graffiti

Graffiti gespot in Italië

Terwijl we door Italië reden door het plaatsje Imperia, zagen we een muur die vol mooie kleurrijke graffiti zat. Tommy vertelde dat die muur daar geplaatst was vanwege het riviertje ernaast. Deze trad steeds buiten zijn oevers in de winter en daarom was er een betonnen muur geplaatst. Een enorme betonnen muur is lelijk, gelukkig hebben ze daar wat op gevonden in Imperia.

De hele muur is voorzien van graffiti. Mooie graffiti naar mijn mening. Het was de ideale plek om kiekjes te maken met mijn chino en regenjas, maar ik heb van de hele muur foto’s gemaakt. Deze staan al een tijdje op mijn laptop dus ik besloot ze vandaag maar eens met jullie te delen. Niet allemaal, dat zouden er teveel worden, maar toch aardig wat. Een blogje met vooral veel foto’s dus vandaag.

Graffiti gespot in Imperia.

graffiti imperia

graffiti in italie

graffiti gespot

black and white graffiti

grey graffiti

graffiti cool

cool graffiti

vette graffiti

nice graffiti

italie graffiti

Imperia graffiti

 

Wat vind jij van graffiti?

15 gedachten over “Graffiti gespot in Italië”

  1. Als het goed gedaan is, zoals hier, is het sowieso beter dan een grijze betonnen muur. In mijn hometown Gent, zie je nu bij het binnnenrijden van het stadscentrum, waar je overal maximum 30km/u mag rijden een mooie graffitimuur met daarop “30 is de max”. Dit blijf ik keer na keer leuk vinden.
    Veel liefs
    Kris

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven