ik heb gekozen voor houten lijsten om alle posters om het een rustig geheel te houden. De lijsten komen heel mooi uit op de zwart geschilderde muur en passen tegelijkertijd goed bij de rest van ons interieur. Ik heb hier gekozen voor wat meer kleurrijke posters, dit spreekt mij op dit moment het meest aan, vrolijke prints en/of kleurtjes.

smalle Gallery wall

Veranderdrang

Wanneer je heel graag veranderd in huis is een gallery wall met posters de perfecte wanddecoratie. Je kan de lijsten op een andere manier ophangen, maar je kan natuurlijk heel gemakkelijk wisselen met posters! Wanneer je behoefte hebt aan kleur, knallende kleurrijke posters in de lijsten! Liever een rustige ruimte met weinig kleur dan ga je voor rustige posters. Er zijn een heleboel verschillende posters te koop in bijvoorbeeld zwart/wit, maar ook in beige tinten voor een rustigere uitstraling. Zo kan je een gallery wall altijd aanpassen aan ieder interieur, maar ook aan je humeur of aan het seizoen bijvoorbeeld. Ideaal voor als je regelmatig last hebt van veranderdrang : )

Posters op deze wand heb ik besteld bij: Desenio, Postery.com Dear Sam en Poster Store.

1 gedachte over “Gallery wall met posters.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven