verse bloemen

Gewoon even kletsen op deze donderdag.

Ik heb afgelopen weekend zo genoten van de extra vrije dag! Tommy en ik hadden maandag vrij en dit was heerlijk! We hebben lekker ontbeten en ik haalde weer verse bloemen in huis. Ik ben lekker in de keuken bezig geweest voor Valentijnsdag en voor een traktatie op mijn werk. Het is nog omdat ik jarig ben geweest maar ook alvast een afscheids-traktatie. Na vandaag werk ik nog maar 8 dagen en dan is het echt voorbij na bijna 12 jaar. Echt bizar!

Over werk.

Hoe dichter bij de laatste werkdag komt hoe spannender ik het vind worden. Beginnen aan wat nieuws wil ik al heel lang maar nu het bijna zover is, is het toch ook wel vreselijk spannend! Ik heb er nog steeds zin in, maar krijg ook al een beetje de zenuwen. Gelukkig heb ik straks na mijn laatste werkdag nog even 3 dagen vrij voor ik begin aan deze nieuwe uitdaging. Kan ik nog even chillen : )

Nieuwe handige gadget.

eloop powerbank

Omdat ik straks misschien niet meer de luxe heb van een stopcontact naast mij (op het werk), wilde ik een nieuwe goede powerbank om mijn telefoon altijd op te kunnen laden. Ik ging voor deze zwarte beauty van ELOOP en heb hem de afgelopen weken getest. Ik kan nu zeggen dat ik dik tevreden ben over het vermogen van deze powerbank. Tommy had al gezegd dat ik hier veel aan zou hebben, hij heeft meer verstand van dit soort dingen dan ik haha.

powerbanks.nl

De capaciteit van deze powerbank is 13.000 MAH en dat is veel! Ik kan mijn telefoon hier met gemak 4 keer volledig mee opladen. De powerbank heeft een knopje aan de zijkant waar je hem mee aan zet, je telefoon begint dan direct met laden. Verder geeft de powerbank met blauwe lampjes aan hoeveel stroom hij heeft als hij zelf aan de lader zit en de lampjes bewegen ook tijdens het laden van je telefoon. Nog mooier, deze powerbank heeft 2 usb poorten dus je kan 2 apparaten tegelijk opladen! Handig voor op vakantie, deze hadden we vorig jaar in Italiรซ wel kunnen gebruiken! Deze powerbank is mij toegestuurd door Powerbanks.nl en is daar uiteraard verkrijgbaar.

Film gezien!

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Afgelopen weekend keek ik de filmย Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Ik was al een hele tijd benieuwd naar deze film en toen ik ‘m zag staat bij KPN om te huren ging ik er gelijk voor zitten. Ik vind films vanย Tim Burton altijd geweldig en had al veel reviews gelezen over deze film. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen! Ik vond de film erg leuk en hij heeft ook zeker wel dat duistere stijltje van Burton, toch had ik er meer van verwacht. Misschien komt het omdat mijn verwachtingen zo hoog waren, maar ik vond hem niet zo super gaaf als andere films van zijn hand. De trailer van deze film vind je hier. Hebben jullie deze film al gezien?

19 gedachten over “Gewoon even kletsen op deze donderdag.”

 1. Spannend hoor dat je straks zo’n periode gaat afsluiten. Maar een deur sluit en de volgende opent.

  Ik ging die film laatst kijken maar toen ben ik in slaap gevallen. Misschien toch nog een keer proberen. Ik vind tim burton films namelijk ook te gek.

 2. Ik vond de film ook super leuk! Ik kan niet wachten tot de volgende delen, die hopelijk wel komen (dat weet ik eigenlijk niet eens zeker haha :’) )

 3. Fijn zo’n powerbank! Ik heb er nog steeds geen maar het lijkt mij best makkelijk. ๐Ÿ™‚
  Miss Peregrene’s Home for Peculiar Children heb ik nog niet gezien maar lijkt mij wel leuk! ๐Ÿ™‚

 4. Heerlijk om te lezen jouw bij klets logje, geniet ervan, je laatste 8 dagen en dan helemaal nieuw. En die film, ja ik heb hem ook gespot maar nog niet gezien, ben er ook erg benieuwd naar ๐Ÿ˜‰

  X

 5. Altijd spannend een nieuw hoofdstuk! Ik heb de film (nog) niet gezien maar wil wel heel graag! Heb hier ook nog het boek liggen om te lezen dus dat wil ik eigenlijk eerst doen ๐Ÿ˜„

 6. Zo spannend dat je, na twaalf jaar bij je huidige baan, nu een nieuwe weg kan gaan bewandelen! Hopelijk kan je nog van die laatste drie vrije dagen genieten voor je daar aan de slag kunt. Ik kan me voorstellen dat je dan best zenuwachtig gaat zijn ๐Ÿ˜‰ En jaaa, die film heb ik ook gezien. Ik dacht er ongeveer hetzelfde over als jij denk ik. Ik verwachtte er wat meer van. Op zich wel een leuke film, maar echt spectaculair was het nu ook weer niet.

 7. Ik kan mij heel goed voorstellen dat de zenuwen beginnen op te spelen. Dat zou ik ook hebben! Ik ben heel benieuwd hoe de eerste dagen uiteindelijk gaan zijn!

 8. Ik had ook heel veel meer verwacht van de film, maar helaas. Mag ik vragen waarom je stopt met werken? Ik denk dat ik het helemaal gemist heb ๐Ÿ™‚

 9. I love Tim Burton zijn films! Deze heb ik nog niet gezien. Maar ziet er alleszins wel leuk uit. De kinderen zijn ook helemaal gek op zijn films… misschien is dit wel de volgende die we kijken op onze tv-namiddag ๐Ÿ˜‰
  Spannend, zo die laatste dagen in aanloop naar je nieuwe job! Maar voor je het weet ben je daar al volledig ingeburgerd! ๐Ÿ˜‰

 10. Ik ben ook erg benieuwd naar je eerste werkdag straks. Het gaat super leuk worden! De film heb ik half gezien. Hij viel me, vergeleken met andere geweldige films van Burton, toch wat tegen. Maar ik wil hem nog wel uitkijken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven