vaas als blikvanger

Gekleurde glazen vazen als blikvanger.

Je eettafel, vensterbank of salontafel kan je eenvoudig stylen met een mooie vaas. Er zijn tegenwoodig ontzettend veel gave vazen die ook zonder bloemen al een blikvanger zijn. Zelf heb ik 2 hele toffe gekleurde glazen vazen op onze vitrine kast staan. Beide echte blikvangers als je bij ons de woonkamer binnenkomt.

Het was, of is misschien nog wel een trend die we vorig jaar overal zagen opduiken. Iedere winkel, webshop en ieder merk leek wel een eigen aanbod te hebben. De gekleurde glazen vazen kwam je overal tegen en in steeds meer bijzondere en opvallende vormen. Ik vind het helemaal leuk! Van heel groot tot heel klein en van heel opvallend tot rustig, er is voor iedereen wel een vaas. Wat ik ook tof vind is dat je ze in verschillende prijsklasses kan vinden, zo blijft een toffe glazen vaas voor iedereen betaalbaar en het past eigenlijk wel in ieder interieur.

Gekleurde glazen vazen als decoratie.

Met een toffe vaas kan je iedere ruimte gelijk wat extra’s geven. Een vaas is misschien wel het makkelijkste en meest veelzijdige decoratie item voor in huis. Sommige vazen zijn zonder bloemen al echte blikvangers en kunnen je eettafel of dressoir helemaal afmaken. Ze kunnen ook prachtig staan op een groot aanrecht of keukeneiland of je kan er de vensterbank mee sieren. Ik heb er voor gekozen om ze op onze industriële vitrinekast te zetten. Ik kreeg de groene vaas van Pols Potten vorig jaar voor mijn verjaardag van Tommy. Super blij mee en ik vind hem nog steeds prachtig. Deze staat sindsdien op de vitrinekast en heeft vaker zonder bloemen gestaan dan met. Gewoon omdat de vaas zonder bloemen al zo mooi is.

glazen vazen

Inmiddels heeft de groene vaas een grotere broer gekregen ; ) De blauwe glazen vaas is van Kare Design. Deze komt uit de Marvelous collectie. Ik was op slag verliefd toen ik de grote vaas zag. De blauwe kleur en de aparte vorm zorgen ervoor dat ook deze vaas een echte blikvanger is. De twee gekleurde glazen vazen staan prachtig naast elkaar op onze vitrinekast. Ze zijn beide opvallend en apart en ze zijn het eerste wat je ziet als je bij ons de woonkamer binnen stapt. Wanneer de zon er doorheen schijnt zorgt het gekleurde glas voor nog meer wow effect. Ik word er blij van als ik thuis kom! Op dit moment heb ik in beide vazen kunstbloemen staan die mooi kleuren bij de winter. Ik denk dat ik in het voorjaar weer voor felgekleurde bloemen ga, al zijn ze zoals gezegd ook zo mooi als ze leeg zijn.

Echte blikvangers, de leukste vazen op een rij!

Ik kan het alleen maar aanraden om een gekleurde glazen vaas in huis te halen! Zeker met een aparte vorm heb je echt een blikvanger staan. De Pols Potten Steps vaas is in meedere kleuren verkrijgbaar. De blauw Kare Design vaas zit in dezelfde prijsklasse en is te vinden bij fonQ. Nu vind ik dit zelf de twee tofste vazen natuurlijk, maar daarnaast heb ik hieronder nog wat gave gekleurde glazen vazen op een rijtje gezet.

De eerste rij begint met een vaas van mijn favoriete merk, HK-Living. Daarnaast staat de House Doctor Bubble Vaas en daarnaast zie je de geweldige Pols Potten Steps Vaas, maar dan in het oranje. De zeegroene vaas is van het merk Bloomingville. Dan een suikerzoete vaas, de &k amsterdam Droplet vaas. Dan een echte blikvanger van het merk HAY. De eerste 2 vazen op de onderste rij kan je vinden bij de Xenos. De groene bubbel vaas is te vinden bij de Hema. De roze vaas is van HK-Living. De laatste 2 groene vazen zijn verkrijgbaar bij Wonen met Lef.

gekleurde glazen vazen

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

1 gedachte over “Gekleurde glazen vazen als blikvanger.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven