groene decoratie

Groene decoratie voor in huis. Rustgevend en sfeervol.

Wij hebben wel wat groen in huis, vooral veel groene planten : ) Er is ook wat andere groene decoratie te vinden hier in huis. Denk aan kussentjes en plaids. Groentinten doen je denken aan de natuur, dat zorgt voor rust, balans en ontspanning. Groen is prettig om in huis te hebben.

De kleur groen.

Groen is in de natuur de meest voorkomende kleur, nieuwe bladeren in de natuur zijn vaak mooi helder groen. Om die reden wordt de kleur veelal geassocieerd met (nieuw) leven. Nieuwe studenten worden niet voor niets groentjes genoemd ; ) Groen en blauw zijn voor de meeste mensen rustgevende kleuren en voor mij is dat niet anders. Een groene ruimte voelt veel prettiger en is meer rustgevend dan een rode of gele ruimte. Al voelt dat voor mij trouwens niet zo bij alle tinten groen. Iets van fel appeltjes groen laat ik meestal liggen, ik ga vaker voor donker groen. Donker groene kleding en schoenen trekken altijd mijn aandacht en zo gaat dat eigenlijk ook met woonaccessoires.

groene woondecoratie
groen deco
groene woonaccessoires

Groene decoratie.

Wij hebben een aantal groene sierkussens op de bank en een groen plaid. Het is één van mijn favoriete kleuren voor in huis en super makkelijk te combineren met andere kleuren. Soms liggen er blauwe kussens bij de groene kussens op de bank en in de zomer vind ik het leuk om groen te combineren met geel voor meer vrolijkheid. Groen kan in ieder seizoen! Toevallig is groen Tommy zijn favoriete kleur wat het shoppen voor nieuwe woonaccessoires nog iets makkelijker maakt. Als ik thuis kom met groene decoratie is het eigenlijk altijd goed : ) Onderstaande groene decoratie kwam ik online tegen.

groene woonaccessoires

1. Het groene plaid van Ikea hebben wij op de bank liggen. 2. Groene opbergmanden 3. Hier op de bank, het Dutch Decor Sierkussen 4. De Serax cactus vaas is hier ook in huis te vinden 5. De bubbelvaas van Intratuin vind ik tof! 6. De bamboe lantaarn hebben wij in huis en die gaat in de zomer naar buiten 7. Hoe leuk is dit groene Zuiver sierkussen? 8. Wij hebben een zwarte op de bank, maar tof is dit groene schapenvacht?! 9. Tafel klokje van Zuiver 10. Groene plantenmand 11. Mica Decoration vaas

Wij hebben zelf in huis meerdere groene sierkussens, een groen plaid, groene bloempotten, groene vazen en groene kaarsen. Ook groene windlichten kan je hier in huis vinden. Nu ik er over nadenk hebben we best wat groene decoratie! Een groene sprei en groen beddengoed staat hier nog op het verlanglijstje, maar een groene luie stoel zou ik ooit ook nog wel zien zitten.

Heb jij groen in huis?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

2 gedachten over “Groene decoratie voor in huis. Rustgevend en sfeervol.”

  1. Ja zeker wel heb ik groen in huis, van de planten sowieso, groene zelf gehaakte deken, en hier staat een groene mandala voor het slaapkamer raam. Ik ben nu juist bezig met zeegroen zo je wilt voor dochter, weet ze nog niet 😉 En ik ben ook vooral bezig met paars, denk aan de bloeiende planten.. vaak paars… tinten… lavendel vooral. Maar ik moet af en toe er even uitspringen en dan ga aan de slag met roze of zo… omslagdoeken, om te dragen, dus aan de kapstok of in de kast 😉

    x

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven