woon accessoires 2017

Groene woon accessoires. Hip in 2017!

Als ik de nieuwsberichten moet geloven gaan de pasteltinten in 2017 verdwijnen. Dit jaar worden de warmere diepere volwassen kleuren het helemaal! Bruin en blauw gaan het worden. Bruin vind ik niks, mij te donker. Rotan gaat het ook helemaal worden, daar heb ik ook helemaal niks mee. Ik vraag me af of ik de woontrends van dit jaar leuk ga vinden. Ik ga niet echt mee met de trends, ik koop gewoon wat ik leuk vind en wij hebben best veel groene woon accessoires, maar geen bruin en rotan komt er bij mij echt niet in.

Ik las nog even wat verder en kwam er achter dat het met de quotes op ieder denkbaar item ook gedaan is in 2017. Jeej! Ik vind quotes echt wel leuk, maar die muurstickers met teksten zijn toch gewoon om te huilen?! “In dit huis hebben we plezier, maken we fouten, zeggen we sorry jadiejadiejaja blablablabla” Alsof je je visite en huisgenoten iedere dag een uitleg geeft over iets wat iedereen thuis heeft.

Groene woon accessoires: de kleur in 2017!

Groene accessoires1. Groene kussen hoes 2. Ananas lamp 3. Fles vaas 4. &Klevering vogel spaarpot 5. &Klevering sierkussen 6. Ananas penhouder 7. Groene stompkaars 8. Muuto Elevated vaas.

De witte marmer look gaat ook verdwijnen en ook die zal ik niet missen. Gelukkig blijft groen wel de shit  en laat dat nou net een kleur zijn die bij ons in huis veel terug komt. Planten hebben we genoeg en die blijven in 2017 hip, maar er zijn natuurlijk zat leuke groene woon accessoires te vinden!

Groene woon accessoires 1. Cactus vaas 2. Groene opbergmand 3. Cactus voorraad pot 4. Hert kapstok haak.

Mijn cactus vazen blijven dus ook nog een jaartje ‘in de mode’ ; ) De favoriete kleur van Tommy is groen, vandaar dat wij ook best wel wat groen in huis hebben. Als ik iets leuks zie en het is toevallig groen (zoals de cactus pot) is er ook nooit een discussie : D

Heb jij veel groen in huis?

21 gedachten over “Groene woon accessoires. Hip in 2017!”

  1. Wat een leuke items. Wij hebben hier een groene bank, groene gordijnen en groene stoelen. Deze items zouden hier prima passen!

  2. Wat grappig! Toevallig heb ik eenzelfde soort artikel klaar staan om te publiceren. Ik houd van groen, maar mijn lievelingskleur is blauw. Groen is zo lekker rustgevend! 🙂

  3. Die cactussen die jij hebt vind ik zo super leuk! Wij hebben op dit moment amper groen maar na de vakantie gaan we een hele mooie kamerplant halen. Kan nu al niet wachten tot ie er staat!

  4. Oh ik houd echt van groen! Maar heb nu meer de mintkleuren in mijn kamer. Al vind ik dat wel een beetje kinderlijk nu haha.

  5. Oh I do like! Ik vind dit heel gaaf. Ik heb nu veel blauw, turkooise en wit in huis…maar ik wil dit veranderen naar misschien wel meer groen.

  6. Haha, bruin en rotan komt er bij mij ook niet in hoor. Ik heb daar ook niks mee. Al moet ik zeggen dat groen ook niet echt mijn ding is. Enkel die cactus vazen vind ik wel super. Die zijn echt héél leuk!

  7. Oooh maar ik hou van pastel! Schijt aan de trends dus even wat mij betreft, en marmer look blijf ik ook leuk vinden 🙂 ik heb tegenwoordig wel behoorlijk wat mint groen in huis, hopelijk telt dat ook haha.

  8. Jaren geleden had ik ook vanalles groen, maar dit ziet er wel heel fris uit. Ook voor de mode is dit de trendkleur, ai! Zie ik niet zo zitten haha! Liefs Josine

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven