27 In Shoppen

Grumpy Cat met de post! Winactie

grumpy cat

Grumpy Cat is cool, vind ik dan. Ik kan uren kijken naar grappige plaatjes met nog grappigere zinnen van Grumpy Cat op Pinterest. Bij sommige kom ik niet meer bij van het lachen, I love Grumpy Cat! Misschien komt dit omdat we iets gemeen hebben, ik kan ook regelmatig chagie kijken ; ) Nu kan Grumpy Cat je huis binnen komen zonder Pinterest! We zijn het er bijna allemaal wel over eens dat echte post veel leuker is dan digitale post ontvangen. Nog niet zo lang geleden was daar het EPIC project wat opgestart was door 2 bloggers en er worden regelmatig swaps georganiseerd online. Nu kan ook Grumpy Cat door je brievenbus vallen!

grumpy cat kaartenIk ontving deze ansichtkaarten set met 30 grappige kiekjes van Grumpy Cat van MegaGadgets.nl en zo kan ik meerdere mensen verblijden met deze leuke kat via de echte post! Al denk ik dat ik bovenstaande kaart zelf hou… Vorige week vertelde ik nog dat een samenwerking erg leuk is en helemaal als je daar andere mensen blij mee kunt maken. Niet alleen kan ik kaarten versturen ik mag ook een set kaarten weggeven! Jup, jij kan ook zo’n gezellig boekje met 30 kaarten winnen! Wat je daar voor moet doen? Hier even reageren dat je mee doet en vertel wie jij als eerste blij gaat maken met een kaart. Vergeet niet je email adres in te vullen!

ansichtkaarten

Je kunt Grumpy Cat Ansichtkaarten online bestellen en met de snelle levering heb je ze binnen 1 dag (dag na verzending) al thuis! Vallen ze eerst bij jou op de mat en daarna kun je er nog meer mensen blij mee maken ; ) Op de hoogte blijven van nieuwe items? MegaGadgets.nl zijn aanwezig op facebook en ze verzenden trouwens ook naar België.

Je kunt mee doen tot en met 25 maart 2016. De winnaar krijgt een mailtje.

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

 • Sandra
  maart 16, 2016 at 8:40 am

  Ik doe graag mee.
  De eerste kaart ga ik versturen naar een vriendin die net gescheiden is en wel een hart onder de riem kan gebruiken en een tweede kaart gaat naar een andere vriendin die pas haar vader is verloren.
  Een kleine lach op iemands gezicht kunnen toveren zou toch al mooi zijn in dit geval.

 • Roxanne
  maart 16, 2016 at 10:06 am

  Grumpycat is geweldig! Ik doe graag mee! Ik zou een kaartje sturen naar vriendin Kim want die is er ook gek van!

 • Nicetobeout
  maart 16, 2016 at 10:55 am

  Oh haha I love grumpy cat. Vorig jaar had ik een grumpy cat kalender. Ik doe graag mee en ik zou als eerste een vriendin van mij een kaart sturen, gewoon zomaar om haar aan het lachen te maken.

 • Lesley
  maart 16, 2016 at 11:02 am

  Haha dit is zo grappig! Die eerste twee kaarten zijn al heel erg leuk! Wil zeker een kansje wagen. Mijn eerste kaart gaat naar mijn vriendinnetje die in een dip zit. De andere kaart laat ik mijn vriend meegeven aan zijn beste vriend die een aantal maanden op reis gaat, zag op de site dat er ook een kaart bij ziet: Blij dat jij hier niet bent die wordt het dan haha!

 • sunny mama
  maart 16, 2016 at 11:06 am

  Errug grappig! Ik houd wel van dat soort humor.

 • Tamarah
  maart 16, 2016 at 11:21 am

  Haha, wat een leuke kaarten! Ik zou een kaart naar mijn vader sturen om hem op te vrolijken <3 Hij heeft zelf ook een kat (tijger) die vaak erg grumpy kan zijn haha.

 • Morgaine
  maart 16, 2016 at 11:43 am

  Hahahaha ja grumpy cat is zo leuk! Ik doe heel graag mee, waarom? Zodat ik eindelijk al die mensen bloggers in dit geval een kaartje kan sturen die mij geholpen hebben met mijn crowdfunding, ik zoek al sinds jan. of eerder naar een weg hoe ik ze nu al kan bedanken met zo min mogelijk kosten maken, en dat verdienen ze! Daarna is er nog genoeg over om mijn familie en wie weet jou te sturen 😉

  X

 • Joor
  maart 16, 2016 at 12:41 pm

  Oeiii wat super leuk!! Ik doe zeker mee!! Haha ik zou mijn moeder verrassen met zo’n kaartje…. 🙂 gewoon omdat ze veel voor me betekent… Emailadres : jorabakker@gmail.com

 • Sandra
  maart 16, 2016 at 2:35 pm

  Aaaah Sammie, wat doe je me aan? Hahaha! Ik vind Grumpy Cat zó geweldig! Natuurlijk moet ik meedoen hallo. Ik zal als eerste mijn lieve schoonzusje blij maken met zo’n kaartje, want zij zit momenteel niet zo lekker in haar vel. Zij kan wel zo’n grappig kaartje gebruiken als oppeppertje!
  Serieus, zó tof dit. Ik wist niet dat er ook kaarten van Grumpy Cat bestaan, haha.

