Gone Girl Film tip!

GoneGirlWij keken de film Gone Girl.. Wat een geweldige spannende film! Ik vond hem super en vroeg me steeds af hoe en wat. Ik heb begrepen dat het een verfilming is van een boek al heb ik die nooit gelezen. Ik vond de film spannend, scherp, gestoord, meesleurend, verrassend omdat ik toch wel regelmatig op het verkeerde spoor zat en goed bedacht. Goed acteerwerk met een aantal bekende gezichten. De strijd tussen de seksen, de media van tegenwoordig, het huwelijk en het systeem worden mooi gebruikt in deze film. Het enige grote minpunt aan de film.. Het einde! Ik en Tommy hadden zo iets anders verwacht, het einde was een kleine teleurstelling maar toch vind ik dit zeker een aanrader!

Trailer.  Thriller/Drama. Ik geef de film een 9.

Samenvatting: Nick (Ben Affleck) en Amy Dunne (Rosamund Pike) staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. Nick heeft echter twijfels over de stabiliteit van zijn huwelijk waar hij zelf ook schuld aan heeft en gaat op bezoek bij zijn tweelingzus Margo (Carrie Coon) voor advies. De volgende ochtend keert hij terug naar huis en blijkt Amy spoorloos verdwenen te zijn. Hij schakelt de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.

16 gedachten over “Gone Girl Film tip!”

  1. Uhhh… Ik weet niet of ik deze zo heel leuk ga vinden. Ik heb m al eerder ergens voorbij zien komen. Ik ben meer iemand voor de ‘simpele’ films en vooral veel romantisch gezwets. Haha.

  2. Ok… ik wil en zal de film zien!
    Ik heb er al veel over gehoord, veel positieve commentaren… een film die je gezien moet hebben.
    Maar misschien best eerst het boek lezen?

  3. Jaa deze film is geweldig! Tegen het einde van de film aan dacht ik alleen maar ‘aaah niet stoppen’ en toen stopte de film toch. Stom einde inderdaad :p

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven