15 In Tommy & Sammie

Graffiti gespot in Italië

graffiti

Terwijl we door Italië reden door het plaatsje Imperia, zagen we een muur die vol mooie kleurrijke graffiti zat. Tommy vertelde dat die muur daar geplaatst was vanwege het riviertje ernaast. Deze trad steeds buiten zijn oevers in de winter en daarom was er een betonnen muur geplaatst. Een enorme betonnen muur is lelijk, gelukkig hebben ze daar wat op gevonden in Imperia.

De hele muur is voorzien van graffiti. Mooie graffiti naar mijn mening. Het was de ideale plek om kiekjes te maken met mijn chino en regenjas, maar ik heb van de hele muur foto’s gemaakt. Deze staan al een tijdje op mijn laptop dus ik besloot ze vandaag maar eens met jullie te delen. Niet allemaal, dat zouden er teveel worden, maar toch aardig wat. Een blogje met vooral veel foto’s dus vandaag.

Graffiti gespot in Imperia.

graffiti imperia

graffiti in italie

graffiti gespot

black and white graffiti

grey graffiti

graffiti cool

cool graffiti

vette graffiti

nice graffiti

italie graffiti

Imperia graffiti

 

Wat vind jij van graffiti?

 • marije
  december 16, 2016 at 7:21 am

  Leuk dat die muur helemaal volgespoten is. Ik hou wel van wat graffiti kunst.

 • Kool Family
  december 16, 2016 at 8:22 am

  Als het goed gedaan is, zoals hier, is het sowieso beter dan een grijze betonnen muur. In mijn hometown Gent, zie je nu bij het binnnenrijden van het stadscentrum, waar je overal maximum 30km/u mag rijden een mooie graffitimuur met daarop “30 is de max”. Dit blijf ik keer na keer leuk vinden.
  Veel liefs
  Kris

 • Susan
  december 16, 2016 at 8:47 am

  Zitten mooie werken tussen!

 • Nancy
  december 16, 2016 at 10:09 am

  Wat een kunstwerkjes! Ik heb een hele leuke winaktie vandaag! Doe je mee?

 • Nesrin
  december 16, 2016 at 11:54 am

  Ik vind het mooi. Maar ik vind het niet overal mooi. Meestal vinden deze kunstenaars wel de juiste plekjes 😉

 • Vlijtig Liesje
  december 16, 2016 at 1:00 pm

  Wauw, sommige plaatjes vind ik echt knap gemaakt zeg!

 • Inge
  december 16, 2016 at 2:35 pm

  Wauw er zitten echt hele mooie stukjes tussen! Tags vind ik altijd maar lelijk, maar er zitten echt kunstwerken tussen 🙂

 • marleen@burgertrutjes
  december 16, 2016 at 4:38 pm

  Wat een kunst zeg! Ik vind dat zo knap, dat je dat met een spuitbus zo kan fixen!

 • Charel
  december 16, 2016 at 9:54 pm

  Ik vind het soms echt prachtig om te zien!

 • Trees
  december 17, 2016 at 9:44 pm

  Ze zijn goed gedaan, de meesten dan!
  Dan is het toch leuk opgefleurd hè zo’n kale muur.

 • Marielle | About That Blonde
  december 17, 2016 at 10:09 pm

  Wat een kunstwerken! Ik vind het toch altijd knap wat ze kunnen maken, beter dan al dat beton

 • Jenny
  december 18, 2016 at 12:37 am

  Wat een mooie muur! Ik ben dol op street art. In steden als Lissabon en Berlijn word ik helemaal happy.

 • Karin
  december 18, 2016 at 3:49 pm

  Mooi zeg! Het is vooral bijzonder om te zien hoe origineel en creatief anderen wel niet zijn. Leuk artikel!

 • Sabine
  december 18, 2016 at 6:25 pm

  Wauw zo tof vind ik dat!

 • Flavie
  december 20, 2016 at 7:23 pm

  Als het niet te druk is, kan graffiti inderdaad heel mooi zijn.