Gezien: The Avengers

Tommy en ik keken eindelijk weer eens een film! Misschien was het jullie wel helemaal niet opgevallen maar het was hier even stil in films kijken en daar over bloggen, maar ik heb weer een leuke recensie voor jullie! The Avengers: Age of Ultron draait nu in de biosscoop, wij keken deel 1 The Avengers en gaan zeker binnenkort voor deel 2 naar de bios.

Nou we gaan niet voor niks naar deel 2 in de bios, wij vonden de film erg leuk. Het is denk ik het leukst als je alle andere films hebt gezien van Marvel Studios: Iron man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor en Captain America maar ik heb die niet allemaal gezien en vond deze film over alle superhelden toch erg leuk. De humor in de film is geweldig en blijft de hele film doorgaan en aan actie ook geen gebrek. Robert Downey Jr speelt Iron man en ik vind hem een super acteur maar er was ook niks mis met de andere acteurs, prima acteerwerk. Is de film realistisch? Nee natuurlijk niet, hij gaat over superhelden, maar hij is wel echt de moeite waard!

Samenvatting film: The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury (Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).

The Avengers is een Amerikaanse actiefilm uit 2012, geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Pictures. Het verhaal is gebaseerd op de Marvel Comics met dezelfde naam.
Leuk weetje: Leuk aan de films van Marvel Studios vind ik dat Stan Lee (de “Godfather van Marvel Comics”)Β de maker van de stripfiguren in iedere film heel eventjes te zien is in een soort kleine figuranten rol.

11 gedachten over “Gezien: The Avengers”

  1. Jaaa! Heb net deel 2 gezien en hij was ZO goed! Het is zeker handig als je alle andere films hebt gezien, dan herken je gewoon veel. Maar zonder denk ik dat het voor iedereen ook goed te volgen is :)!
    Ben benieuwd wat je van deel 2 vind, al een idee wanneer jullie heen gaan?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven