12 In Kleding en accessoires

Groene hakken en een groene gieter.

zosammieenzo outfit

Ik wilde heel graag nog een paar groene hakken hebben en keek de laatste maanden regelmatig op Zalando of dat er een leuk paar online stond. Vorige week was het raak en ik besloot ze maar gelijk te bestellen. Ik twijfelde nog heel even over de kleur omdat ze toch wel heel groen groen zijn, maar dacht f*ck it! Doe is gek ; ) Twee dagen later had ik ze thuis en was ik in mijn nopjes.

Groene hakken.

groene gieter

Tommy was heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Zijn favoriete kleur is groen dus hij kon deze nieuwe hakken wel waarderen. Ik besloot ze maar een ochtend aan te trekken in huis. Ik weet inmiddels dat het niet slim is om ze gelijk een dag naar het werk aan te trekken. Dan kan ik rond het middag uur niet meer lopen zonder bij iedere stap een au te mompelen. Pumps moet ik altijd even inlopen en het is het meest handig om dat thuis te doen : ) 

Groene gieter.

groene hakken

De donderdag avond ervoor waren we weer bij Ikea geweest. Er moest nog een kastje voor mijn hobby kamertje gekocht worden en we hadden geen zin om te koken. Dan is een tripje naar Ikea een prima idee. Het kastje hadden we vrij snel gevonden en ook scoorde ik nog wat opbergbakken. In het kader van ik kan de Ikea niet uit lopen zonder iets te kopen wat ik niet nodig heb ging deze groene gieter mee naar huis. Plantjes genoeg waar hij bij van pas komt en ik vond hem gewoon leuk. Ik kon hem niet laten staan en zo had Ikea mij weer te pakken, want we hebben nu 3 gieters thuis.

En zo kwam het dat ik op zaterdag ochtend de plantjes water gaf met mijn nieuwe groene gieter op mijn nieuwe groene hakken en Tommy de camera ter hand nam. Geen scherpe heldere outfit foto’s, maar gewoon wat kiekjes in huis van dit groene momentje ; ) De jeans die ik draag is van Herrlicher en is wel eens voorbij gekomen op mijn blog. De trui is van Vero Moda en bestelde ik bij Zalando.

 • marije
  februari 23, 2018 at 10:13 am

  Aaaah love je nieuwe hakken. Geweldige kleur!

 • Jenn
  februari 23, 2018 at 11:59 am

  Ah, die zijn leuk, gave kleur! Ik heb helaas afscheid moeten nemen van mijn groene hakken, ze waren tot op het bot versleten. Nu stiekem ook nog op zoek naar nieuwe, maar aan de andere kant vind ik dat ik ook al best veel schoenen heb…

  • zosammie
   februari 23, 2018 at 8:02 pm

   Haha, ja ik kan ook niet zeggen dat ik niet genoeg schoenen heb, maar vond ze te leuk 🙂 en ach, een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch? ; )

 • Irene
  februari 23, 2018 at 4:44 pm

  Tamarisjes? 🙂 Ik zou dus zelf nooit zo’n kleur kiezen maar ik vind ze eigenlijk wel heel leuk. Vrolijk! En perfect voor de lente 🙂 Ik heb het al lang opgegeven om hakken te dragen :p ben er echt super slecht in.

  • zosammie
   februari 23, 2018 at 8:01 pm

   Ja inderdaad! Helemaal vergeten te melden 😀 Ik twijfelde eerst ook nog even, maar vond de kleur groen toch wel erg leuk en anders 🙂

 • Evelyne
  februari 23, 2018 at 8:56 pm

  Leuk, al zou ik niet voor deze kleur kiezen daar ik geen kledij heb die daarbij past (of ben ik nu out of fashion en hoeft dit niet? :p )

 • Saskia
  februari 24, 2018 at 11:19 am

  Wat een toffe hakken, ze staan je goed. Tof hoor, zo’n fel kleurtje!

 • marjolein
  februari 24, 2018 at 3:25 pm

  Ik vind ze heeel tof! Ze staan je goed 🙂 Ik zou het zelf wel lastig vinden om de kleur te combineren met mijn kleding.

 • Rachel
  februari 25, 2018 at 11:22 am

  Wat een gave hakken zeg, ze staan je goed!

 • Nesrin
  februari 25, 2018 at 4:25 pm

  Kijk zo mag ik het als hoge hak liefhebber zien 😉
  De gieter ook very cool!

 • Mevrouw Marloes
  februari 26, 2018 at 5:37 pm

  Echt zulke mooie hakken! Ik zag ze al op Instagram voorbij komen, maar ik wilde toch nog zeggen dat ze je echt goed staan! Een beetje in hetzelfde kader had ik: ik wilde echt al twee jaar een blauwe bh, maar die kleur wordt niet veel gebruikt. Nu zag ik er eindelijk eentje bij de Hunkemoller, dus die heb ik meteen gekocht.

  • zosammie
   februari 26, 2018 at 6:58 pm

   Dankjewel 🙂 Ja typisch is dat, dat je graag iets wil in een specifieke kleur en het dan lange tijd niet kan vinden. Alsof ze het er om doen in winkels 😀