Groene Smoothie

Krijg jij wel genoeg groentes binnen? Ik dus niet.. Tommy en ik eten niet iedere avond groente maar het is wel belangrijk dat je deze binnen krijgt, dat weten we natuurlijk allemaal. Ik heb dit zelfde probleem met fruit en ik vertelde jullie al eens eerder hoe wij dit oplossen. Dit zelfde trucje doen we ook met groentes en dan vooral met spinazie. Ik vind spinazie dus echt niet lekker maar op deze manier krijg ik het toch naar binnen en het is lekker en gezond!ย 

Wat je in deze groene smoothie werpt?

Een handvol spinazie, 1 peer, 1 appel,ย 400mlย jus d’orange en een banaan.

Dit is een recept voor 2 flinke glazen.

groenesmoothieblenderJe kunt er nog een hand extra spinazie bij gooien natuurlijk want het fijne aan deze smoothie is dat je de spinazie niet proeft! Dat maakt mij vooral erg blij ; ) Je laat de blender zijn werk doen en dan is het een kwestie van het groene gezonde prutje in een glas gieten en met een leuk rietje maak je de boel nog aantrekkelijker.

groenesmoothieProost!

28 gedachten over “Groene Smoothie”

 1. Ik maak bijna nooit smoothies, en zo wel, dan eigenlijk alleen vruchten, vorig jaar weleens wat wortelen erbij gedaan, maar goed, dat is ook eigenlijk zoet. Dan heb je het wel gehad bij mij hoor, hahaha ik drink dan ook extra vitamine c, bruistabletten, lekker makkelijk ๐Ÿ˜‰

 2. Wauw klinkt als een top smoothie! ๐Ÿ™‚ denk dat ik het eens ga proberen! ๐Ÿ™‚ haha ik heb zelf nog nooit een appel in een smoothie gedaan.

 3. Oef…. en toch geloof ik niet dat je de spinazie niet proeft. Waar slaat dit nou weer op? Als jij zegt dat je de spinazie niet proeft dan proef je de spinazie niet.

  REWIND!

  Klinkt als een heerlijke groene smoothie, Sam!

 4. Had laatst eens een smoothie proberen te maken met spinazie, banaan en blauwe bessen maar het was absoluut geen succes.. Oeps! Dit klinkt een stuk lekkerder!

 5. Oh dat klinkt goed! Ik wilde hรฉรฉรฉl lang een blender. En toen ik er een kreeg, was het een grote teleurstelling. Alles wat ik maakte werd drap!

 6. Oh lekker! Ik hou van groene smoothies!

  Weetje welke ook echt een aanrader is:

  Peer
  Komkommer
  Munt
  Venkel
  Water
  Eetlepel citroensap

  Heerlijk fris en door de venkel krijgt het een lekkere anijssmaak!

 7. Lekker…..
  Groente krijg ik op zich nog wel redelijk genoeg binnen, fruit totaal niet..
  ja in smoothie vorm, dat we;…
  Ik had vandaag sinaasappel, banaan en munt

 8. Hmm, ik durf toch niet aan de groene smoothies, maar misschien binnenkort toch maar eens proberen ๐Ÿ™‚

 9. Lekker! Ik heb al vaker groene smoothies gemaakt, maar dan met boerenkool. Die proefde ik helaas wel goed…. Niet zo lekker. Dan lijkt deze me lekkerder.

 10. groenten eet ik dagelijks, en genoeg.
  Fruit kan beter, maar ik doe m’n best.
  Zo’n smoothie is natuurlijk een vitaminenbom, lekker!

 11. Ik heb eigenlijk nog nooit zelf een smoothie/sapje met spinazie gemaakt. Ik vind het wel lekker, heb het wel eens gekocht bij een sap foodtruck. Blend de spinazie wel goed? Ik heb altijd het idee dat het met een blender niet helemaal een lekker egaal mengsel wordt?

   1. Ja daar ga ik al.. mijn blender is niet fantastisch haha ๐Ÿ˜› maar ik ga het toch eens proberen binnenkort!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven