Hema theedoeken

Gele woonaccessoires, de lente in huis!

Gele woonaccessoires zijn nog steeds hot! Vooral okergeel zie je nog steeds vaak. Hoewel wij zelf niet veel geel in huis hebben, is het wel een kleur die mij doet denken aan de lente. Het is een vrolijke kleur, licht en warm. Ik moet ook wel een beetje aan de zon denken bij geel. Altijd goed dus!

Een beetje lente in huis.

Hier in huis zie je vooral zwart, blauw en groen terug in de woonaccessoires. Die kleuren zijn redelijk rustig en neutraal en ze passen goed bij onze industriële inrichting. Soms mis ik toch een beetje extra kleur en vrolijkheid. Vaak haal ik dan een vrolijke bos bloemen in huis om dat lente gevoel terug te zien. Helaas blijven bloemen niet heel lang mooi tenzij het kunstbloemen zijn. In de keuken hebben we nu wel het oker gele lente kleurtje in huis gehaald, gewoon eenvoudig met theedoeken van de Hema. Zo kan ik wat kleur ophangen als ik daar zin in heb, maar hoef ik niet van alles te veranderen in huis. Bij de Hema verkopen ze deze okerkleurige theedoeken met witte croissants, als je hem omdraait, zijn de kleuren precies tegengesteld. Ik kocht er ook 2 keuken handdoeken bij met een ingebreid croissant dessin. Het geeft de keuken even wat meer kleur als ze er hangen, dat lente zonnetje ; ) 

gele theedoeken

keukendoeken hema

Gele woonaccessoires.

Voor wie meer wil dan keukendoeken heb ik wat leuke gele woonaccessoires opgezocht. Zo verkopen ze bij de Hema ook hele leuke gele kussen hoezen, leuk voor op de bank of op bed. Verkopen ze bij Xenos deze vaas met vrolijk geel touw die ook te gebruiken is als lantaarn en vind je er genoeg gele stompkaarsen. De plantenstandaard is van Handed By en te koop bij FonQ. De gele bloempot met geometrische vormgeving is van Elho. De gele voorraadpot heeft een goed afsluitbare bamboe deksel en is te vinden in de webshop van Xenos. De gebreide poef is van LABEL51 en ik vind hem super tof! De laatste 3 items zijn allemaal te vinden bij de Kwantum, het stoere okergele kussen, de bloempot en bamboe lantaarn.

Gele woonaccessoires

Wat doe jij om de lente in huis te halen?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

4 gedachten over “Gele woonaccessoires, de lente in huis!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven