Gang inrichting

Gang inrichting, eerste indruk van het huis.

De gang mag dan niet zo’n grote ruimte in huis zijn, het is wel een beetje de eerste indruk van een huis. Je komt er tenslotte binnen door de voordeur. We zijn ontzettend blij met onze ruime gang, daardoor kunnen we ook een beetje spelen met de gang inrichting. De gang is een ruimte die nog niet helemaal af is, maar toch zijn we er al blij mee.

Gang inrichting, start bij de voordeur.

De voordeur is mooi (niet echt mijn kleur, maar dat terzijde) en heeft 2 smalle ramen. Ik vond dit zelf niet zo prettig, te open, te weinig privacy. Om die reden hebben we folie gebruikt om voor wat minder inkijk te zorgen. Ik kan nog steeds kijken wie er voor de deur staat, maar kan ook de trap afkomen zonder dat ik gelijk te zien ben vanaf de straat. Vind ik een fijner gevoel dan de raampjes open. De vloer is hetzelfde als de rest van het huis, de beton look begint direct bij de voordeur.

De muur hebben we voor de helft geverfd met dezelfde blauwe kleur als in de woonkamer. Deze kleur blauw van Histor vind ik erg stoer en mooi en ik vond het tof om eens niet de hele muur te verven. We hebben dit samen gedaan en het was super leuk om te doen, leuk om een beetje creatief te zijn en niet strak binnen de lijnen te schilderen. De grote spiegel is van Ikea en hing in ons oude huis op de slaapkamer. In onze gang inrichting heeft hij een veel mooier plekje en het is ook nog eens fijn om even een blik in de spiegel te werpen voordat je de deur uitgaat.

gang

gang decoratie

zonnebrillenrek hal

Naast de spiegel hangt het vertrouwde zonnebrillen rek weer met Tommy zijn verzameling Ray’s. Mijn Ray mag er gelukkig ook hangen ; ) Door deze 2 toch wel grotere items is de gang al voor een groot deel aangekleed. Een spiegel, een wandrek, het neemt niet zoveel plek in doordat het smal is, en dat vind ik ideaal voor een gang. Een kapstok hebben we in dit huis niet omdat we een ruime opbergkast hebben direct naast de voordeur. Heel fijn om alle jassen mooi in te kunnen opbergen. De kleine Hektar lamp is ook uit onze oude slaapkamer gekomen. Doordat de plafonds redelijk hoog zijn in dit huis kun je er prima onder door lopen. De Hektar komt terug in de keuken, woonkamer en eethoek, maar het begint allemaal in de gang. Vind ik fijn dat het allemaal een beetje dezelfde stijl heeft, en ik doe alles om een plafonniere te voorkomen ; ) 

industriele hal kasten

Zoals ik al zei, de gang is nog niet helemaal af. Ik wil nog graag een krukje/poef of kort bankje onder de spiegel. Lijkt me handig om je schoenen uit te trekken. Al vind ik het ook heel leuk om een klein kastje in de hal te hebben, daar kunnen dan weer planten op : ) Voor nu hebben we een Monstera in de hal gezet, vooral om te kijken of de plant het daar goed doet. Er komt tenslotte niet veel licht binnen in onze hal. Ik ben er nog niet helemaal uit, de hal mist nog een item, maar wat het gaat worden weet ik nog niet. Krukje, poef, of kastje.. Ik vind bijvoorbeeld bovenstaande kasten voor in de hal van OTTO heel tof, maar het moet ook niet te vol worden. De koeien poef van Otto lijkt me ook heel leuk, ideaal om even op te zitten om je schoenen uit te doen.

Hoe ziet jullie gang er uit?

10 gedachten over “Gang inrichting, eerste indruk van het huis.”

  1. Wat ziet dat er leuk uit, mooi gedaan ook met die verf! Ons halletje is heel klein, ik zou er graag iets meer mee willen doen, zeker nu we zo veel hebben opgeknapt in huis, maar ik zou niet weten wat dan.

  2. Jullie halletje ziet er super leuk uit, ik vind die blauwe kleur echt te gek! Mijn halletje is wit, met een kapstok en een plantenwand. Volgens mij heb je die weleens in mijn blogpost voorbij zien komen. 🙂

  3. Heel gaaf gedaan zo, die half geverfde muur is echt een mooie blikvanger! Onze hal is niet zo groot; we hebben het vol staan met een schoenenkast en jassen aan de muur.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven