Gezien..

We hebben weer wat films en series gekeken dus vond ik het wel weer tijd voor een artikeltje over de tv en wat daar zoal op te zien is ; ) Op dit moment zitten Tommy en ik in de serie Under the Dome op Netflix en kijken we seizoen 6 van The Walking Dead. Dat is wel onze topper nog steeds, die serie blijft spannend! Ik blijf me verbazen dat ik zo in een serie kan zitten die over zombies gaat maar hij is gewoon zo goed gemaakt en bedacht! Ik ben inmiddels ook weer begonnen aan het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars op Netflix, begin ik iets minder leuk te vinden, het verhaal word een beetje uitgekauwd vind ik. Genoeg over series, we hebben ook een aantal films gezien!

Adaline filmTe beginnen met een film die ik al heel lang op mijn Sam-die-moet-je-nog-kijken-lijst had staan en ik ineens ontdekte op HBO. The Age of Adaline leek me een hele goede film toen ik er over gelezen had en de trailer had gezien. Moet toch zeggen dat hij niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed, het verhaal had soms wat zoetsappige en voorspelbare wendingen. Wel vond ik de acteurs heel leuk om naar te kijken en de stukjes waarbij de hoofdrol speelster (Blake Lively) terug in tijd ging met haar herinneringen vond ik mooi. Die kostuums en de beelden van vroeger, ja dat vond ik mooi. Het verhaal is ook best aardig verzonnen, maar natuurlijk wel ontzettend onrealistisch, hoe bizar zou het zijn als je nooit meer een dag ouder werd maar iedereen om je heen wel…

Girl interrupted. Deze film keek ik alweer een tijd geleden en ik vond ‘m heel goed! Ik ben absoluut geen fan van Angelina Jolie maar het acteer werk in deze film is geweldig. De personages in de film zijn briljant verzonnen en komen goed over in de film, het verhaal is sterk, geen lichte kost maar je vliegt door de film heen. De film gaat over Susanna, zij wordt na een mislukte zelfmoordpoging opgenomen in een psychiatrische inrichting. Hier raakt ze bevriend met enkele andere vrouwen. Deze film staat op Netflix.

74 ronin74 Ronin was een film die Tommy uitkoos op Netflix, hij was in de veronderstelling dat dit een goede actiefilm zou zijn vol met samoerai zwaarden… De teleurstelling was dus ook te merken toen in het begin van de film al duidelijk werd dat het meer een avonturen film was met af en toe wat actie en vreemde niet bestaande monsters. Demonen en een heks ook trouwens (en ik vond haar bijzonder irritant), toch beten we door en keken de film af. Ik vond het verhaal mwah, de beelden mooi gedaan en de acteurs kan ik ook niet veel over klagen. Het verhaal in korte lijnen: Een gezelschap van ronin (verbannen samoerai zonder meester) probeert de eer te herstellen door wraak te nemen op de verraderlijke Lord Kira, die verantwoordelijk is voor de oneerlijke dood van hun meester.

the bucket listThe Bucket List Deze film zag ik toen ik een avondje alleen thuis was, niet echt een film in Tommy zijn genre. Jack Nicholson en Morgan Freeman vind ik beide goede acteurs en de titel van de films sprak me aan. De 2 mannen ontmoeten elkaar in het ziekenhuis als ze beide behandeld worden voor kanker, ze hebben een hele andere achtergrond maar worden toch maatjes. Samen maken ze een bucket list en gaan samen die dingen op de lijst doen als ze horen dat ze nog maar een paar maanden te leven hebben. Ik vond het verhaal een klein beetje traag op gang komen maar uiteindelijk zat ik toch wel in de film. Het is een beetje emo, feel-good en grappig en de film staat op Netflix. Ik vind het wel een aanrader.

19 gedachten over “Gezien..”

 1. Ik moet me maar eens gaan abonneren op Netflix. Zo te zien hebben ze een extreem ruim en toegankelijk aanbod aan series en films. Die laatste film, The Bucketlist, spreekt mij het meest aan.

 2. Heb ze allemaal nog niet gezien. Girl Interrupted lijkt mij de leukste van deze films! Ga hem gelijk even in mijn film lijstje zetten. 🙂

 3. Helemaal gelijk wat betreft PLL, is allemaal weer hetzelfde. Ik blijf het wel kijken, maar dat is vooral uit verveling op het moment :p. De films heb ik allemaal nog niet gezien, al komt Girl Interrupted me ergens vaag bekend voor.

  Liefs.x

 4. The Walking Dead. Oh ja… wat is die serie rete spannend. Soms houd ik het gewoon niet meer van de spanning. Dat doen ze waanzinnig goed. Het is ook één van mijn favo series. Naast Game of Thrones en Supernatural.

  1. Ja mee eens, Walking Dead zit zo briljant in elkaar, iedere aflevering is weer billenknijpend spannend en wij hebben ook altijd moeite om de tv dan uit te zetten, je wil maar blijven kijken, steeds weer weten hoe het verder gaat.

 5. Ik ken ze allemaal nog niet, ben echt van het serie kijken de laatste tijd haha. PLL ben ik zelf ooit eens aan begonnen maar ik kwam er maar niet doorheen!

 6. ik heb the Bucketlist echt al zo vaak gezien, blijft een heerlijke film…
  Trouwens Girl interrupted heb ik ook al vaak gezien…

  the age of Adeline wil ik nog kijken,
  gisteren death pool gekeken, geweldige film (heel grappig ook)

 7. Girl Interrupted wil ik al zoooo lang zien! Ik vind Angelina Jolie echt een bloedmooie vrouw en een goede actrice. Die film met Blake zou ik ook willen zien.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven