19 In Filmpje/ Just chatting

Gewoon even kletsen op deze donderdag.

verse bloemen

Ik heb afgelopen weekend zo genoten van de extra vrije dag! Tommy en ik hadden maandag vrij en dit was heerlijk! We hebben lekker ontbeten en ik haalde weer verse bloemen in huis. Ik ben lekker in de keuken bezig geweest voor Valentijnsdag en voor een traktatie op mijn werk. Het is nog omdat ik jarig ben geweest maar ook alvast een afscheids-traktatie. Na vandaag werk ik nog maar 8 dagen en dan is het echt voorbij na bijna 12 jaar. Echt bizar!

Over werk.

Hoe dichter bij de laatste werkdag komt hoe spannender ik het vind worden. Beginnen aan wat nieuws wil ik al heel lang maar nu het bijna zover is, is het toch ook wel vreselijk spannend! Ik heb er nog steeds zin in, maar krijg ook al een beetje de zenuwen. Gelukkig heb ik straks na mijn laatste werkdag nog even 3 dagen vrij voor ik begin aan deze nieuwe uitdaging. Kan ik nog even chillen : )

Nieuwe handige gadget.

eloop powerbank

Omdat ik straks misschien niet meer de luxe heb van een stopcontact naast mij (op het werk), wilde ik een nieuwe goede powerbank om mijn telefoon altijd op te kunnen laden. Ik ging voor deze zwarte beauty van ELOOP en heb hem de afgelopen weken getest. Ik kan nu zeggen dat ik dik tevreden ben over het vermogen van deze powerbank. Tommy had al gezegd dat ik hier veel aan zou hebben, hij heeft meer verstand van dit soort dingen dan ik haha.

powerbanks.nl

De capaciteit van deze powerbank is 13.000 MAH en dat is veel! Ik kan mijn telefoon hier met gemak 4 keer volledig mee opladen. De powerbank heeft een knopje aan de zijkant waar je hem mee aan zet, je telefoon begint dan direct met laden. Verder geeft de powerbank met blauwe lampjes aan hoeveel stroom hij heeft als hij zelf aan de lader zit en de lampjes bewegen ook tijdens het laden van je telefoon. Nog mooier, deze powerbank heeft 2 usb poorten dus je kan 2 apparaten tegelijk opladen! Handig voor op vakantie, deze hadden we vorig jaar in ItaliΓ« wel kunnen gebruiken! Deze powerbank is mij toegestuurd door Powerbanks.nl en is daar uiteraard verkrijgbaar.

Film gezien!

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Afgelopen weekend keek ik de filmΒ Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Ik was al een hele tijd benieuwd naar deze film en toen ik ‘m zag staat bij KPN om te huren ging ik er gelijk voor zitten. Ik vind films vanΒ Tim Burton altijd geweldig en had al veel reviews gelezen over deze film. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen! Ik vond de film erg leuk en hij heeft ook zeker wel dat duistere stijltje van Burton, toch had ik er meer van verwacht. Misschien komt het omdat mijn verwachtingen zo hoog waren, maar ik vond hem niet zo super gaaf als andere films van zijn hand. De trailer van deze film vind je hier. Hebben jullie deze film al gezien?

 • marije
  februari 9, 2017 at 7:44 am

  Spannend hoor dat je straks zo’n periode gaat afsluiten. Maar een deur sluit en de volgende opent.

  Ik ging die film laatst kijken maar toen ben ik in slaap gevallen. Misschien toch nog een keer proberen. Ik vind tim burton films namelijk ook te gek.

 • Susan
  februari 9, 2017 at 8:45 am

  Ik vond de film ook super leuk! Ik kan niet wachten tot de volgende delen, die hopelijk wel komen (dat weet ik eigenlijk niet eens zeker haha :’) )

 • Jenn
  februari 9, 2017 at 9:57 am

  De film heb ik nog niet gezien, maar wil ik wel graag eens kijken. Gezellig kletsblogje, fijne dag!

