Geurkaars, wilde vijg & druif..

Oke.. soms wil je wel eens wat anders als wax dingies in je brandertje gooien, soms wil je wel eens niet je vriendje horen zeuren dat het chemisch stinkt in huis als jij aan het genieten bent van je nieuwste geur en een leuk boek en soms wil je gewoon iets leuks kopen.. om jezelf te verwennen..

Bovenstaande 3 opties waren van toepassing op mij..

geurkaarsdilleDus kocht ik bij Dille & Kamille (waar vriendje bij was trouwens) deze geurkaars. Het feit dat Dille & Kamille een geweldige winkel is, in Nijmegen in een ontzettend mooi pand zit, zorgt ervoor dat wij daar regelmatig rond lopen. We waren op zoek naar een cadeautje voor iemand anders toen mijn neusje boven deze kaars bleef hangen (het was alsof mijn neusje een eigen leven had gekregen) (niet omdat ik graag aan alle geuren wilde snuffelen) (helemaal niet.. zou ik nooit doen) en mijn neus was gelijk verliefd op deze geur. Ik hield de kaars snel onder Tommy zijn neus en ook die moest toegeven dat deze wel lekker rook. (erg lekker!)

wildfigandgrapeThuis moest het ding natuurlijk eerst even op de foto.. anders had ik geen eigen beeldmateriaal om bij deze post te plaatsen, uhu uhu. Ik vind hem heerlijk ruiken als hij niet brand, dit weekend werd het tijd om te kijken (ruiken) of hij ook lekker is als hij wel brand.. wat een beetje de bedoeling is van een kaars.. Hij ruikt lang niet zo sterk als een waxxie maar..

Ja, hij ruikt lekker.

15 reacties op “Geurkaars, wilde vijg & druif..”

  1. Hihi grappig hoe je neus naar een bepaalde geur toe kan gaan! Klinkt als een niet standaard geur, maar juist wel lekker! Ik vind Dille en Kamille altijd een prettige winkel. Lekker overzichtelijk, natuurlijk en zoveel mooie houten dingen! En toch koop ik er bijna nooit wat haha.. 😉

  2. misschien is het ook maar goed dat ie niet té sterk ruikt… 😉
    Ik dacht eerlijk gezegd dat Dille & Kamille een Belgische winkelketen was, maar blijkt Nederlands te zijn.

  3. Hmm. Ik weet niet of ik snel voor deze geur zou kiezen hahaha. Ik ben eerder veilig, maar als je kunt ruiken, dan ga ik ook wel naar de vreemdere geuren eigenlijk.

  4. Dille en Kamille is inderdaad een erg leuke winkel! Jammer dat ie hier in het noorden niet zit… Plus vriendlief en kat zijn allebei helaas niet zo van de geurkaarsjes…

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top