groen in je interieur

Groen in je interieur, ook in 2023 de interieurtrend.

Ook in 2023 is groen in je interieur nog steeds een trend. Niet alleen de kleur groen, maar ook de planten zijn nog steeds hip. De natuur in huis halen blijft ook dit jaar de trend net als duurzaamheid.

Er zijn voor 2023 uiteraard nog meer interieur trends en ook zijn er net als de kleur groen, trends die het nog steeds goed doen en we vorig jaar al zagen. Duurzaamheid zagen we vorig jaar al en zien we dit jaar sterk terugkomen. Wie een beetje met de aarde begaan is denkt na over aankopen. Kwalitatief goede items die jaren mee gaan, tweedehands meubels of meubels die duurzaam geproduceerd zijn. Ook de minimalistische Japandi stijl met veel lichte kleuren en beige tinten is een blijvertje in 2023. Gelukkig voor mij gaan we ook het tegenovergestelde vaker zien. In 2023 is een kleurrijk, maximalistisch interieur ook een trend. Ik ben er dol op! Kleur in huis, statement items, leuke printjes en accessoires in opvallende kleuren. Kom maar door! En dan is daar nog de natuur woontrend, groen in je interieur en andere natuurlijke kleuren en materialen. Deze trend was er al en gaat dit jaar gewoon mee. De kamerplanten blijven : )

Nu is het niet zo dat ik de interieur trends echt volg, we richten ons huis in zoals wij het mooi vinden. Of iets nu wel of niet een trend is. Ik denk dat dat het belangrijkste is als je met je huis bezig bent. Het moet als een thuis voelen en daarom moet je vooral doen wat je zelf mooi vind. Ook vooral niet wachten tot iets een trend wordt, maar zelf een beetje durven. Zo zie je steeds vaker dat plafonds meegeschilderd worden, dat deden wij in 2021 al. Onze woonkamer kreeg direct een blauw plafond toen wij dit huis kochten. De planten in huis hebben we ook al een aantal jaar en op de slaapkamer zijn een paar muren groen. Wij vinden groen erg mooi en deze kleur komt overal in huis wel terug, maar vooral in de slaapkamer. Toch leuk om te zien dat groen in je interieur nog steeds hip is. Deze natuurlijke kleur gaat denk ik nooit uit de mode. Wanneer we uiteindelijk de keuken gaan verbouwen wil ik ook daar meer groen terug laten komen. Ik fantaseer al over groene tegels ; )

Ik ben wel fan van kleurrijke muren en plafonds, ik droom van een groene bank en groene eettafel stoelen zie ik ook wel zitten, maar het kan natuurlijk ook in de kleinere items zitten. Groen in je interieur brengen kan ook op een subtielere manier. Denk maar eens aan de natuur, kamerplanten zijn de ideale groene toevoeging voor een huis. Wij hebben meerdere planten in huis en ik vind het zo gezellig! Het laat het huis meer leven. Voor iedereen die nu denkt, mijn groene vingers zien er meer uit als zwarte magere Hein handen.. Je kan ook beginnen met 1 makkelijke plant en anders zou je kunstplanten eens kunnen overwegen. Vind je groen tof, maar zie je planten liever alleen buiten denk dan eens aan groene accessoires.

groene kandelaar

Groen in je interieur.

Met woon accessoires kan je alle kanten op en dit hoeft niet duur of groots te zijn. Onze woonkamer heeft een blauw plafond en een blauwe muur, maar ik wilde wel graag ook wat groen. Naast de kamerplanten hebben we daarom wat groene sierkussens op de bank en mijn laatste groene aanwinsten staan op de salontafel. De twee groene kandelaren van HK Living zijn een kleine groene toevoeging. Ik heb de kandelaar hieronder van HK nog op mijn verlanglijstje staan, vind deze echt helemaal geweldig. Ook staat er nog een plaid van HK op mijn verlanglijstje. We hebben wel al een groen plaid, maar deze variant van HK is lichter groen en springt echt in het oog. Vind hem zo leuk en een mens kan nooit genoeg dekentjes hebben tenslotte ; ) Verder nog wat toffe woon decoratie voor wat groen in je interieur.

Wanneer je op de links klikt kom je op de website van fonQ terecht bij de juiste artikelen.  

Te gekke kandelaar van HKliving. Plaid van HKliving, op mijn wishlist! Knoop kandelaar van Present Time. HKliving HK Objects Ornament. Sierkussen van HK. Vaas van HKliving. Light & Living – Vaas LEMON. Waxinelichthouder – Set van 2 van het merk vtwonen. Glazen groene vaas. Cactus vaas.

groene woondecoratie

Wat vind jij van groen?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

Scroll naar boven