 • Ysanne
  maart 16, 2016 at 2:46 pm

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, vind die kat sowieso hilarisch. Wie ik er mee ga verblijen? Mijn vriendinnetje die gaat verhuizen! 🙂

 • Nina Simplynspecial
  maart 16, 2016 at 5:35 pm

  Ik ben gek op grumpy cat haha. En gek op sarcasme, dus deze kaarten komen hier zeker van pas. Of de ontvangers dit kunnen waarderen? Zien we dan wel, hihi. Ik doe mee!

 • Marion
  maart 16, 2016 at 6:20 pm

  Hahaha, lachen! Ik sla over, want heb net een hele berg nieuwe kaarten in huis, maar ik moet er wel erg om lachen. Misschien ga ik ze in de toekomst wel aanschaffen. Zijn erg tof.

 • Inge
  maart 16, 2016 at 7:04 pm

  Vooral de eerste vind ik geweldig! Heerlijk.
  Ik sla de winactie over, heel veel succes aan degenen die wel meedoen!

 • Iris
  maart 16, 2016 at 7:05 pm

  Wat een schattige kaarten, ik doe zeker mee! Lijkt me grappig om deze naar een aantal mensen te versturen. En ook al is het een grumpy cat, hij blijft erg cute.

 • Els
  maart 16, 2016 at 7:48 pm

  Ik doe graag mee, wat een leuke kaarten. Als eerste zal ik een kaartje naar mijn broertje sturen. Hij kan wel wat vrolijkheid gebruiken :-).

 • Rebecca
  maart 16, 2016 at 8:21 pm

  Haha wat een onwijs toffe kaarten!
  Ik doe alleen niet mee want heb nog heel heel veel kaarten liggen om te versturen.

 • Dinja
  maart 16, 2016 at 8:40 pm

  Gaaf! Ik doe graag mee, en ik zou mijn schoonmoeder als eerste een kaartje sturen. Die houd ook wel van zulke humor, net zoals ik. Ik kan goed met haar opschieten en met zo’n leuke kaart kan ik dat haar dan ook even nog laten weten.

 • Miss Paperfection
  maart 16, 2016 at 8:59 pm

  Oh ik hou van Grumpy cat en van echte post dus dat zit wel snor 😀 Volgens mij zou ik mijn eerste kaartje naar een vriendin sturen die ook helemaal gek is op katten. Echt een gave winactie!

 • Roos
  maart 16, 2016 at 10:22 pm

  Haha, jaa ik wil! Maar, dat liet ik op Insta al wel merken. 😛 Lekker chagrijnige kaartjes sturen naar mijn friends die ik te weinig zie. Of gewoon voor poes op de grond leggen en kijken of ze denkt dat het een andere kat is, dat lijkt me ook wel grappig. XD Of inlijsten, mensen mee vervelen, heel hard om lachen. Jep, Grumpy Cat is geweldig! 🙂

 • Jenn
  maart 17, 2016 at 4:49 pm

  Haha, geweldig, ♥ Grumpy cat! Ik doe graag mee, als eerste zou ik mijn zus verrassen, die kan die humor ook wel waarderen.

 • Sas
  maart 17, 2016 at 9:42 pm

  Oh wat super tof!<3 Ik doe zeker mee 🙂 Ik weet ook al aan wie ik ze zou sturen haha.

 • Anita H.
  maart 17, 2016 at 11:26 pm

  Oh, wat leuk. Ik doe mee. De eerste die jarig is in mijn familie- en vriendenkring, is mijn nichtje. Die ontvangt in ieder geval zo’n leuke kaart. Mits ik win uiteraard.

 • Janneke
  maart 18, 2016 at 12:53 pm

  Geweldig! De eerste Grumpy cat zou ik sturen naar mijn zus die 1 April jarig is. Dat is geen grap, maar ik weet zeker dat haar dag een beetje vrolijker wordt met zo’n grappige kaart. Ze heeft een kat waar ze dol op is en die kan ook wel behoorlijk Grumpy zijn. Die haalt dan kattenkwaad uit en loopt te katten en te mekkeren!

 • Monique
  maart 18, 2016 at 11:51 pm

  I love grumpy cat!
  Ik vind hem zo geweldig en mijn dochter is er ook gek op, die stuur ik als eerst zo’n mooie kaart!

 • Sytse
  maart 21, 2016 at 8:16 pm

  Hahaha, dit is echt cool! Ik zou ze graag winnen. Ik stuur de eerste naar mijn zwangere zus. Er is vast eentje die daar goed bij past! Hahaha!

 • jackie
  maart 22, 2016 at 11:35 am

  geweldig, hier hou ik ook zo van…

 • Zoë
  maart 24, 2016 at 12:28 pm

  Ik doe graag mee!
  Ik zou mijn vader als eerste zo een kaart geven 🙂

  liefs, Zoë