 • Inge
  februari 9, 2017 at 11:33 am

  Fijn zo’n powerbank! Ik heb er nog steeds geen maar het lijkt mij best makkelijk. πŸ™‚
  Miss Peregrene’s Home for Peculiar Children heb ik nog niet gezien maar lijkt mij wel leuk! πŸ™‚

 • Morgaine
  februari 9, 2017 at 12:49 pm

  Heerlijk om te lezen jouw bij klets logje, geniet ervan, je laatste 8 dagen en dan helemaal nieuw. En die film, ja ik heb hem ook gespot maar nog niet gezien, ben er ook erg benieuwd naar πŸ˜‰

  X

 • Marloes
  februari 9, 2017 at 12:56 pm

  Altijd spannend een nieuw hoofdstuk! Ik heb de film (nog) niet gezien maar wil wel heel graag! Heb hier ook nog het boek liggen om te lezen dus dat wil ik eigenlijk eerst doen πŸ˜„

 • Florentine
  februari 9, 2017 at 3:09 pm

  Leuk om te lezen! Altijd fijn, dit soort berichtjes:-)

 • Joor
  februari 9, 2017 at 3:44 pm

  Mooie powerbank!! En wat fijn dat hij 4 x helemaal oplaad! Ook wel spannend weer een nieuwe baan! πŸ™‚

 • Sarah
  februari 9, 2017 at 6:30 pm

  Zo spannend dat je, na twaalf jaar bij je huidige baan, nu een nieuwe weg kan gaan bewandelen! Hopelijk kan je nog van die laatste drie vrije dagen genieten voor je daar aan de slag kunt. Ik kan me voorstellen dat je dan best zenuwachtig gaat zijn πŸ˜‰ En jaaa, die film heb ik ook gezien. Ik dacht er ongeveer hetzelfde over als jij denk ik. Ik verwachtte er wat meer van. Op zich wel een leuke film, maar echt spectaculair was het nu ook weer niet.

 • Rowan
  februari 9, 2017 at 8:48 pm

  Ik kan mij heel goed voorstellen dat de zenuwen beginnen op te spelen. Dat zou ik ook hebben! Ik ben heel benieuwd hoe de eerste dagen uiteindelijk gaan zijn!

 • Charel
  februari 9, 2017 at 10:12 pm

  Heel spannend straks je laatste dag maar er staat vast iets moois op je te wachten! Heel veel plezier en succes hihi x

 • Denise
  februari 9, 2017 at 10:19 pm

  Ik had ook heel veel meer verwacht van de film, maar helaas. Mag ik vragen waarom je stopt met werken? Ik denk dat ik het helemaal gemist heb πŸ™‚

 • Danella
  februari 9, 2017 at 11:24 pm

  Een goede powerbank is altijd handig ja. En spannend dat je nieuwe werk bijna begint!

 • Anneke
  februari 10, 2017 at 3:09 pm

  I love Tim Burton zijn films! Deze heb ik nog niet gezien. Maar ziet er alleszins wel leuk uit. De kinderen zijn ook helemaal gek op zijn films… misschien is dit wel de volgende die we kijken op onze tv-namiddag πŸ˜‰
  Spannend, zo die laatste dagen in aanloop naar je nieuwe job! Maar voor je het weet ben je daar al volledig ingeburgerd! πŸ˜‰

 • Saskia
  februari 10, 2017 at 9:58 pm

  Die film wil ik denk ik ook wel kijken. En bizar he, dat je ineens na zoveel jaren over een aantal dagen er niet meer werkt..

 • Sheila
  februari 12, 2017 at 2:32 pm

  Ik ben ook erg benieuwd naar je eerste werkdag straks. Het gaat super leuk worden! De film heb ik half gezien. Hij viel me, vergeleken met andere geweldige films van Burton, toch wat tegen. Maar ik wil hem nog wel uitkijken.

 • heidi
  februari 12, 2017 at 7:01 pm

  Wat een geweldige film lijk het mij.
  Ik zelf hou zo van film’s.

 • Flavie
  februari 18, 2017 at 11:25 am

  Een extra dagje vrij is zo leuk, zeker met z’n tweetjes πŸ™‚