grote mand

Grote mand, een deken mand, een opbergmand.

Dat was wat ik miste in onze slaapkamer. Een grote mand, een opbergmand, een dekenmand, maar dan voor kussens. Gewoon een mooie grote mand zodat er niets op de grond hoeft te liggen. We hebben er 1 gevonden, maar het was moeilijk kiezen!

Grote mand voor kussens.

Op internet zijn er zoveel toffe grote manden te vinden! Ik heb aardig wat opbergmanden en dekenmanden gezien. Ik wilde heel graag een grote mand voor op de slaapkamer. We hebben beiden altijd een extra kussen om in de ochtend een beetje rechtop te kunnen zitten met koffie, of om nog even een filmpje in bed te kijken. Daar slapen we alleen niet mee en dan ligt het heel onhandig op bed. Een tijd lang stonden er naast het bed op de grond 2 kussens. Later ook nog 2 sierkussens, stond nogal rommelig en ik vond het ook niet fijn dat het op de grond lag.

boho slaapkamer
boho mand

Ik had bedacht dat een flinke mand dat probleem op kon lossen en dan ook nog eens mooi zou staan op de slaapkamer. Ik had meerdere prachtige manden gezien bij tuincentrum Coppelmans toen ik daar een tijd geleden was. Alleen waren we toen bij vrienden en gingen we daar ook gezellig eten en borrelen en ik dacht toen; dat komt wel een keer. Thuis had ik natuurlijk mega spijt en begon de zoektocht online. Tuincentrum Coppelmans zit hier helaas niet echt in de buurt en helemaal terug rijden zag ik niet zitten. Ik kwam online super toffe manden tegen en kon maar moeilijk kiezen.

Opbergmand.

Uiteindelijk viel mijn oog op een enorme mand bij Casa en besloot ik tijdens een dagje Maastricht de het ding eerst in het echt te bekijken. Ik was er vrij snel zeker van dat dit hem moest worden. Tommy vond deze mand ook het mooist en het was wel zo makkelijk om hem dan maar gelijk daar te kopen. Dat bespaarde weer verzendkosten : ) Alleen moesten we nog wel terug naar de auto lopen, Tommy heeft de mand vanuit het centrum gedragen naar de parkeerplaats. Deze mand van Ø 62 cm is gelukkig niet zwaar. Ging dus prima : D We zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst, hij staat prachtig en er passen wel 3 kussens in… Voor het mooie zou had hij net iets groter moeten zijn, maar ach, nu blijft er een reden over voor nog een andere opbergmand ; )

mand zeegras
opbergmand

Ik heb online zoveel toffe manden gezien! Echt, als je dan op zoek bent naar een flinke mand is het aanbod zo enorm dat je gewoon echt keuze stress krijgt! Daar had ik in ieder geval een beetje last van ; ) Sommige manden kon ik snel uit mijn hoofd zetten omdat ze niet groot genoeg waren, maar sommige zijn gewoon zo leuk! Zou bijna een andere reden verzinnen voor een opbergmand : D Misschien dan toch nog een keer een dekenmand, een grote mand voor de plaids en kleedjes ; ) Om jullie een idee te geven, deze manden vond ik dus allemaal super tof ook.

manden

Van links naar rechts, 1. Waterhyacint mand 2. Mand met deksel 3. Urban Nature Culture jute mand 4. Bloomingville Mand 5. Handgemaakt van Loods 5. 6. Opbergmand van Xenos 7. Slangenmand 8. White Weave Basket 9. De bekende mand van Ikea.

Heb jij een opbergmand in huis? Ik bedoel niet de wasmanden hé! ; ) En waar gebruik je hem voor als je een mooie grote mand in huis hebt? Dekens? Kussens? Plaids of misschien speelgoed? Ik ben benieuwd!

Inmiddels staat de mand alweer heel mooi in onze nieuwe slaapkamer!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

2 gedachten over “Grote mand, een deken mand, een opbergmand.”

  1. hahaha, ik wilde al zeggen, dan kan er mooi een tweede mand bij ooit bij jullie.

    Ik heb een mand, eigenlijk bedoeld voor de was, die je op kan vouwen, daar zit mijn wol in … nieuw en ouder… ~proest~ daar zijn deze manden dan ook niet voor geschikt, blijven de knotten in hangen dan. Dus dat moet glad zijn. Wat ik wel heb, is een dekenkist, maar daar zit geen deken in, en staat in de woonkamer bij mij, daar heb ik wat tassen in zitten en de babykussen klein van Luca nog.. mijn kleinzoon. Het heeft nog niet een echte bestemming gekregen eigenlijk. Maar past bij mij ook niet meer op de slaapkamer, dus dat komt nog…

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven